- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende enfeksiyondan çekenlerdenim.Amaan ona dikkat etmek için sola doğru yatmaya çalışma sakın, zulüm zulüm
Ya ben çocukluğundan bu yana idrar yolu enfeksiyonundan çok çekmiş, bol bol hastanelerde yatmış, elinde serumlarla okula gitmiş bir insanım, haliyle hamilelik döneminde de çok korkutuyor beni. Şükür sadece belirti vermeden ilk hafta testlerinde çıktı bitti.
Şimdi idrarla ilgili ne dense aşırı kulak kabartıyorum, ondan olabiliröyle ki kızım olacağını öğrenince üzüldüğüm tek şey bu oldu, inşallah bana çekmez o konuda diye. Zavallı annem ne uğraşırdı beni korumak için.
geçen haftadan beri fakültede koşturuyorum, çarşamba günü kontrolüm vardı cnım, yine sınırda çıktı çok düşük dozda insilün başlanabilirmiş endoktin prof. emin olamadı diye perinatolojiye gönderdi onlarda baktı , suyu fazla bir sürü olumsuz şey dediler çok moralim bozuldu doğrusu, normal gebelik sürecine göre %80 daha fazla boynuna kordon dolanması ihtimali varmış, erken doğum riski, eğer hareketlerinde hissetmeme olursa hemen doktora gidiyorsun dedi, çok sıkı takip edilmen lazım vsvsvs. bir süre daha evde diyet+ şeker testi yapıcağım kontrolüm pazartesi. Normal kontrollerimi özel hastanede yapılıyordu birde ek olarak perinataloga başlayacağım gibi görünüyor bakalımCanim senin bidahaki kontrolun ne zaman? Aklim seninle insallah yuksek çıkmayacak bi sonraki kontrolde❤
Of of Allah korusun hepimizi bu illetten diyelimBende enfeksiyondan çekenlerdenim.
Belirti vermiyor ama idrarda sürekli ama sürekli çıkıyor. Alıştım artık
İlk hamilelikte sürekli ilaç kullandım bu yüzden. Şimdi kültürde üreme olmadıkça kullanmıyorum çünkü kronik biliyorum geçmiyor ben ilaç kullandığımda kalıyorum. Tek çaresi su işte.
Bir ara çok kötüydüm böbreklere kadar ilerlemişti.Kötü anılarım var o zamanlara dair.
O yüzden anlayabiliyorumm ve umarım öyle olmaz kötü düşünme canım
Alsancak ta Hüsniye Özcan'a gidiyorum ben. Egepol'e gidiyordum. 16. haftada değiştirdim. Sen kime gidiyorsun?ay bende yanıyoruzzz.hiç farketmemişiööizmirden birinin olduğunu.kime gidiyorsun doktora☺
Çok geçmişler olsun, kötüyü düşünmeyin moralinizi bozmayın yine de. Kontrolleri aksatmadan devam ederseniz inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz, iyi düşünün iyi olsungeçen haftadan beri fakültede koşturuyorum, çarşamba günü kontrolüm vardı cnım, yine sınırda çıktı çok düşük dozda insilün başlanabilirmiş endoktin prof. emin olamadı diye perinatolojiye gönderdi onlarda baktı , suyu fazla bir sürü olumsuz şey dediler çok moralim bozuldu doğrusu, normal gebelik sürecine göre %80 daha fazla boynuna kordon dolanması ihtimali varmış, erken doğum riski, eğer hareketlerinde hissetmeme olursa hemen doktora gidiyorsun dedi, çok sıkı takip edilmen lazım vsvsvs. bir süre daha evde diyet+ şeker testi yapıcağım kontrolüm pazartesi. Normal kontrollerimi özel hastanede yapılıyordu birde ek olarak perinataloga başlayacağım gibi görünüyor bakalım
Şeker değerlerimiz hmen hemen aynı çıkmış, sizin suyunuzda azalma var bende fazlalık. bir sürü test istediler ama pek birşey de söylemiyorlar ki, hemen diyete başlattılar doğru. evde kan şekeri ölçüyorum sürekli. 1 hafta bitti kontrole gittim biraz daha diyete devam dediler, yine devam ediyorum pazartesi yine gideceğim bakalım.Öncelikle geçmiş olsun.Benim 184 çıktı değerim endokronoloji uzmanına gittim insülin direncim de sınırda çıkmasına rağmen bişeyin yok dedi. Doktorum suyumda azalma var biraz dedi bana da. Size hemen diyet başlatmışlar kafam karıştıBen çok kilo aldım 54 ile hamile kaldım şu an 67 kg yum
Evet canım mecbur başladım bende, bu zamana kadar ilk üç ay sadece folik asit kullanarak gelmiştim, şuan da demir ve d vitamini takviyesine başladım.Gebelik ilerledikçe gereksinim artıyor
İster istemez eksiklik oluyor demekki
Bende sevmiyorum ilaç içmeyi ama gerekiyorsa içeceğiz canım
Hepimizin süreci çok güzel geçsin tek temennim bu zatenÇok geçmişler olsun, kötüyü düşünmeyin moralinizi bozmayın yine de. Kontrolleri aksatmadan devam ederseniz inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz, iyi düşünün iyi olsun
Hiç rüya görmüyorum, herkes o kadar rüya görürken benim görmemem normal değil mi acaba , akşam yatıyorum ve hopp sabah olmuş kalkıyorum. ne uyanmak ne birşey, bazen uyuduğum poziyonda kalkıyorum kolum tutulmuş oluyor diyorum herhalde hiç kıpırdamadım.Günaydın canım.
Cidden hamileyken pamuk gibi rüya gören var mı ya ? Bende hiç işe yaramıyor çünkü.
Ayda yılda bir rüya görüp hatırlıyorum zaten çoğunlukla.
Genelde gördüğüm rüyalarda birbirinden tamamen bağımsız ve dizi çekiliyormuşcasına uzun soluklu oluyor
Bu arada kuzum vücut kendini rahatsız olduğu an ayarlar yan mi yattım çamura mi battım ne oldu diye düşünmeye gerek yok
Bende ilkinde de şimdi de çoğunlukla sağ yanıma yatıyorum şükür birşey olmadı olacağını da sanmam. ☺
Benim de bornovaBende izmirdeyim doğma büyüme sanırım grupta 2 kişi daha vardı izmirden bornovadan selam
İnan bende tek tük görüyorum canım ya da gördüklerimi hatırlamıyorum.Hiç rüya görmüyorum, herkes o kadar rüya görürken benim görmemem normal değil mi acaba , akşam yatıyorum ve hopp sabah olmuş kalkıyorum. ne uyanmak ne birşey, bazen uyuduğum poziyonda kalkıyorum kolum tutulmuş oluyor diyorum herhalde hiç kıpırdamadım.
Hayırlı olsun canımGünaydın bu arada
Sözde oda yapmayacak olan ben apar topar odayı boşalttık ve odası bile geldi. Anne yanı almayıp yatak odasına koyacaktım ama büyüyen beşik almıştım. sığmayacak gibi gelince mecburen çalışma/oturma odasını boşalttık. Artık park yatak alcam yatak odası için de.
Kızzz maşallaaaahh. Ne güzel çıkmış karnın. Ay yeni resimler çekmedim ben ama bak gaza geldim. En son çektiğim resimden bırakayım şuraya bende27+0 şerefine o zaman
Dün akşam eşimin dediği: “bu sefer iyi şişirdin karnını hee”
Sizede maşallaaah kuzumKızzz maşallaaaahh. Ne güzel çıkmış karnın. Ay yeni resimler çekmedim ben ama bak gaza geldim. En son çektiğim resimden bırakayım şuraya bende❤
Benim o odada zaten köşe koltuk vardı. Çalışma masasını yatak odasına geçirdik. Büyüyen beşikle şifonyer almıştım sadece ama oda yapmaya karar verince tam olsun deyip bi de dolap aldımHayırlı olsun canım
Bende oda yapmayacağım diye çıktığım bu yolda kendimi oda yapmış olarak buldum
Gerçi odaya beşiğini ve dolabını koyunca oluyor zaten oda..
Öyle instamomlar gibi şeetmedim yani ama ay yer boş kaldı, ay perde lazım derken görünüm olarak oldu bize oda
Bi köşede mama sandalyesi bi köşede çöp kutusu diğer köşede bebek arabası duruyor
Dolu gözüküyor şuan o yüzden
Parça parça kırıp alsanEvet canım mecbur başladım bende, bu zamana kadar ilk üç ay sadece folik asit kullanarak gelmiştim, şuan da demir ve d vitamini takviyesine başladım.
Benim sıkıntım ilac yutmak istemiyorum
Sizede maşallaaah kuzum
Seninde çıkmış ki baya, ee büyüyorlar tabi
Çıksın artık çıksın ben seviyorum ya göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?