Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Kızlar gece karnıma giren bi sancıyla uyandım ne yaptıysam geçmedi,çok korktum ama kasılmamda oluyor ya arada,eyvah erken doğuruyorum galiba dedim,neyse ki wc ağrısıymış önce ishal sonra kabıza çevirdi hala sancıyor karnım zor bi geceydiEvin içinde üşütmeyi başardım galiba
kızlar günaydın hepimize. süt sagma pompası için yorumları okudum, herkese teşekkürler. peki bu hastanede kiralama işlemi nasıl oluyor? yani insanlar neden kendi satın almıyorda hastaneden kiralıyor ? hastanede verilen daha farklı özelliktemi ? fiyatı nasıl ?
sorma sebebim şu. benim ilk gebelik. dolayısıyla hiç tecrübem yok. bebek dogunca emecekmi emmeyecekmi, sütüm gelecekmi hiç bilemiyorum. dolayısıyla şimdiden bir marka almayım, hastanede ilk günlerde gerek olursa kiralarım. ve sonrasında uzun vadede gerek olursa satın alırım diye kafamda kurguluyorum.
ama işte bu hastanede kiralama ile ilgili sorularım var :)
Benim 2. Dozda yaklasik 10 gunu bulan kol ve bacaklarda bir agri ve iyilesememe sureci oldu. İlk dozda hicbir sey hissetmemistim ustelik. Bir de kulagimin arkasinda beze cikti, doktorum acilen KBB‘e gorunmemi istedi. Allah’a sukur kendiliginden gecti o da. Yoksa antibiyotik tedavisi gerekecekti.
Mumkun oldugunca buzla kiyafet uzerinden soguk kompres yapmak iyi geliyor. Gecmis olsun.
Ne zaman dogum yapacağını hissedebilen var mı.. ben ilk kızımda 1 gün fire verdm anneler gününde doğmasını çok istiyordum ertesi gün sabah doğdu 38+2 de. 2. Kızımda tam tutturdum hissediyordum o gün dogwcahiniv:))) bunda da 10 Ağustos hissediyorum bakalım, ama 8 inde dogmasini daha çok isterim 08.08.2020 olur :) sağlıkla dogsunlar farketmez de tahminleri alalım :))))
Hayirlisiyla gitsin gelsin insallah. Bir yandan guzel bir sey sadece bebegine odaklanirsin. Esler de o surecte kendini ihmal edilmis hissediyormus. Boyle bir sorun yasamamis olursun. Hayirlisi olsun.
Hayirlisiyla gitsin gelsin insallah. Bir yandan guzel bir sey sadece bebegine odaklanirsin. Esler de o surecte kendini ihmal edilmis hissediyormus. Boyle bir sorun yasamamis olursun. Hayirlisi olsun.
Ne zaman dogum yapacağını hissedebilen var mı.. ben ilk kızımda 1 gün fire verdm anneler gününde doğmasını çok istiyordum ertesi gün sabah doğdu 38+2 de. 2. Kızımda tam tutturdum hissediyordum o gün dogwcahiniv:))) bunda da 10 Ağustos hissediyorum bakalım, ama 8 inde dogmasini daha çok isterim 08.08.2020 olur :) sağlıkla dogsunlar farketmez de tahminleri alalım :))))