2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şükür pek şikayetim yok
Gerçi ne zaman böyle desem bir şey çıkıyor
Görümcemin dediği gibi “abart, oram buram ağrıyor de, nazar değiyor bak” haklılık payını düşünmüyor değilim
Kilo almamayı hiç takma ne güzel almıyorsan
Benim o deli iştahım kapandı şükür
Ben yarin sabah gidiyorum şeker yuklemesine.
57 ile hamile kalmıştım 65 im bugun itibariyle. Hepimize hayieli guzel haberler almak nasip olsun.
23 gun sonra kızımı gorucem ❤ İnsallah hersey yolundadir
Büyük gün geldi demek
Hayırlı haberlerini alalım inş
Güzel mi %100 pamuk değil mi?tavsiye edersen ben de alayım
Ben ediyorum canım güzeldi her ikisi de

Bende izlemem hiç. Televizyon yk zaten hayatımda. Ama buraya bakıom nedense.

Arada sirkelemek lazımmış nasıl düştünüz
Rüyamda suyum geliyordu ya. Önce seviniyorum kesin doğuruyorum diye. Sonra erken olduğu aklıma geliyor. Olsun 30lu haftalar diyorum, Yaşar diyorum. Hatta seviniyorum çok bekletmeyecek diye.
Sonra bakıyorum 26 haftalık hamileyim
Bu da mi yaşamayacak diye düşünüyorum panik oluyorum pfff kötü bir rüyaydı benim için.
Panik oldum. Bilinçaltım hiç iyi yerlere gitmiyor

Bilinçaltında o düşünce olduğu için görmüşsündür. Hayır olsun.
Bir de böyle rüyaları bana göre pek paylaşmayın ilk okuyan neye yorarsa o şekilde gelişebiliyor tehlikeliSağlıkla ve zamanımda gelir inşallah

Ben öyle şeylere pek inanmıyorum
Tamamen bilinçaltımdan kaynaklıdır. Niye kim nasıl yorumlarsa öyle olsun ki. Gece yatarken belim ağrıyordu oradan doğru rüya gördüm bence :)
İnşallah vaktinde gelsin tabi

Günaydınlaar ☀ Güzel bir cuma olsun, kontrolleri olanlar güzel sonuçlarla gelsiin

Ya ben geceleri yok sırt üstü mü yattım yok yan yattım çamura mı battım diye düşünmekten o kadar sık uyanıyorum kii çok sıkıldım artık Ah o deliksiz uykularım gitti, uzuun bir sür de hayatımda olmayacak galiba :)

Şöyle güzel hayallerle uykuya dalmaya çalışıyor musun hiç? Belki güzel şeyler okuyup :) Ben ne zaman öyle uyusam pamuk gibi rüyalar görürüm, bölük pörçük uyusam da

Günaydın canım.
Cidden hamileyken pamuk gibi rüya gören var mı ya ? Bende hiç işe yaramıyor çünkü.
Ayda yılda bir rüya görüp hatırlıyorum zaten çoğunlukla.
Genelde gördüğüm rüyalarda birbirinden tamamen bağımsız ve dizi çekiliyormuşcasına uzun soluklu oluyor

Bu arada kuzum vücut kendini rahatsız olduğu an ayarlar yan mi yattım çamura mi battım ne oldu diye düşünmeye gerek yok
Bende ilkinde de şimdi de çoğunlukla sağ yanıma yatıyorum şükür birşey olmadı olacağını da sanmam.

Benim de ferritin baya düşmüş canım, bende şurup olanlardan kullanmaya başladım, hafiften kramplar bende de başladı, ama ben ilaç içmeyi hiç sevmediğim için direniyorum bakalım
Gebelik ilerledikçe gereksinim artıyor
İster istemez eksiklik oluyor demekki
Bende sevmiyorum ilaç içmeyi ama gerekiyorsa içeceğiz canım

Vallahi ne yalan söyleyeyim, sağda solda uyuklamayıp yatağıma yatmışsam, böyle huzurla uykuya dalıyorsam görüyorum ben ya :) Bebişi de gördüm bi kaç kez böyle göğsümde uyuyodu filan. Tabi bunlar göbüş daha az büyükkendi,son haftalarda bende de yok

Doğru diyorsun, işte bu da sağı solu çok okumaktan kaynaklanıyor, biraz da kulağı gözü kapatmak lazım. Yaşasın sağa dönük uyumak Yalnız şu sola doğru yatınca idrar süzülmesinin rahat olduğu söyleniyor ya, onu yaşıyorum her sabah. sağımdan kalktıysam bi zorluk hissediyorum, soldan kalktıysam çok daha rahat.

Valla bende yalan söylemiyim 2 senedir bi fiil hamileyim hiç dikkatimi çekmedi idrar meselesi
Yarın dikkat edicem ama

Eğer öyle birşey olsaydı
Benim rüyalarıma göre
Dünyayı uzaylılar işgal etmiş koloni kurmuş biz insanları köle yapmış
Biz insanlar
Böyle hayatmı olur demiş dünyanın çekirdeğine atom bombası koymuş dünyayı havaya uçurmuştuk
Rüyamda doğurtmadığım kimse kalmadı
Kaynanadan bakkal rüstem efendiye kadar

Valla bende yalan söylemiyim 2 senedir bi fiil hamileyim hiç dikkatimi çekmedi idrar meselesi
Yarın dikkat edicem ama
Amaan ona dikkat etmek için sola doğru yatmaya çalışma sakın, zulüm zulüm
Ya ben çocukluğundan bu yana idrar yolu enfeksiyonundan çok çekmiş, bol bol hastanelerde yatmış, elinde serumlarla okula gitmiş bir insanım, haliyle hamilelik döneminde de çok korkutuyor beni. Şükür sadece belirti vermeden ilk hafta testlerinde çıktı bitti.

Şimdi idrarla ilgili ne dense aşırı kulak kabartıyorum, ondan olabilir öyle ki kızım olacağını öğrenince üzüldüğüm tek şey bu oldu, inşallah bana çekmez o konuda diye. Zavallı annem ne uğraşırdı beni korumak için.

Eğer öyle birşey olsaydı
Benim rüyalarıma göre
Dünyayı uzaylılar işgal etmiş koloni kurmuş biz insanları köle yapmış
Biz insanlar
Böyle hayatmı olur demiş dünyanın çekirdeğine atom bombası koymuş dünyayı havaya uçurmuştuk
Rüyamda doğurtmadığım kimse kalmadı
Kaynanadan bakkal rüstem efendiye kadar
[/QUOTE]
Hz Muhammed Mustafa (Sav) kötü ve karmaşık rüyalarınızı doğru yorumlayan kişiler dışında kimseye anlatmayın şeklinde bildirdiği için anlatmamayı tercih ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…