Kızlar, doğum hediyelikleri için ne düşünüyorsunuz acaba? Yeğenlerimden çok tatlı hatıralar kaldı, ben de bir şeyler hazırlamak istiyorum ama bir yandan da bu süreçte kimi gelip görecek de kime vereceğim diyorum.
Epey kararsız kaldım. İnstagramda bir sayfa buldum doğal zeytinyağlı sabunlara çok güzel tasarımlar yapıyorlar, aslında o aklımı çeldi sanırım
Kızlar, doğum hediyelikleri için ne düşünüyorsunuz acaba? Yeğenlerimden çok tatlı hatıralar kaldı, ben de bir şeyler hazırlamak istiyorum ama bir yandan da bu süreçte kimi gelip görecek de kime vereceğim diyorum.
Epey kararsız kaldım. İnstagramda bir sayfa buldum doğal zeytinyağlı sabunlara çok güzel tasarımlar yapıyorlar, aslında o aklımı çeldi sanırım
Hala o kısma giriş yapamadım yaa.
Benimde öyle kimse gelmez ama en azından aile akrabaya bir şeyler yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim.
Hediyelik şeyleri genelde az adette yapmıyorlar gerçi.
Hala o kısma giriş yapamadım yaa.
Benimde öyle kimse gelmez ama en azından aile akrabaya bir şeyler yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim.
Hediyelik şeyleri genelde az adette yapmıyorlar gerçi.
Evet bir de o var. Burada beğendiğim bir model minimum 25, biri de 50 adet mesela.
Ya bi de bizim bebelerin mevlütleri filan da olmayacak düşününce :/ Ya da şöyle ocaktan sonra filan, iyice tosun olduklarında
ben de aynı moddayım şu an kimse gelemeyecekki neden yaptırayım diyorum ama ilk hamileliği öğrendiğimden beri ahşap üstüne baskı yapılan bir mumluk var yani dekor gibi de olur.. instagramda sürekli karşıma çıkıyor.. belki yakın akrabalara vermek için sınırlı sayıda yaptırırım diyorum..
Evet bir de o var. Burada beğendiğim bir model minimum 25, biri de 50 adet mesela.
Ya bi de bizim bebelerin mevlütleri filan da olmayacak düşününce :/ Ya da şöyle ocaktan sonra filan, iyice tosun olduklarında
25 adetse yine iyi
Benim genelde denk geldiklerim hep min 50 adet. ben Mevlüt yapsam da 50 kişi olmaz zaten o ayrı mevzu Gerçi böyle giderse Mevlüt yapmam, yapsam da çok gelen olmaz ki en doğrusu. Tamamen virüs bitmeden yapan olsa bende gitmezdim açıkçası.
Bilmiyorum çikolata yaptıracağım zaten, belki başka bir şey yaptırmam.
Durum raporu geçerim ben yine buraya
Size şeker testinden bahsettiler mi? Bebek iri diye diyetinizi değiştirmenizi söylediler mi? Benim 26'da 1110 çıktı ve şekerden şüphelendiler. Bana epey ağır konuştular, ne yiyorsun, ne yiyorsan yeme. ekmeği kesiyosun hemen, tatlı yemiyosun falan diye. 2 gündür ekmek yemiyorum. aç kalmayaya çalışıyorum ama mütemadiyen açım. ne yiyeceğimi şaşırdım.
Şeker yüklemesinde şekerim sınırda çıktığı için endokrin ve diyetisyen kontrolündeyim. diyetisyenin vermiş olduğu diyet programını harfiyen uyguluyorum ve hiç bu kadar ekmek türetmiyordum doğrusu. Evet doğru tatlı tüketmiyorsun şeker ve türevleri yağ yok ama ekmeği her öğünde 2 dilim ekmek tüketiyorum tam buğday yada tam tahıllı olmak koşuluyla. 3 ana 3 ara 6 öğün yiyorum ve dolu dolu. ilk diyete başladığmda ben bunları yeyince 20 kilo alırım haftada diyordum çünkü hep yiyorum gün içinde ama kilo almamışım hatta 1 kilo vermişim Aç kalmak size ve bebeğe iyi gelmeyecektir bununla ilgili diyetistenden yardım almanız daha iyi olabilir.
Çoğumuz internetten sipariş verdik, aldık canım.
bende öyle yaptım, burada yerel mağazalar çok pahalı çünkü. Çok seçenekte yoktu zaten...
İnternette daha çok seçenek imkanı var her keseye ve zevke uygun olarak.
İnşallah
Aralıkta doğduğu için Haziran gibi almıştık arabasını galiba, o zamanlarda da reddetti binmedi. Belki en başından kullanınca böyle sorun olmaz ya da tamamen benim kardeşin gıcıklığından kaynaklanıyorda olabilir bu durum
ben de aynı moddayım şu an kimse gelemeyecekki neden yaptırayım diyorum ama ilk hamileliği öğrendiğimden beri ahşap üstüne baskı yapılan bir mumluk var yani dekor gibi de olur.. instagramda sürekli karşıma çıkıyor.. belki yakın akrabalara vermek için sınırlı sayıda yaptırırım diyorum..
25 adetse yine iyi
Benim genelde denk geldiklerim hep min 50 adet. ben Mevlüt yapsam da 50 kişi olmaz zaten o ayrı mevzu Gerçi böyle giderse Mevlüt yapmam, yapsam da çok gelen olmaz ki en doğrusu. Tamamen virüs bitmeden yapan olsa bende gitmezdim açıkçası.
Bilmiyorum çikolata yaptıracağım zaten, belki başka bir şey yaptırmam.
Durum raporu geçerim ben yine buraya
Geç geç tabi, fikir olur iyi olur Yok ya yapılmaz da gidilmez de daha.
Sakarya'da bir kadın, cenaze, mukabele, mevlit geze geze tam 46 kişiye virüs bulaştırmış Çok çok dikkat etmek lazım uzuuunca bir süre.
Aynı kararsızlıkları yaşıyoruz demek :) Diyorum 30 yılda bir çocuğum olacak onda da denk gelinen sürece bak ☹
Geç geç tabi, fikir olur iyi olur Yok ya yapılmaz da gidilmez de daha.
Sakarya'da bir kadın, cenaze, mukabele, mevlit geze geze tam 46 kişiye virüs bulaştırmış Çok çok dikkat etmek lazım uzuuunca bir süre.
Merhaba kızlar, iki hafta önceye kadar bebişe hiç bir şey almamıştım, geçen hafta internetten kıyafetlerin tamamını satın aldım, kıyafet eksiğim bitti sayılır( minicity ürünleri hem pamuk hemde yumuşacıktı , h&m, boynerden, e bebekten aldım hepsini), ama elimdekiler yeterli mi onları bilemiyorum tabi, tamamen tahmini. beşiğini de aldım , sıra bebek arabasında. Bu hafta bez ve bakım ürünlerini almayı planlıyorum, tecrübeli annelere bir sorum olacak ; yeni doğan bezinden ne kadar almak gerekiyor birde süt pompası biberon yeni doğan için gerekli aciliyeti olan ürünlerden mi ? yada muhakkak olmalı dediğiniz bir ürün var mı kızlar ?