2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
boyu hatırlamıyorum ben yaa banada uyumlu dedi.. ayrıntılıya gidemediğimi söyledim olsun çok mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın ayrıca haziran 15 ten önce gelmeyin rahatsızlığınız yoksa dedi.. herşeyin yolunda oldugunu söyledi inşallah öyledir hepimizinde.. sağlıcakla alalım kucaklarımıza

İnşallah canım.
Fl x 7 = boy hesabını veriyor canım. Eğer ultrason kağıdında yazıyorsa öylelikle de hesaplayabilirsin. Doktorlar genelde söylemiyor boyu Bende kendim hesaplıyorum.

Ciciş ciciş Sağlıkla giysin inşallah
Ayrıca öyle takım giydiren çoook görüyorum ben olsam kırmazdım eşimi
Yeterli gibi görünüyor. Ben de Galatasaraylı istiyorum. Hiç olmadı nevresimi gs olsun istiyorum. Eşim fenerli bu arada
Hastane çıkışı almasın beyazlı kırmızlı zıbın tulum tshirtler var. Onlarsan alsın cnm .
Çok teşekkürler kızlar bizim ki aşırı fanatik sonradan da daha fazla beşiktaş ürünlerimiz olacak buna eminim rüya gördüm resmen kabustu dedi kızımız fenerli oluyordu fenalıklar geçirmiş çünkü beşiktaş marşı söylüyor dinletiyor beraber maçlara gidicez diyor yani ben asla almicaz diyemicem

Ayrıca içine minder almanız lazim yoksa zaten 2-3 aya kadar rahat oturamaz. Bel desteği sırtını dolduruyor mis gibi de rahat oluyorlar

Daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama otuz
Daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama otuz milyon kelime konuşma öğrenme becerileri için mutlaka okunmalı

Merhabalar Hastane çıkışlarını alabildiniz mi? Ben bu salgın olayından dolayı sipariş vermeye bile çekiniyorum açıkçası

Korkma durumu için değilde canım gömülme meselesi için dedim..
Benim kardeşimde misal bebek arabasını komple reddetmişti bindiği gibi ciyaklıyordu. Bebekten bebeğe bazı huylar değişebiliyor
Ayy inşallah kullanırlar yaa . Onca para veriyoz

Valla benim kızım bissürü tshirtü poları var bjk li bebekkende her çeşit tulumu almıştı bedeni olan.
Hevesi kaçtı heralde şimdi oğlu olacak hiç oralı değil Asıl buna almalı. Bu arada ben gs liyim.

Merhabalar Hastane çıkışlarını alabildiniz mi? Ben bu salgın olayından dolayı sipariş vermeye bile çekiniyorum açıkçası
Çoğumuz internetten sipariş verdik, aldık canım.
bende öyle yaptım, burada yerel mağazalar çok pahalı çünkü. Çok seçenekte yoktu zaten...
İnternette daha çok seçenek imkanı var her keseye ve zevke uygun olarak.
Ayy inşallah kullanırlar yaa . Onca para veriyoz
İnşallah
Aralıkta doğduğu için Haziran gibi almıştık arabasını galiba, o zamanlarda da reddetti binmedi. Belki en başından kullanınca böyle sorun olmaz ya da tamamen benim kardeşin gıcıklığından kaynaklanıyorda olabilir bu durum

Bizim ki de aynı olacak eminim bende fenerbahceliyim arada diyor bak kızımızda beşiktaşlı olcak çıkıntı olma sende bize katıl yok dedim boşver ben eskisi gibi fanatik değilim ondan da karışmam kızını beşiktaşlı yapsin

çok sevindim. idrarda Lökosit bende de yüksek çıktı, 100lerde çıktı. ama suyu da bol içiyorum. sizin kaç çıktı ve doktorunuz ne dedi acaba ? ben daha doktorla görüşemedim. bu arada idrarda erirrosit normal çıktı.

Az kaldi ya heyecan bastı beni İnsallah cikmaz ama o kadar eminimki cıkacak.
Çıkmaz çıkmaz
Bende kesin çıkacak diye kan verdim emindim çıkacağından. Ama çıkmadıı. Çıkarsa da kötü birşey değil ya ufak bi diyetle kontrol altına alınır Doğuma ne kaldı şunun şurasında zaten. 3 aycık..

Teşekkür ederim canım. Bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…