2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İçimden bir ses 5 Ağustos diyor :)

Hahha Buraya yazacağım mesajı koronovirüs topiğine yazmışım
Allahtan farkettim. Yanlış mesaj die güncelledim
ben de sabah mailleri yanlış yere gönderdim, yanlış yere gönderdiğimi de yanlış kişiye haber verdim, dalgınlık var herhalde üzerimizde

ben de sabah mailleri yanlış yere gönderdim, yanlış yere gönderdiğimi de yanlış kişiye haber verdim, dalgınlık var herhalde üzerimizde
Hahha seninki daha da vahimmiş. Kafamız dolu bence ondan ee normale göre b12 miz falanda düşük Allah yardımcımız olsun

Gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla kucağına da al inşallah.

Kizlar şeker yuklemesini hallettik fakat sonuç öğleden sonra çıkacağı icin doktorum bekleme telefonla haberleşelim dedi eve geldim. Tetenoz da haftaya yaptır dedi üst üste gelmesin diye . Şimdi saat 14.00 olsun hayırlı sonuçlar alayim diye bekliyorum valla

Bizede haber ver canim guzel haberlerle gel.

Yaa ne güzel tutturmuşsunuz :)) Benim de aklımdan 08.08 geçiyor, serde Artvinlilik var, bu da sebep olabilir bilmiyorum Ama cumartesiye denk geldiğini görünce vazgeçtim, mesai saatleri tercihimdir Bir de kurban bayramı tatiliyle beraber izne ayrılacağım, iznimi o yanımdayken geçirmek istediğim için bayram sonrası beni çok bekletmesin istiyorum, hayırlısıyla sağlıkla tabi :)

bende kesinlikle alıcam yanıma süt gelmezse eğer odaya gelir gelmez başlıcam çok istiyorum bu sefer emsin diye. ilk çocuğumda emmedi süt az geldi

Inşallah Emer çok zorlandım ben red bitene kadar . 20 gün her 2 saatte denedim sonra sagdigim sütu verdim . Onlar emmedikçe süt daha da gidiyor

kızlar bu biberon ve emzikleri inceliyorum. yine ilk gebelik tecrübesizliği ile sormak istiyorum :)

hangi marka biberon alırsam alayım içerisinde biberon emizigi de geliyor diye anlıyorum internetteki ürün resimlerinden. peki bizim ilave olarak biberon emzigi almamıza gerek varmı ?

bu biberon emziklerinin her biri tüm marka biberonlarla uyumlumu ? yani mesela philips biberon aldıgımda illaki philips biberon emzigi mi almam gerekiyor ?

yeni dogan bebek için en küçük boy biberon'lara bakıyorum şimdilik. bu biberon'un emziği de yenidogan bebeğe uygunmu olur, yani tek delikli mi olur ?

Çok mu soru sordum :)

ay yani biçmiş resmen ben de hiç anlamadım
iyi yapmışsın diğer doktora git bence de.

sorma yaa
benim yerim geçiş olsa uğraşamazdım da.
çilekten değil de bir imalathanede kendi kafamıza göre yaptırıyoruz.
böyle ranza dolap şeklinde hem daha uygun diye açıkçası.
ama güzel olacak yaa değil mi
dediğim gibi heyecanlandım, boşuna masraf da yapmak istemiyorum ama böyle olunca da heyecanlanıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…