2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

çok teşekkür ederim, güzel açıklamışsınız. bir sorum daha var. biberon alınca kutunun içinde onun 1 adet emzigi de geliyor diye düşünüyorum. en küçük boy biberon alınca içinde gelen emzik 1numara mı oluyor ? bunu nasıl ögrenebiliriz ?

Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyorum ama neredeyse bir haftadır vücudum bildiğiniz kaskatı kesildi. Kramp gibi böyle özellikle yürürken canım acıyor, belim ağrıyor. Tuvalete de neredeyse hiç çıkamıyorum. Magnezyum aldım, kuru kayısı yedim yok. Ağrılarım da kabızlık da geçmiyor. Belki bebek büyüyor diyedir. Var mı benzeri şeyler yaşayan?

Canım bende aldım dün ilk defa yattım yastıkla ben memnun kaLdim ben yüzüstü yatan biriyim engellemiş oluyor hem yan yatmaktan başka bisi yapamıyorum ve eşim yastığımı kıskandı hamilelik bitince sanırım o sahiplenecek o kadar iyi

Genelde en küçügu olur yazar ya da şu numara biberon başlığı ile birlikte diye satıcıyla iletişime geçer sorarsn ya da. 2 başlıklı olarak geliyor genelde yine aynı numara bir yedek başlığı oluyor yani. Sonradan almak isterseniz de zaten o başlıklar 2 li satılıyor. Mağazalarda ne kadar bilmiyorum ben daha görüşmedim biberon işine ama ebebekten almıştım en son. Acikinca avmler gidip bakın olmadı netten sipariş edersiniz

Geçmiş olsun. Bu bağırsaklar bizi hep korkutuyor

Olsun Allah ömür versin öderiz inşallah

ahahah deli yaa
ben de rezalet bir beslenme şekline sahibim hep de öyleydi. kola da içiyorun valla haftada 2-3 bardak, şeker yüklemesine gitmeden önce de kumpir yedim akşamında direk patates ketçaplı mayonezli. doktor 12 kilo aldığım ve daha önce de idrar tahlilimde glikoz çıktığı için bende kesin şeker var gözüyle bakıyordu, keza ben de. üstelik hem babamda hem babaannemde yaşla çıkan diabet hastalığı var. genetik olarak da baba tarafına yatkınım. ama çıkmadı. resmen şans, genetik kodunda ne yazılıysa o çıkıyor yaa

aynı bensin sen de, ben de düğünde çok özenemedim her şeye, he içimde bir şey kalmadı ama özendiğim şeylere bakarken-izlerken iyi ki yapmışım diyorum tabi ki. o nedenle iyi olur herhalde diyorum. umarım çocuk için o kadar uğraşırken sürekli yanımızda yatmak istemez

Kaç gr ile yapıldı canım, ve ne kadar çıktı sonucun? Gözün aydın bu arada

ya bebeğimin hareketleri yaklaşık bir 20 saattir çook cılız çok içerde içerde
yine tedirginleştim yaa, elimde değil.

Canım büyük ihtimal pozisyon değiştirdi. Benimde 4 gündür öyle. Gece anca sahura kalkarsam hissediyorum net gündüz hiç yok gibi arada uzanıyorum birkere pıt etse tamam yolunda diyorum

Canım büyük ihtimal pozisyon değiştirdi. Benimde 4 gündür öyle. Gece anca sahura kalkarsam hissediyorum net gündüz hiç yok gibi arada uzanıyorum birkere pıt etse tamam yolunda diyorum

evet sanırım çünkü içeri içeri hareket ediyor, idrar torbama da baskı yapıyor bazen, arada bi attı biraz kaburgama doğru hafiften eh yeterli sanırım yaa napalım

yemicem etmicem dediğim günün ertesi günü annem 3 yufka getirdi sen güzel börek yapıosun diye... akşamına da anneannem fazla börek yapmış bana yolladı... neymiş ben kesiyorum yemeği dedim

ben 2 gündür ufak ufak yürüyüşe çıkıyorum.. yürüyüşe çıktığımda sanki göbeğim aşağı düşecekmiş gibi tutma hissiyatım geliyor... belim genel de ağrıyor...

Favorimsin simdi senden aldığım bu gazla serbetli tatli yiyecegim insallah haftaya cuma bi tarafimda patlamaz

yemicem etmicem dediğim günün ertesi günü annem 3 yufka getirdi sen güzel börek yapıosun diye... akşamına da anneannem fazla börek yapmış bana yolladı... neymiş ben kesiyorum yemeği dedim
Kız sorma bende utancmdan sana yazamadim sana oyle dedim ya esim tatli almis gelmis eve o gun ve o gunden sonraki hergun bugunde dahil alıp alip getiriyor bu garip kiz nasil yemesin goz hakki diye bisey var senle bende bu is tutmaz ben bunu anladim ikimizden

Kızlar bagi easyfold almıştı bi arkadaş hangi siteden indirimde yakalamıştı acaba bizde indirim takibini yapıp siparis edelim diyoruz da

Favorimsin simdi senden aldığım bu gazla serbetli tatli yiyecegim insallah haftaya cuma bi tarafimda patlamaz
Ben tatlıya şekerli şeylere vs çok duskunumdur. Neredeyse yaz kış hergun dondurma yerim, tatlıların çikolataların haddi hesabı yok. Hamileliğimde de hiç dikkat etmedim hergun halley yerim mutlaka olmazsa olmazımdir diğer gebeliklerde şeker çıkmadı, ailede şeker hastası yok bnce genetik bu iş yiyip icmeyle alakası yok. Eşimin taesfi bişe yemez dikkat eder vs abisi kardeşi annesi şeker hastası misal... İns bunda da bişey çıkmaz bakalım bnde pzrtesi gidecem şeker yuklemesine 8 kilo aldım

vücud ağrılarım oluyor benimde kalçamda oluyor özellikle,bacaklarımada vuruyor arada,kabızlık yok şimdilik,tabi bebek büyüyor diye olabilir bu ağrılar ben en çok kasılma ağrısından korkuyorum bu ara çok yaşıyorum,geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Bu bağırsaklar bizi hep korkutuyor
sağol canımaynen korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…