çok sevindim. idrarda Lökosit bende de yüksek çıktı, 100lerde çıktı. ama suyu da bol içiyorum. sizin kaç çıktı ve doktorunuz ne dedi acaba ? ben daha doktorla görüşemedim. bu arada idrarda erirrosit normal çıktı.
Günaydın kızllar ayy yaz geldi tesmen bugünlerde içim içime sığmıyor ❣
Gümrük vergilerindeki artışvb. Nedenlerle bir an önce bebek arabasını halledeyim dedim aramızda bagi almak isteyen arkadaşlar vardı e bebek ve babymallda gördüm çoğusu açık.
2199 du fiyat renk griydi ama ellerinde tek tük var. Hafif gerçekten o arabayı alınca bidaha bastona gerek kalmaz bende onu alma niyetiyle gittim ama gözüme küçük geldi bide her yer bebek arabası olunca tabi. Hafif istyorsanız çok iyi markalarında küçük oluyor biraz zaten. Bende gittim uppababy Vista aldım Daha önce bakmıştım avrupada vs. Tutulan marka 4 tekerinde süspansiyon vs. var sanki dağ bağır gezicem ama ağır tek kaldığı için piyasa fiyatının oldukça altındaydı.
çok sevindim. idrarda Lökosit bende de yüksek çıktı, 100lerde çıktı. ama suyu da bol içiyorum. sizin kaç çıktı ve doktorunuz ne dedi acaba ? ben daha doktorla görüşemedim. bu arada idrarda erirrosit normal çıktı.
Bende lökosit yüksek çıkınca bir de idrar kültürü istedi ayriyeten. Sonuca göre hareket edicez. Sonuç değerini bilemiyorum doktoru tam çıkarken yakaladım biraz ayak üstü oldu sadece yüksek çıktığını söyledi.
Bende de şeker çıkmıştı. Bu hafta günde 4 defa ölçüm yaptım ve diyetisyene gittim. Verdiği liste ile kontrol altına aldık. Doğuma kadar dikkat edeceğim. Yani şeker çıkarsa telaş yapmayın planlı bir diyet Ve spor ile kontrol altına alabilirsiniz.
Bende de şeker çıkmıştı. Bu hafta günde 4 defa ölçüm yaptım ve diyetisyene gittim. Verdiği liste ile kontrol altına aldık. Doğuma kadar dikkat edeceğim. Yani şeker çıkarsa telaş yapmayın planlı bir diyet Ve spor ile kontrol altına alabilirsiniz.
Pazar günü İzmir 41 derece görünüyor valla 3. Trimester hissettirerek geldi. 10 gündür ayaklarım yanıyor. Kalp atışlarım hızlandı ve sırtım ağrımaya başladı.
dün doktor baktı suyum fazla şüphelendi canım bebekte sıkıntı olabilir diye perinatolojiye gönderdi orda da bebeğin kalbinde parlaklık ve böbreklerde büyüme var dedi bayağı moralim bozuldu bugün de çocuk kardiyoloğu fetal eko çekti kalpte minik bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma önemli değil dedi öyle içim rahatladı bayağı doğumdan sonra bebeğe bakacaklar yine inşallah gerçekten önemsiz birşeydir
Ayy şikayet yokken de çıkması kötü. Benimde 18 i tahlil günüm daha arayamadım. O gün sokağa çıkma yasağı oldu aynen devam mı yoksa başka zaman mı geleyim diye.
Babymallden aldım ben yağmurluk sineklik var ana kucağı yok 2000 tlye aldım. Bizde maxi cosi ana kucağı vardı onu takabilmek için de100 tlyede adaptör aldım.
Çok teşekkür ederim canım. 50’lik yüklemede 1 saat sonunda193 çıkmıştı. Doktor 75’lik yapmadı hemen diyete başlattı izlemek istedi. Bir de beni baya bir korkuttu diyete harfiyen uydum. Günde 4 defa ölçüm yaptım ve hepsinde normal seviyelerde çıktı.
Babymallden aldım ben yağmurluk sineklik var ana kucağı yok 2000 tlye aldım. Bizde maxi cosi ana kucağı vardı onu takabilmek için de100 tlyede adaptör aldım.