Uyuduğu anlara denk gelmiştir. Geçen gün bizde yaşadık aynısını. Uzun süre hareket hssetmediğini farkettim yattim pozisyon degiştirip durdum yok hareket etmedi oğluma müzik açtıydım sonra başladı hareket etmeye .
Uyuduğu anlara denk gelmiştir. Geçen gün bizde yaşadık aynısını. Uzun süre hareket hssetmediğini farkettim yattim pozisyon degiştirip durdum yok hareket etmedi oğluma müzik açtıydım sonra başladı hareket etmeye .
etti etti canım bir süre sonra
ama çok hareketli değil bakalım akşama doğru belli olur. bir de çok uzun süre yemedim bir daha az da olsa yiyeceğim aralarda.
AApril windSSahinys
çook tatlılar güzel günlerde giysinler Mmorfy
ben tek balonlu maviyi sevdim.
Aklımdaki de ekteki balon tutan bir fil tasarımı galiba ondan sıcak geldi
Pike ve yastık kılıfında yer alan isim yerine kendi istediğiniz ismi veya sloganı da yazdırabilirsiniz. 100 cm x 150 cm ölçülerinde isim ya da slogan baskılı pike, 35 cm x 45 cm ölçülerinde isim ya da slogan baskılı bebek yastık kılıfı Set toplam 2 parçadan oluşur. Baskılı çarşafa isim...
Kızlar , bebelimanı'ndan alışveriş yapan oldu mu aranızda, çoğu ürünü indirimde fakat hiç daha önce ürün almadığım için güvenemedim ürünleri , kaliteli mi bilemiyorum. Daha önce o siteden alışveriş yapan var mı
Ben doğumdan sonra kiloları verip emzirirken fazlasını almıştım. Hem süt yapsın diye yiyordum sürekli hem de kan şekerim düşüyordu sanırım emzirme sonrası hemen tatlı bir şeyler yiyordum, gece yarısı tahin pekmez götürüyordum güya süt yapacak halbuki su içsem daha çok süt yapacak ama. Neyse ek gıdaya geçiş sonrası boğazı kontrol edip spora başladım da çoğunu verdim
Canım ben hamilelikten bi süre önce evde hareket yapmaya başlamıştım sonra dizimde tutulma başladı. 3,4 ay yürürken rahatsızlık devam etti. Şimdi o yüzden evde hareket denemeye korkuyorum halbuki zorlayıcı bisey de yapmamıştım.
Hareketi zorlamadan yapmak gerekiyor tatlım. Pilates esnemek icin. Ben Allah izin verirse normal dogum niyetinde oldugum icin esnemeyi cok onemsiyorum. Malum evden de cikamiyoruz en güzel tercih pilates gibi geliyor. Yani ben cok zorlamiyorum. Ama faydasi da oluyor ciddi anlamda.
AApril windAnkeeSSahinys
eşimde maviyi beğendi... ben yeşile daha yakınım... mantığımda şu... yeşilde hem zeytin dalı vs var güzel anlamlar.. hem de ben çok gezenti biriyim.. yeşilde de balonla gezio ya.. dedim o da gezenti olur.. eşim de diyoki gezenti olmasından korktuğum için yeşil demiyorum zaten :) gerçi demin maviyi beğeni oranı %100, yeşili %99 şeklinde bir açıklama daha yaptı :)
ben de uzay teması seviyorum, küçükken astronot olmak isterdim zaten, oğluma da uzay sevgisini aşılayacağım gibi duruyor ürünlerde hep bi gezegen, yıldız arıyorum
Ben hindistan cevizi yagi ve bebe yagi kullaniyordum. Daha yeni palmer’s aldim ona basladim. Suan icin memnunum ama hem genetik
Diyorlar hem de su icmeyle de alakali diyorlar
Ben oglumda doktorumun önerisiyle kullanmıştım çatlağım hic olmadı. Bu sefer baby oil kullanıyorum. Lierac düzenli kullanıyordum bunu aklıma gelirse haftada 1 anca. Birde oğlumdayken duştan çıkınca kurulanmadan vücuda bebe yağı sürüyordum
Joker indiriminden ben de hastane çıkışlarımı aldım. Andywawa Bir takım 10 lu bir takım 5 li. İndirimi Haber veren arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama teşekkür ederim