2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hepimiz ruyamizda dogruyoruz demek ki. Ben dogum anini gormuyorum. Dogurmusum diye kucagima verdikleri ani goruyorum. Biz de kiz bebek bekliyoruz. Ikiz korkutucu. Ben basta ikiz olsun cok istiyordum. Tek bebekle zor gecti ilk uc ay. Simdiden agirim, hareket edemiyorum. Bi de sonra emzirmesi bakimi var. Ikiz bebek cok zor, allah kolaylik versin onlara. En cok 21-28de cok kilo aliniyor diyw duydum ben aslinda. Son aylarda ay basina 2ser kilo olabiliyomus

ben ikiz istediğimden değil hamilelikte çok rüya görüyorum alakalı alakasız... her güne de 1 rüya olunca sıra buna da gelmiş, çok görünce konu sıkıntısı oluyor. :)

Kızlar merhaba.
Bim aktüelde bugün reflü yatağı, elektrikli süt sağma makinesi falan var.
Ama markası kiwi.
İyi midir, hiç fikrim yok araştırdım yorum bulamadım.
Almalı mı bilemedim.
Siz ne düşünüyorsunuz?

nomunomuchua
Kalabalık olur diye benim gözüm yemedi açıkçası. İş görür bence. Fiyatı oldukça uygun görünüyor. Zaten bu saate de kalmamıştır. Bugün çocuklara izin varmış galiba pencereden baktığımda küçük çocukları anneleriyle görüyorum dışarda. Gidip tüketmiş olabilirler.

kelebek1979 .!.:
kızlar merhaba, bu 75lik şeker testinin degerleri kaç olmalı ? açlık, 1.saat sonrası ve 2. saat sonrası ?

Doktora sormadım ama internetten bakmıştım açlık>92, 1. saat>180, 2.saat>153 bir değer bile uymazsa GD...

çok teşekkür ederim ben de internette böyle gördüm. ama sonuç kagıdında ne olumlu ne olumsuz birşey yazmayınca bir sormak istedim. sonuç kagıdında sadece çıkan degerler yazıyor. yanındaki referans aralıkları boş bırakılmış.

kiwi marksı italyan bir marka diye biliyorum. ben de bu markanın anne yanı beşiğine bakıyorum. türkiyede magaza satışı yok ama internette satış yapan bir firma diye biliyorum.

kesin sonuç için doktora mesaj atmak en iyisi... Labratuvardan labratuvara belki değişiyordur referans.

Ilık sabunlu bezle güzelce sil canım. Beyaz sabun yada arap sabunu olabilir.

off o günleri düşündükçe içim basılıyor benim
sanki böyle her şey belirsiz falan
aman kimyasal mı aman dış gebelik mi aman ikili test aman işte 2. trimestere gireyim düşük riski azalsın
valla buhranlar basıyor
bir doğursak sağ salim
mesela şu an eylül ekim kasım annelerini okumayı hiç istemiyorum buhranlar basıyor

bu arada bebek arabasını da iyi yapmışsın canım. ekonomik olmak lazım, duygusal yaklaşıp her şeyin en yenisi olsun deyince işin içinden çıkılmıyor. Ben de arkadaşımın bebek arabasını almaya karar verdim. Kızcağız bakımlarını bile yaptırmış eşi de dedi bunu alın diye. pahalı da bir ürün, ben dünden razı zaten

sende şeker mi çıkmıştı canım ondan mı doktor böyle çıldırdı?

Kızlar minicity 'den alışveriş yapmış miydiniz ürünleri nasıl biliyor musunuz

Kızlar minicity 'den alışveriş yapmış miydiniz ürünleri nasıl biliyor musunuz
içeriğini dikkatli okumak lazım ben dikkat etmemiştim bir tanesinde yüzde 10 polyester karışımı vardı mesela. onun dışında fiyatları uygun ama seçici olmak lazım ürünler hususunda. kişisel kanaatim bu. :)

Indirim de ürün gördüm şimdi ınstagram da reklam olarak cıktı bildiğim bir site değil baktım %100 pamuklu yazıyor. Belki alan bilgisi olan vardır dedim. Fiyatları uygun görünüyor . Kumaşı güzel olmalı bazı %100 pamuk olanlar bile yumuşak olmuyor o yüzden ben görüp elle dokunup alan türüm

Bugün ne ya bu yattığım yerden kalkamıyorum
Bir şey değil yatmaktan yanlarım acıyor.
Bi sağ bi sol - bi sağ bi sol

Kalp sesini duyana kadar omurden omur gidiyor. Bir de benim bundan iki ay once kimyas0al gebeligim vardi. Bu da oyle cikar mi diye okumadigim sey kalmamisti. Okudukca bu sefer dis gebeligi bos keseyi ogrendim. Gecem gündüzüm birbirine girmisti. Cok zor gercekten. O bitse bu sefer ilk 3 ay bitsin diye dua ediyosun. Dusununce simdi de erken dogumdan korkuyoruz. Endiselenecek sey bitmiyor ama ilk 3 ay en endise verici zamanlar.

Bilmiyorum ki seker konusunu. Tokluk sekerine bakmak icin kan aldilar. 7 kilo aldim. Cok almissin dediler (normalde de sismanim da) bebek de iki hafta onde diyolar. Sekere bakcaklar herhalde belki de bu aldiklari kan sonucuna gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…