2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Rennie kullanmıştım ilk hamileliğimde, günde 2 tane kullandigim oluyordu. Dr 3 u geçmesin demişti. Bunda da ara sıra oluyor ama daha hiç kullanmadim

Gecmis olsun canim. Corabi, terligi ihmal etme.

Kızlar dün tetanoz 2. Doz yaptırdım acayip be kas agrısı var bacaklarım da böyle olan oldu mu bundan mı yoksa baska bir sey den mı emın olamadım

Günaydın kızlar,
Ay ikili hanelilere geçmişiz geri sayımda Bide sezeryan olacağı için 10 gün 7 gün dahada düşecek.
Çok heyecan yaptım şuanda.

Oyle deyince nefesim kesildi benim de. Doktor bana 36+ gibi her an olabilir demisti.

Saglikla gelsinler.

kızlar günaydın hepimize. süt sagma pompası için yorumları okudum, herkese teşekkürler. peki bu hastanede kiralama işlemi nasıl oluyor? yani insanlar neden kendi satın almıyorda hastaneden kiralıyor ? hastanede verilen daha farklı özelliktemi ? fiyatı nasıl ?
sorma sebebim şu. benim ilk gebelik. dolayısıyla hiç tecrübem yok. bebek dogunca emecekmi emmeyecekmi, sütüm gelecekmi hiç bilemiyorum. dolayısıyla şimdiden bir marka almayım, hastanede ilk günlerde gerek olursa kiralarım. ve sonrasında uzun vadede gerek olursa satın alırım diye kafamda kurguluyorum.
ama işte bu hastanede kiralama ile ilgili sorularım var :)

Kızlar dün tetanoz 2. Doz yaptırdım acayip be kas agrısı var bacaklarım da böyle olan oldu mu bundan mı yoksa baska bir sey den mı emın olamadım

Benim 2. Dozda yaklasik 10 gunu bulan kol ve bacaklarda bir agri ve iyilesememe sureci oldu. İlk dozda hicbir sey hissetmemistim ustelik. Bir de kulagimin arkasinda beze cikti, doktorum acilen KBB‘e gorunmemi istedi. Allah’a sukur kendiliginden gecti o da. Yoksa antibiyotik tedavisi gerekecekti.

Mumkun oldugunca buzla kiyafet uzerinden soguk kompres yapmak iyi geliyor. Gecmis olsun.

Ne zaman dogum yapacağını hissedebilen var mı.. ben ilk kızımda 1 gün fire verdm anneler gününde doğmasını çok istiyordum ertesi gün sabah doğdu 38+2 de. 2. Kızımda tam tutturdum hissediyordum o gün dogwcahiniv:))) bunda da 10 Ağustos hissediyorum bakalım, ama 8 inde dogmasini daha çok isterim 08.08.2020 olur :) sağlıkla dogsunlar farketmez de tahminleri alalım :))))

Ben ikisini de saycam eşim askere gidecek ben doğum yapmadan belki de 6 ay yok hem bebegimin gelmesini hem de eşimin gelmesini saycam o yuzden
Oyyy çok kötü denk gelmiş canım. Neyse sağlıkla gitsin gelsin inşallah.

Ben ikisini de saycam eşim askere gidecek ben doğum yapmadan belki de 6 ay yok hem bebegimin gelmesini hem de eşimin gelmesini saycam o yuzden

Hayirlisiyla gitsin gelsin insallah. Bir yandan guzel bir sey sadece bebegine odaklanirsin. Esler de o surecte kendini ihmal edilmis hissediyormus. Boyle bir sorun yasamamis olursun. Hayirlisi olsun.

Ben 37+6 daydim esime dedim bugun degilse de bikac gun icinde dogacak diye. O gun dogdu. Hareketlerden anlamistim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…