2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende enfeksiyondan çekenlerdenim.
Belirti vermiyor ama idrarda sürekli ama sürekli çıkıyor. Alıştım artık
İlk hamilelikte sürekli ilaç kullandım bu yüzden. Şimdi kültürde üreme olmadıkça kullanmıyorum çünkü kronik biliyorum geçmiyor ben ilaç kullandığımda kalıyorum. Tek çaresi su işte.
Bir ara çok kötüydüm böbreklere kadar ilerlemişti. Kötü anılarım var o zamanlara dair.
O yüzden anlayabiliyorumm ve umarım öyle olmaz kötü düşünme canım

Doktorum bebeğin vulvası kabarık ödem var küçükken acıtır ağlayacak biraz dedi. Bu durumu yaşayan var mı?Canları çok yanıyormu

Canim senin bidahaki kontrolun ne zaman? Aklim seninle insallah yuksek çıkmayacak bi sonraki kontrolde❤
geçen haftadan beri fakültede koşturuyorum, çarşamba günü kontrolüm vardı cnım, yine sınırda çıktı çok düşük dozda insilün başlanabilirmiş endoktin prof. emin olamadı diye perinatolojiye gönderdi onlarda baktı , suyu fazla bir sürü olumsuz şey dediler çok moralim bozuldu doğrusu, normal gebelik sürecine göre %80 daha fazla boynuna kordon dolanması ihtimali varmış, erken doğum riski, eğer hareketlerinde hissetmeme olursa hemen doktora gidiyorsun dedi, çok sıkı takip edilmen lazım vsvsvs. bir süre daha evde diyet+ şeker testi yapıcağım kontrolüm pazartesi. Normal kontrollerimi özel hastanede yapılıyordu birde ek olarak perinataloga başlayacağım gibi görünüyor bakalım

Of of Allah korusun hepimizi bu illetten diyelim

Çok geçmişler olsun, kötüyü düşünmeyin moralinizi bozmayın yine de. Kontrolleri aksatmadan devam ederseniz inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz, iyi düşünün iyi olsun

Şeker değerlerimiz hmen hemen aynı çıkmış, sizin suyunuzda azalma var bende fazlalık. bir sürü test istediler ama pek birşey de söylemiyorlar ki, hemen diyete başlattılar doğru. evde kan şekeri ölçüyorum sürekli. 1 hafta bitti kontrole gittim biraz daha diyete devam dediler, yine devam ediyorum pazartesi yine gideceğim bakalım.

Gebelik ilerledikçe gereksinim artıyor
İster istemez eksiklik oluyor demekki
Bende sevmiyorum ilaç içmeyi ama gerekiyorsa içeceğiz canım
Evet canım mecbur başladım bende, bu zamana kadar ilk üç ay sadece folik asit kullanarak gelmiştim, şuan da demir ve d vitamini takviyesine başladım.

Benim sıkıntım ilac yutmak istemiyorum

Çok geçmişler olsun, kötüyü düşünmeyin moralinizi bozmayın yine de. Kontrolleri aksatmadan devam ederseniz inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz, iyi düşünün iyi olsun
Hepimizin süreci çok güzel geçsin tek temennim bu zaten , öncelik sağlık her zaman, böyle yüzüne yüzüne olumsuz şeyler söylenince ilk moralin çok bozuluyor , psikolojik olarak çöküyorsun doğrusu ama sonra toparladım. Süreci en doğru en sağlıklı şekilde geçirmek için yapabileceğim tüm önlemleri almaya karşılaşacağım tüm olumsuzlukları en az nasıl hasarla atlatırım diye araştırma yapıyorum işte. Her şeyden önce sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallolur çözüm sağlanır. Kontroller aksatılmadan devam ediyor, pazartesi yine fakültedeyim, çarşamba da kendi doktorumdayım bakalım nasıl geçecek. Herşey güzel iyi olacak diye umut ediyorum :)

27+0 şerefine o zaman
Dün akşam eşimin dediği: “bu sefer iyi şişirdin karnını hee”

Eklentiler

• EC70C026-E7C1-4EBE-BBEA-7A777A09BB23.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 78C11B8A-66C3-4310-9617-CF950CE5C44F.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
Hiç rüya görmüyorum, herkes o kadar rüya görürken benim görmemem normal değil mi acaba , akşam yatıyorum ve hopp sabah olmuş kalkıyorum. ne uyanmak ne birşey, bazen uyuduğum poziyonda kalkıyorum kolum tutulmuş oluyor diyorum herhalde hiç kıpırdamadım.

İnan bende tek tük görüyorum canım ya da gördüklerimi hatırlamıyorum.

Günaydın bu arada
Sözde oda yapmayacak olan ben apar topar odayı boşalttık ve odası bile geldi. Anne yanı almayıp yatak odasına koyacaktım ama büyüyen beşik almıştım. sığmayacak gibi gelince mecburen çalışma/oturma odasını boşalttık. Artık park yatak alcam yatak odası için de.

Hayırlı olsun canım
Bende oda yapmayacağım diye çıktığım bu yolda kendimi oda yapmış olarak buldum
Gerçi odaya beşiğini ve dolabını koyunca oluyor zaten oda..
Öyle instamomlar gibi şeetmedim yani ama ay yer boş kaldı, ay perde lazım derken görünüm olarak oldu bize oda
Bi köşede mama sandalyesi bi köşede çöp kutusu diğer köşede bebek arabası duruyor
Dolu gözüküyor şuan o yüzden

27+0 şerefine o zaman
Dün akşam eşimin dediği: “bu sefer iyi şişirdin karnını hee”
Kızzz maşallaaaahh. Ne güzel çıkmış karnın. Ay yeni resimler çekmedim ben ama bak gaza geldim. En son çektiğim resimden bırakayım şuraya bende

Eklentiler

• 20200515_100959.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızzz maşallaaaahh. Ne güzel çıkmış karnın. Ay yeni resimler çekmedim ben ama bak gaza geldim. En son çektiğim resimden bırakayım şuraya bende
Sizede maşallaaah kuzum
Seninde çıkmış ki baya, ee büyüyorlar tabi
Çıksın artık çıksın ben seviyorum ya göbüş

Benim o odada zaten köşe koltuk vardı. Çalışma masasını yatak odasına geçirdik. Büyüyen beşikle şifonyer almıştım sadece ama oda yapmaya karar verince tam olsun deyip bi de dolap aldım Zaten bebek odası yaptığımız oda da küçük değildi.Köşe koltuğu da odada bıraktım. Altını değiştirirm emzirme koltuğu gibi olur falan diye. Bakalım bu haftasonu da odayı boyayacağız. Tersten gidiyoruz. Önce boya olması lazım biz önce eşyaları koyduk odaya sonra boya yapcaz

Evet canım mecbur başladım bende, bu zamana kadar ilk üç ay sadece folik asit kullanarak gelmiştim, şuan da demir ve d vitamini takviyesine başladım.

Benim sıkıntım ilac yutmak istemiyorum
Parça parça kırıp alsan
Yada birşeylere yarştırıp alsan püre gibi
Yoğurt diyeceğim ama demir yoğurtlada alınmıyorki
Bende ilaç almazdım ama dr bu defa bayağı korkuttu
Bende bu ilaç almaz gözünü gördü heralde:)
Normalde güneşe en az yarım saat çıkarım balkonda
Kuru üzüm çekirdeği ev pekmezi ciğer aklına ne gelirse kullandım ama demekki olmuyormuş
Birazda genlerle alakalı heralde
Alman gerekiyorsa bir yolunu bulup almalısın diye düşünüyorum

Sizede maşallaaah kuzum
Seninde çıkmış ki baya, ee büyüyorlar tabi
Çıksın artık çıksın ben seviyorum ya göbüş

Ya bende seviyorum da bazen boyle cok tatli sevimli oluyor bazende yayiliyor. oyle olunca sinirim bozuluyo. 1-2 gündür yuzum elim şiş gibi. Normalde bu aylara kadar genelde adet dongumun oldugu gunler sisiyordu sonra geciyodu. Insallah bu da oyledir. Pofidik pofidik geziyorum ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…