2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    293
Bnde de enfeksiyon cikmisilac kullanıyorum herhangi bi şikayetim yoktu halbuki. Değer kaçtı bilmiyorum görmedim sonucu Dr reçeteyi msj atmisti
 
selam ne kadara ve nereden aldın acaba?
 
Bende lökosit yüksek çıkınca bir de idrar kültürü istedi ayriyeten. Sonuca göre hareket edicez. Sonuç değerini bilemiyorum doktoru tam çıkarken yakaladım biraz ayak üstü oldu sadece yüksek çıktığını söyledi.
 
Cok sevindm canim kontrol altina alinmasina kaclık yuklemede sonucun kac cikmisti?
 
Merhaba kızlar nasılsınız?A 101 de prima bebek bezinde indirim var bez stokluyorum Haatane çıkışlarınızı hangi siteden hangi marka aldınız?
 
Merhaba bgn bende detaylıda aynı seyleri söylediler eko cekilmedi ama sorun olmaz dedi radyoloji uzmanı bende korktum biraz sizde son durum nedir
 
Bnde de enfeksiyon cikmisilac kullanıyorum herhangi bi şikayetim yoktu halbuki. Değer kaçtı bilmiyorum görmedim sonucu Dr reçeteyi msj atmisti
Ayy şikayet yokken de çıkması kötü. Benimde 18 i tahlil günüm daha arayamadım. O gün sokağa çıkma yasağı oldu aynen devam mı yoksa başka zaman mı geleyim diye.
 
Cok sevindm canim kontrol altina alinmasina kaclık yuklemede sonucun kac cikmisti?
Çok teşekkür ederim canım. 50’lik yüklemede 1 saat sonunda193 çıkmıştı. Doktor 75’lik yapmadı hemen diyete başlattı izlemek istedi. Bir de beni baya bir korkuttu diyete harfiyen uydum. Günde 4 defa ölçüm yaptım ve hepsinde normal seviyelerde çıktı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…