Ne zaman dogum yapacağını hissedebilen var mı.. ben ilk kızımda 1 gün fire verdm anneler gününde doğmasını çok istiyordum ertesi gün sabah doğdu 38+2 de. 2. Kızımda tam tutturdum hissediyordum o gün dogwcahiniv:))) bunda da 10 Ağustos hissediyorum bakalım, ama 8 inde dogmasini daha çok isterim 08.08.2020 olur :) sağlıkla dogsunlar farketmez de tahminleri alalım :))))
çok teşekkür ederim canlarım çok mutluyum Safra kesesi göründü aynı zamanda şekerim de çıkmadı sizi çok seviyorum inşallah sizde çok güzel haberlerle gelirsiniz. Maya mila tatlım dua ettiğini için Çok teşekkür ederim sana da Allah razı olsun. Yazanlarda Çok sağ olsun inşallah.
Kizlar şeker yuklemesini hallettik fakat sonuç öğleden sonra çıkacağı icin doktorum bekleme telefonla haberleşelim dedi eve geldim. Tetenoz da haftaya yaptır dedi üst üste gelmesin diye . Şimdi saat 14.00 olsun hayırlı sonuçlar alayim diye bekliyorum valla
Kizlar şeker yuklemesini hallettik fakat sonuç öğleden sonra çıkacağı icin doktorum bekleme telefonla haberleşelim dedi eve geldim. Tetenoz da haftaya yaptır dedi üst üste gelmesin diye . Şimdi saat 14.00 olsun hayırlı sonuçlar alayim diye bekliyorum valla
Ne zaman dogum yapacağını hissedebilen var mı.. ben ilk kızımda 1 gün fire verdm anneler gününde doğmasını çok istiyordum ertesi gün sabah doğdu 38+2 de. 2. Kızımda tam tutturdum hissediyordum o gün dogwcahiniv:))) bunda da 10 Ağustos hissediyorum bakalım, ama 8 inde dogmasini daha çok isterim 08.08.2020 olur :) sağlıkla dogsunlar farketmez de tahminleri alalım :))))
Yaa ne güzel tutturmuşsunuz :)) Benim de aklımdan 08.08 geçiyor, serde Artvinlilik var, bu da sebep olabilir bilmiyorum Ama cumartesiye denk geldiğini görünce vazgeçtim, mesai saatleri tercihimdir Bir de kurban bayramı tatiliyle beraber izne ayrılacağım, iznimi o yanımdayken geçirmek istediğim için bayram sonrası beni çok bekletmesin istiyorum, hayırlısıyla sağlıkla tabi :)
kızlar bu biberon ve emzikleri inceliyorum. yine ilk gebelik tecrübesizliği ile sormak istiyorum :)
hangi marka biberon alırsam alayım içerisinde biberon emizigi de geliyor diye anlıyorum internetteki ürün resimlerinden. peki bizim ilave olarak biberon emzigi almamıza gerek varmı ?
bu biberon emziklerinin her biri tüm marka biberonlarla uyumlumu ? yani mesela philips biberon aldıgımda illaki philips biberon emzigi mi almam gerekiyor ?
yeni dogan bebek için en küçük boy biberon'lara bakıyorum şimdilik. bu biberon'un emziği de yenidogan bebeğe uygunmu olur, yani tek delikli mi olur ?
cok cok tesekkur ededim kizlae zaten tup bebek merkezim ozel oraya gidiyroum konusma tipleri oyle ama yine ayni yerdeki diger doktora sordugumda rahatlatti beni biraz daha evet kasilmalarim var ama ilaclar iyi gelir dedi zaten 5 gun snra gelirsn istersn bnde bakarim dedi ki kesinlikle onu istiycem yani aciklama yapmadigi gibi bi de bana dogarsa yasamaz dedi direk zaten zaro zor bu haftaya gelmisim yuzume karsi gercektn cok vicdansiz davrandi sizlerde cok rahatlattiniz bni kizlar saolun.
Yaa ne güzel, sağlıkla içini de doldursun kuzucuk Çilekte çok iyi indirim var gerçekten, adı sanı bilinmeyen yerlerden çok daha ucuza aldık biz odasını. AnkeeAnkee
ben de oda yapmayacaktım, sona baktım yerim var, senin gibi yapmazsak çok dağılacağımızı fark ettim ve aldık. Öyle rahatladı ki içim anlatamam :) Bildiğim kadarı ile 11 mayıs son gün indirimde. Bir de bana internetten bakınca çok ağır gelmişti mobilyalar, ama yerinde görünce çok içime sindi.
sorma yaa
benim yerim geçiş olsa uğraşamazdım da.
çilekten değil de bir imalathanede kendi kafamıza göre yaptırıyoruz.
böyle ranza dolap şeklinde hem daha uygun diye açıkçası.
ama güzel olacak yaa değil mi
dediğim gibi heyecanlandım, boşuna masraf da yapmak istemiyorum ama böyle olunca da heyecanlanıyorum tabi