2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eki Görüntüle 2625224 kızlar ben de bunu ya da Eki Görüntüle 2625225 bu olabilir ama tam karar vermedim,hastane çıkışı için nasıl sizce bu modeller?
Kuzum çok güzeller şevkini kırmak istemem ama böyle dantelli aksesuarlı modelleri bebek giyemez tenleri çok hassas olur. O dantellere sürtünür o minnoş gıdısı yanağı falan
Bunu en fazla birkaç saat giydirirsin resim falan çekersin yani öyle gözüküyor bilemedim Bakalım diğer arkadaşların fikri ne yönde.

Eki Görüntüle 2625224 kızlar ben de bunu ya da Eki Görüntüle 2625225 bu olabilir ama tam karar vermedim,hastane çıkışı için nasıl sizce bu modeller?
Bu pembe olan nasıl yıkanıp ütülenecek bilemedim makinada kopar o üzerindekiler,hadi bir şekilde oldu onunla nasıl yatacak batar hep bebişe. Ancak fotoğraf çekimi için kullanılabilir gibi. Ama beyaz olan çok tatlıymış hem güzel hem kullanışlı

Aaa bak onu hiç düşünmedim,çok mantıklı,benim ilk olunca oyle detaylı dusunemeyebiliyorumuyarın için teşekkür ederim

Benim 2 gündür yediklerim sanki rahatsız ediyor gibi. Acaba bebek büyüdü diye mi diyorum. Her zamanki gibi yiyorum mesela ama midem cok doluyor sanki cok ciddi rahatsiz etmeye başladı.

Merhaba kızlar çatlak kremi kullananlar var mı?Tavsiye edebileceğiniz bir marka?Lierac düşünüyorum ama ondan da memnun kalmayan çok fazla.
Ben hindistan cevizi yagi ve bebe yagi kullaniyordum. Daha yeni palmer’s aldim ona basladim. Suan icin memnunum ama hem genetik
Diyorlar hem de su icmeyle de alakali diyorlar

Benim 2 gündür yediklerim sanki rahatsız ediyor gibi. Acaba bebek büyüdü diye mi diyorum. Her zamanki gibi yiyorum mesela ama midem cok doluyor sanki cok ciddi rahatsiz etmeye başladı.
Canım rahim yukarı doğru çıkıyor. Göbek deliğinin 5-6 cm yukarısına çıktı. Ondan mideye bastırıyor. Çok normal :) Az az yemek gerekiyor

Normalde az ve sık yemek gerekiyor perirem benim yazacaklarımı yazmış
Ben normalin dışındayım
geçenlerde bende yazmıştım çok rahatsız olmuştum affedersin çıkarınca rahatlamıştım anca

Kolun kasıldıysa ası esnasinda ondan dolayi oluyor abla gecer ama surer bikac gun

Ben de eskı gibi yemek yiyemiyorum hemen tokluk hıssı oluyor yemegım tabakta hep kalıyor ama sonra yine acıkıyorum arkadaşların dedıgı gibi rahım büyüyor ondan galıba

saol cnm benim... şimdi oylamaya geçtim... eşim başka model ben başka model beğendik... hangisi olsun diye oylama yapıoz arkadaşlara :)

az ve sık konusunda sadece çilek yiyebilirim şu sıralar... (canı çeken varsa kusuruma bakmasın..) tek isteğim çilek yemekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…