Ben de şeker yüklememi verdim bugün. Şükür güzel çıktı. Kan ve idrar da vermiştim. İdrarda lökosit fazla çıktı sanırım suyu artırmam gerek. Bebiş de iyi sırt üstü yatıyordu paşa
Ben de şeker yüklememi verdim bugün. Şükür güzel çıktı. Kan ve idrar da vermiştim. İdrarda lökosit fazla çıktı sanırım suyu artırmam gerek. Bebiş de iyi sırt üstü yatıyordu paşa
canımmm çok güzel olmuşşş
göktuğ ismini de çok sevdim
ben de gökhan koyuyorum çocuğuma ismi inşallah ksımetse, ama hepsini nasıl yaptın çok marifetlisin gerçekten
Erkek olduğunu ogrendigimizden beri aklimizdaki tek isim. O kadar içimize sindi ki ^_^ valla once örnek buldum sonra malzemeleri aldim tek tek. Normalde kapi susu tam boyle degil bi kac değişiklik yaptım. Boyle bisey çıktı. Tesekkur ederim canim ^_^
Bende hastane çıkışı olarak bunlari aldım yeter sanırım bakalım nasıl çıkcak bi de eşim beşiktaş hastane çıkışı alacakmış ben hiç istemiyorum ama o yavru kartalım o benim diyip duruyor ama kız bebeğe gitmez ki ya
Eki Görüntüle 2634649
Eki Görüntüle 2634650
Eki Görüntüle 2634651
Bende hastane çıkışı olarak bunlari aldım yeter sanırım bakalım nasıl çıkcak bi de eşim beşiktaş hastane çıkışı alacakmış ben hiç istemiyorum ama o yavru kartalım o benim diyip duruyor ama kız bebeğe gitmez ki ya
Eki Görüntüle 2634649
Eki Görüntüle 2634650
Eki Görüntüle 2634651
Ya bugün hastanede o kadar çok çıkışa denk geldim ki. Herkesin kucağında bi battaniye yumağı bebekler görünmüyo. Pusetle, taşıma çantasıyla gelenler var ama genelde hep kucakta
Ya bugün hastanede o kadar çok çıkışa denk geldim ki. Herkesin kucağında bi battaniye yumağı bebekler görünmüyo. Pusetle, taşıma çantasıyla gelenler var ama genelde hep kucakta
Eki Görüntüle 2634649
Eki Görüntüle 2634650
Eki Görüntüle 2634651
Eki Görüntüle 2634649
Eki Görüntüle 2634650
Eki Görüntüle 2634651
Yenidoğan bel destekleri var içlerinde rahat etmeleri için. Ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım Gömülme durumu olmuyormuş o zaman. Bu vesileyle bende bi fikir vermiş olayım.
Yenidoğan bel destekleri var içlerinde rahat etmeleri için. Ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım Gömülme durumu olmuyormuş o zaman. Bu vesileyle bende bi fikir vermiş olayım.
Korkma durumu için değilde canım gömülme meselesi için dedim..
Benim kardeşimde misal bebek arabasını komple reddetmişti bindiği gibi ciyaklıyordu. Bebekten bebeğe bazı huylar değişebiliyor
Ben aldim geri gonderdim canim ama ben haric kimse gondermedi.
Benim gonderme sebebim kaliplari cok kucuk geldi gozume 0-3 ay almistim. Ama malı cok guzel zaten altlarinda pamuk orani yaziyor urunlerin ona gore almak lazım. %100 pamuktu. Bedeni istedigim gibi olsaydi da keske gondermeseydim ama gozume cok kucuk geldi. 1 sefer giyse ne ala yani bana gelenleri