2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
off dün geceden beri bebeğimiz hareketlerini tam hissedemiyorum acayip gerildim

Uyuduğu anlara denk gelmiştir. Geçen gün bizde yaşadık aynısını. Uzun süre hareket hssetmediğini farkettim yattim pozisyon degiştirip durdum yok hareket etmedi oğluma müzik açtıydım sonra başladı hareket etmeye .

etti etti canım bir süre sonra
ama çok hareketli değil bakalım akşama doğru belli olur. bir de çok uzun süre yemedim bir daha az da olsa yiyeceğim aralarda.

Filli olan

Kızlar , bebelimanı'ndan alışveriş yapan oldu mu aranızda, çoğu ürünü indirimde fakat hiç daha önce ürün almadığım için güvenemedim ürünleri , kaliteli mi bilemiyorum. Daha önce o siteden alışveriş yapan var mı

@
Hikayen o kadar tanıdık ki

Hareketi zorlamadan yapmak gerekiyor tatlım. Pilates esnemek icin. Ben Allah izin verirse normal dogum niyetinde oldugum icin esnemeyi cok onemsiyorum. Malum evden de cikamiyoruz en güzel tercih pilates gibi geliyor. Yani ben cok zorlamiyorum. Ama faydasi da oluyor ciddi anlamda.

ben de uzay teması seviyorum, küçükken astronot olmak isterdim zaten, oğluma da uzay sevgisini aşılayacağım gibi duruyor ürünlerde hep bi gezegen, yıldız arıyorum

Ben hindistan cevizi yagi ve bebe yagi kullaniyordum. Daha yeni palmer’s aldim ona basladim. Suan icin memnunum ama hem genetik
Diyorlar hem de su icmeyle de alakali diyorlar
Hindistan cevizi yağı almıştım 2 sene önce 2 kez kullandım öylece duruyor bozulmuş mudur acaba

Bebe yağını duştan çıkarken sürüp durulanıyorum. Yanlış mı uyguluyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…