Parça parça kırıp alsan
Yada birşeylere yarştırıp alsan püre gibi
Yoğurt diyeceğim ama demir yoğurtlada alınmıyorki
Bende ilaç almazdım ama dr bu defa bayağı korkuttu
Bende bu ilaç almaz gözünü gördü heralde:)
Normalde güneşe en az yarım saat çıkarım balkonda
Kuru üzüm çekirdeği ev pekmezi ciğer aklına ne gelirse kullandım ama demekki olmuyormuş
Birazda genlerle alakalı heralde
Alman gerekiyorsa bir yolunu bulup almalısın diye düşünüyorum
Ben 2+1 den 3+1 e taşındığım için bi odam otomatik boştuBenim o odada zaten köşe koltuk vardı. Çalışma masasını yatak odasına geçirdik. Büyüyen beşikle şifonyer almıştım sadece ama oda yapmaya karar verince tam olsun deyip bi de dolap aldımZaten bebek odası yaptığımız oda da küçük değildi.Köşe koltuğu da odada bıraktım. Altını değiştirirm emzirme koltuğu gibi olur falan diye. Bakalım bu haftasonu da odayı boyayacağız. Tersten gidiyoruz. Önce boya olması lazım biz önce eşyaları koyduk odaya sonra boya yapcaz
Oh hadi hayırlı olsun :) Çilek'ten almıştınız değil mi siz de, nasıl söylendiği sürede geldi mi? Memnun kaldınız mı kurulumdanGünaydın bu arada
Sözde oda yapmayacak olan ben apar topar odayı boşalttık ve odası bile geldi. Anne yanı almayıp yatak odasına koyacaktım ama büyüyen beşik almıştım. sığmayacak gibi gelince mecburen çalışma/oturma odasını boşalttık. Artık park yatak alcam yatak odası için de.
Demir almaya başladım kuzum, komfer fol adı, kapsül vs değil zaten, şurup gibi bu.Parça parça kırıp alsan
Yada birşeylere yarştırıp alsan püre gibi
Yoğurt diyeceğim ama demir yoğurtlada alınmıyorki
Bende ilaç almazdım ama dr bu defa bayağı korkuttu
Bende bu ilaç almaz gözünü gördü heralde:)
Normalde güneşe en az yarım saat çıkarım balkonda
Kuru üzüm çekirdeği ev pekmezi ciğer aklına ne gelirse kullandım ama demekki olmuyormuş
Birazda genlerle alakalı heralde
Alman gerekiyorsa bir yolunu bulup almalısın diye düşünüyorum
Son muayenemden önceki muayenemde laboratuar sonuçlarım çok iyi gelmiştibendimm
Ben şu an aldığım ilaçların hepsini folik asiti 3. Ayda biraktigimdan beri aliyorum. Daha yeni basladiysaniz hic sikayet etmeyin :))
ben kent hastanesi çiğli mehtap zeynep kuşkuya gidiyorumAlsancak ta Hüsniye Özcan'a gidiyorum ben. Egepol'e gidiyordum. 16. haftada değiştirdim. Sen kime gidiyorsun?
Son muayenemden önceki muayenemde laboratuar sonuçlarım çok iyi gelmişti
O yüzden cesur davrandım ama bu defa iyi olan tek şey bebeğin gelişimiydi
Doktorum bu böyle olmaz dedi
Hatta kadına sonuçlarım karışmış olamaz mı diye sordum
Güvene bakar mısın?
Şişliğe dikkat et tansiyonunu ölç kuşum.Ya bende seviyorum da bazen boyle cok tatli sevimli oluyor bazende yayiliyor.oyle olunca sinirim bozuluyo. 1-2 gündür yuzum elim şiş gibi. Normalde bu aylara kadar genelde adet dongumun oldugu gunler sisiyordu sonra geciyodu. Insallah bu da oyledir. Pofidik pofidik geziyorum ortada..
10 hap içeyim bir kaşık şurup içmeyeyim:)))Demir almaya başladım kuzum, komfer fol adı, kapsül vs değil zaten, şurup gibi bu.
Gözümü kapatıp içiyorum artık
Bende sağlıklı beslenmeme çok güveniyordum, ama olmuyormuş dediğin gibi.
Korktum bende zaten Dr ciddi anlamda eksiklik var deyince, daha bunun doğumda kanaması var, sonrası var, mecbur alıyorum
Valla hayrolsun.Şişliğe dikkat et tansiyonunu ölç kuşum.
Hala erken bence öyle şişliklerin olması için
Şurda bir aya daha çatlak patlak yusyuvarlak olucaz bir de sıcaklar geldi üff sonumuz hayrolsun
Adet dönemini hala nasıl hesaplıyorsunuz yaValla hayrolsun.tansiyon aleti yok zaten oralara hic girmiyorum. Paronayak olur cikarim. Adet donemim yine ondan bence. Bakicam bakalim bi of offf
Çok aminAllah iyiligini versin. İlaçları herhangi bir tahlil sonucu başlatmadi doktor bana. 3. Ayından sonra zaten bu takviyelere ihtiyacın olacak deyip başlattı. Açıkçası bende bebek icin oldugunu dusunerek irdelemedim ve başladım. Umarim aldigim kilolarin sebebi bu değildir. Eger buysa, benim aldigimin 2 katini alsin o doktor
Teşekkür ederimmm. Evet Çilek'ten almıştım ben de. Aynen benim 1 haftada teslim edilecekti ama ben işe geliyorum diye günü ayarlayamamıştık bir türlü. 15 günde gelmiş oldu toplamda. 3 kişi geldiler zaten gelen ekip kurulumu yaptı. Yatak dolap şifonyer 1 saat gibi sürdü sanırım.Oh hadi hayırlı olsun :) Çilek'ten almıştınız değil mi siz de, nasıl söylendiği sürede geldi mi? Memnun kaldınız mı kurulumdan
Bizim de 3+1 aslında. Ev de çok küçük değil ama resmen 2 kişi zor sığıyormuşuz dedik eveBen 2+1 den 3+1 e taşındığım için bi odam otomatik boştu
Eski evde olsak yine odası olmayacaktı yani, çünkü köşe takımı ve bilgisayar ve çalışma masası vardı dinlenme odası gibi kullanıyorduk.
Bu evle birlikte otomatik olarak boş bir odamız oldu bizde hemen sevindirdik olduk burayı bebe odası yaparız diye
Biz boya yapmadık aslında yapmak istiyordum ama iş işten geçmiş oldu diye öyle araya kaynadı. Ama temizce odası boyalık değil boyarsak sadece renk için boyarız
Ne olursa olsun güzel heyecanlar ya tadını çıkarmak lazım
3-5 kişiden başka yazan yok neden ki acep
Altta görüyorum valla çoğu kişi girip okuyor ama yazan yok?
Çoğu kişi de gerçi sorusu varsa soruyor sonra araziii
Çok bilmiyorum açıkçası İzmir'deki doktorları. Egepol'e başlamıştım. Orda da doğuma girmeme durumu oluyormuş doktorların. Nöbetçi doktor girebiliyormuş. O yüzden değiştirdim. Bir arkadaşın önerisiyle şuanki doktoruma gitmiştim ama memnun kaldım. Doğumu da egepolde yapacağım sanırım.ben kent hastanesi çiğli mehtap zeynep kuşkuya gidiyorum
Kirlenmiştir aslında benim oturduğum ev yeni sadece 2 ay oturulmuş içinde. 8 ay kadardır da boşmuş. O yüzden tertemizdiBizim de 3+1 aslında. Ev de çok küçük değil ama resmen 2 kişi zor sığıyormuşuz dedik eveBen bidaha boyayamayız belki gibi düşündüm bebek doğduktan sonra. Koku falan olacak diye. Bir de aslında renk için değil de 2 senede çok kirlenmiş resmen duvarlar. Çalışma masası tv falan çıkartınca odadan ortaya çıktı
Buranın tadı bir başka oluyor ben bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen hala nisan topiğinde ki bir çok arkadaşımla görüşüyorum fikirlerine ve sözlerine çok önem veriyorum.ben kendi adıma konuşayım, iyiki bu forumu bulmuşum diyorum. şimdiye kadar o kadar güzel şeyler ögrendimki anlatamam. fırsatım oldukça okuyorum, bildigim sürece cevap veriyorum. sen ve senin gibi diger arkadaşlarım sagolun çok yardımcı oluyorsunuz. ilk gebelik, çok tecrübesizim, bu forum olmasa işim çok daha zordu :) duygularımı paylaşmak istedim, iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?