- 25 Şubat 2020
- 1.456
- 1.301
- 133
- 46
Her markanın biberon emziği farklıdır. Ben avent kullandım kizlarimda aynı markada bile model değişince emzikler farklı.. numaraları var emzik başlıklarının 1-2-3 diye filan. En küçük numaralı yi alcaksnz yedek snra da alırsınız ayrı satılıyor. Yanlış hatirlamiyorsam ben ilk 6 ay 1 numara kullanmstm 3 ay snra 2 ye geçen de var. Emmeyi bırakmamasi için anne göğsüne benzeyen biberon alın ki süt cuk cuk gelip sizi bırakmasın, onlar da içmesi zor oluyor dolayısıyla emmeyi birakmiyorlar
Canım bende aldım dün ilk defa yattım yastıkla ben memnun kaLdim ben yüzüstü yatan biriyim engellemiş oluyor hem yan yatmaktan başka bisi yapamıyorumKızlar artık sol sağ yattığım icin etlerim acıyarak uyanmaya başladım bugün de anneme bahsetmiştim hamile yastigi almış bana kullanan var mi ? Memnun musunuz ?
Siparişi bugün vermiş benim ev adresime bakalim ne zaman gelecek
Genelde en küçügu olur yazar ya da şu numara biberon başlığı ile birlikte diye satıcıyla iletişime geçer sorarsn ya da. 2 başlıklı olarak geliyor genelde yine aynı numara bir yedek başlığı oluyor yani. Sonradan almak isterseniz de zaten o başlıklar 2 li satılıyor. Mağazalarda ne kadar bilmiyorum ben daha görüşmedim biberon işine ama ebebekten almıştım en son. Acikinca avmler gidip bakın olmadı netten sipariş edersinizçok teşekkür ederim, güzel açıklamışsınız. bir sorum daha var. biberon alınca kutunun içinde onun 1 adet emzigi de geliyor diye düşünüyorum. en küçük boy biberon alınca içinde gelen emzik 1numara mı oluyor ? bunu nasıl ögrenebiliriz ?
Geçmiş olsun. Bu bağırsaklar bizi hep korkutuyorKızlar gece karnıma giren bi sancıyla uyandım ne yaptıysam geçmedi,çok korktum ama kasılmamda oluyor ya arada,eyvah erken doğuruyorum galiba dedim,neyse ki wc ağrısıymış önce ishal sonra kabıza çevirdi hala sancıyor karnım zor bi geceydiEvin içinde üşütmeyi başardım galiba
Olsun Allah ömür versin öderiz inşallahBenimki bence gerek yok dedişimdilik erteledim bende vurdurmayabilirim,canım oruç sadece 2gün tutabildim,sertleşmeler kasılmalar oluyor arada magnezyum,kalsiyum ve su içiyorum çok sık o yüzden artık tutamam,zaten borcum çok vardı bir de bunlar eklensin bakalım
Ay Allahim bunlar ne guzel cumleleriste tamda duymak istediklerim. Not:Haftaya cuma seker yuklemesi oldugu icin simdiden icine korku dusen anne 75 lik mi yaptırdın? Kac çıktı?
Şu beslenme seklinde olup seker yuklemem guzel cikti diyen kizlar idolumsunuz
Oh çok iyi olmuş, ben ona enerji bulamadım açıkçası. Yaa hiç öyle düşünmemek lazım, niçin boşuna olsun tepe tepe kullanacak inşallah :) Ben oda yapmayacaktım, sonra annemle konuştum şöyle dedi, sen 4. çocuğumdun, o imkansızlıklarla en güzelini yapmaya çalıştım ne kadar özendim beşiğin, süslerin için, imkanınız varken niye o heyecanı yaşamayasın, ben bundan etkilendim galiba birazİmkan dahilinde olduğu kadarını yapmak hem bize hem onlara iyi gelecek inşallah :)
Ya ben her şeye ne gerek var kafasında yaklaşan biriydim bi de, kendi düğün zamanımda da herkesi karşıma alıyordum her konudaŞu an isimli nakışlı setlere filan bakıyorum, kapı süsleri, isimlikler, hepsi bir anda çok cazip gelmeye başladı
Kaç gr ile yapıldı canım, ve ne kadar çıktı sonucun? Gözün aydın bu aradaValla hayatım hamur işi patates kızartması bol şekerli içecekler üzerine kurulu e vazgeçmedim , vazgecemedim dehatta dün akşam patates kızartması artı kola yaptım ne olacaksa olsun diyip çıktım hastaneye gittim . Ona rağmen çok şükür temiz çıktı. Ailede şeker hastalığı sadece anne annemde var başka kimse de yok belki genetik belki bünyesel bilemiyorum ki
ya bebeğimin hareketleri yaklaşık bir 20 saattir çook cılız çok içerde içerde
yine tedirginleştim yaa, elimde değil.
Canım büyük ihtimal pozisyon değiştirdi. Benimde 4 gündür öyle. Gece anca sahura kalkarsam hissediyorum net gündüz hiç yok gibi arada uzanıyorum birkere pıt etse tamam yolunda diyorum
Kaç gr ile yapıldı canım, ve ne kadar çıktı sonucun? Gözün aydın bu arada
yemicem etmicem dediğim günün ertesi günü annem 3 yufka getirdi sen güzel börek yapıosun diye... akşamına da anneannem fazla börek yapmış bana yolladı... neymiş ben kesiyorum yemeği dedimAy Allahim bunlar ne guzel cumleleriste tamda duymak istediklerim. Not:Haftaya cuma seker yuklemesi oldugu icin simdiden icine korku dusen anne 75 lik mi yaptırdın? Kac çıktı?
Şu beslenme seklinde olup seker yuklemem guzel cikti diyen kizlar idolumsunuz
ben 2 gündür ufak ufak yürüyüşe çıkıyorum.. yürüyüşe çıktığımda sanki göbeğim aşağı düşecekmiş gibi tutma hissiyatım geliyor... belim genel de ağrıyor...Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyorum ama neredeyse bir haftadır vücudum bildiğiniz kaskatı kesildi. Kramp gibi böyle özellikle yürürken canım acıyor, belim ağrıyor. Tuvalete de neredeyse hiç çıkamıyorum. Magnezyum aldım, kuru kayısı yedim yok. Ağrılarım da kabızlık da geçmiyor. Belki bebek büyüyor diyedir. Var mı benzeri şeyler yaşayan?
Favorimsinahahah deli yaa
ben de rezalet bir beslenme şekline sahibim hep de öyleydi. kola da içiyorun valla haftada 2-3 bardak, şeker yüklemesine gitmeden önce de kumpir yedim akşamında direk patates ketçaplı mayonezli. doktor 12 kilo aldığım ve daha önce de idrar tahlilimde glikoz çıktığı için bende kesin şeker var gözüyle bakıyordu, keza ben de. üstelik hem babamda hem babaannemde yaşla çıkan diabet hastalığı var. genetik olarak da baba tarafına yatkınım. ama çıkmadı. resmen şans, genetik kodunda ne yazılıysa o çıkıyor yaa
Kız sorma bende utancmdan sana yazamadimyemicem etmicem dediğim günün ertesi günü annem 3 yufka getirdi sen güzel börek yapıosun diye... akşamına da anneannem fazla börek yapmış bana yolladı... neymiş ben kesiyorum yemeği dedim
Ben tatlıya şekerli şeylere vs çok duskunumdur. Neredeyse yaz kış hergun dondurma yerim, tatlıların çikolataların haddi hesabı yok. Hamileliğimde de hiç dikkat etmedim hergun halley yerim mutlaka olmazsa olmazımdirFavorimsinsimdi senden aldığım bu gazla serbetli tatli yiyecegim insallah haftaya cuma bi tarafimda patlamaz
vücud ağrılarım oluyor benimde kalçamda oluyor özellikle,bacaklarımada vuruyor arada,kabızlık yok şimdilik,tabi bebek büyüyor diye olabilir bu ağrılar ben en çok kasılma ağrısından korkuyorum bu ara çok yaşıyorum,geçmiş olsun canımKızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyorum ama neredeyse bir haftadır vücudum bildiğiniz kaskatı kesildi. Kramp gibi böyle özellikle yürürken canım acıyor, belim ağrıyor. Tuvalete de neredeyse hiç çıkamıyorum. Magnezyum aldım, kuru kayısı yedim yok. Ağrılarım da kabızlık da geçmiyor. Belki bebek büyüyor diyedir. Var mı benzeri şeyler yaşayan?
sağol canımGeçmiş olsun. Bu bağırsaklar bizi hep korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?