kızlar bu biberon ve emzikleri inceliyorum. yine ilk gebelik tecrübesizliği ile sormak istiyorum :)
hangi marka biberon alırsam alayım içerisinde biberon emizigi de geliyor diye anlıyorum internetteki ürün resimlerinden. peki bizim ilave olarak biberon emzigi almamıza gerek varmı ?
bu biberon emziklerinin her biri tüm marka biberonlarla uyumlumu ? yani mesela philips biberon aldıgımda illaki philips biberon emzigi mi almam gerekiyor ?
yeni dogan bebek için en küçük boy biberon'lara bakıyorum şimdilik. bu biberon'un emziği de yenidogan bebeğe uygunmu olur, yani tek delikli mi olur ?
Her markanın biberon emziği farklıdır. Ben avent kullandım kizlarimda aynı markada bile model değişince emzikler farklı.. numaraları var emzik başlıklarının 1-2-3 diye filan. En küçük numaralı yi alcaksnz yedek snra da alırsınız ayrı satılıyor. Yanlış hatirlamiyorsam ben ilk 6 ay 1 numara kullanmstm 3 ay snra 2 ye geçen de var. Emmeyi bırakmamasi için anne göğsüne benzeyen biberon alın ki süt cuk cuk gelip sizi bırakmasın, onlar da içmesi zor oluyor dolayısıyla emmeyi birakmiyorlar
ay yani biçmiş resmen ben de hiç anlamadım
iyi yapmışsın diğer doktora git bence de.
sorma yaa
benim yerim geçiş olsa uğraşamazdım da.
çilekten değil de bir imalathanede kendi kafamıza göre yaptırıyoruz.
böyle ranza dolap şeklinde hem daha uygun diye açıkçası.
ama güzel olacak yaa değil mi
dediğim gibi heyecanlandım, boşuna masraf da yapmak istemiyorum ama böyle olunca da heyecanlanıyorum tabi
Oh çok iyi olmuş, ben ona enerji bulamadım açıkçası. Yaa hiç öyle düşünmemek lazım, niçin boşuna olsun tepe tepe kullanacak inşallah :) Ben oda yapmayacaktım, sonra annemle konuştum şöyle dedi, sen 4. çocuğumdun, o imkansızlıklarla en güzelini yapmaya çalıştım ne kadar özendim beşiğin, süslerin için, imkanınız varken niye o heyecanı yaşamayasın, ben bundan etkilendim galiba biraz İmkan dahilinde olduğu kadarını yapmak hem bize hem onlara iyi gelecek inşallah :)
Ya ben her şeye ne gerek var kafasında yaklaşan biriydim bi de, kendi düğün zamanımda da herkesi karşıma alıyordum her konuda Şu an isimli nakışlı setlere filan bakıyorum, kapı süsleri, isimlikler, hepsi bir anda çok cazip gelmeye başladı
Kızlar artık sol sağ yattığım icin etlerim acıyarak uyanmaya başladım bugün de anneme bahsetmiştim hamile yastigi almış bana kullanan var mi ? Memnun musunuz ?
Siparişi bugün vermiş benim ev adresime bakalim ne zaman gelecek
Valla hayatım hamur işi patates kızartması bol şekerli içecekler üzerine kurulu e vazgeçmedim , vazgecemedim de hatta dün akşam patates kızartması artı kola yaptım ne olacaksa olsun diyip çıktım hastaneye gittim . Ona rağmen çok şükür temiz çıktı. Ailede şeker hastalığı sadece anne annemde var başka kimse de yok belki genetik belki bünyesel bilemiyorum ki
Kızlar artık sol sağ yattığım icin etlerim acıyarak uyanmaya başladım bugün de anneme bahsetmiştim hamile yastigi almış bana kullanan var mi ? Memnun musunuz ?
Siparişi bugün vermiş benim ev adresime bakalim ne zaman gelecek
Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnunlar ben şu an bi yastığı bacak arama alıyorum öyle rahatladım bazende sırtımın arkasına destek koyuyorum yastığı,güle güle kullan
Diye diye sonundan asm den aradı hemşire,gebe izlemin var dedi bugün çağırdı haftaya geleyim o zaman dedim tamam dedi,aşında var dedigitmişkende tahlillerimide yaptırırım aylardır tahlil vermedim
Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnunlar ben şu an bi yastığı bacak arama alıyorum öyle rahatladım bazende sırtımın arkasına destek koyuyorum yastığı,güle güle kullan☺
Cok teşekkür ederim canım. Sorma beni ağlattı annemle gittik hastaneye siparis etmiş gösterdi ilk anneler günümü kutladı. Çok duygusal bi an yaşadık ya anne başka birşey valla.
Diye diye sonundan asm den aradı hemşire,gebe izlemin var dedi bugün çağırdı haftaya geleyim o zaman dedim tamam dedi,aşında var dedigitmişkende tahlillerimide yaptırırım aylardır tahlil vermedim
Bende bugün kan idrar verdim şekeri hallettim bi kalan tetanoz 2. Dozdu. Ona da doktorum müsaade etmedi yüklemeyelim hem şeker yükledik hem çok kan aldik dinlen haftaya git acelen yok dedi
Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnunlar ben şu an bi yastığı bacak arama alıyorum öyle rahatladım bazende sırtımın arkasına destek koyuyorum yastığı,güle güle kullan
Ben gene kızımın yatağında onla iki büklüm yatıyorum Yere yakın olmasa korkacam yani hep düştüm düşecem modundayım.
Bide hanfendi totosuyla ittiri ittiri veriyor iyice uca geliyorum.
Cok teşekkür ederim canım. Sorma beni ağlattı annemle gittik hastaneye siparis etmiş gösterdi ilk anneler günümü kutladı. Çok duygusal bi an yaşadık ya anne başka birşey valla.
Valla hayatım hamur işi patates kızartması bol şekerli içecekler üzerine kurulu e vazgeçmedim , vazgecemedim de hatta dün akşam patates kızartması artı kola yaptım ne olacaksa olsun diyip çıktım hastaneye gittim . Ona rağmen çok şükür temiz çıktı. Ailede şeker hastalığı sadece anne annemde var başka kimse de yok belki genetik belki bünyesel bilemiyorum ki
Ay Allahim bunlar ne guzel cumleler iste tamda duymak istediklerim. Not:Haftaya cuma seker yuklemesi oldugu icin simdiden icine korku dusen anne 75 lik mi yaptırdın? Kac çıktı?
Şu beslenme seklinde olup seker yuklemem guzel cikti diyen kizlar idolumsunuz
İlk anneler gunu hediyenin annenden gelmis olmasi Allah basimizdan eksik etmesin onlari. İyiki varlar. Hele annesiyle ayni ilde olanlar O ne buyuk bi şans o