2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sürme canım.allahın izniyle hiç bir sorunun olmayacak bu arada benimde miyomum vardı hatırlarsan sendede var diye sana pek bahsetmedim.benimkide büyümüştü ayrıntılıda.senle aynı şeyleri yaşıyoruz .sadece benim kızçe önden gitmiyor o sebepten miyomun baskısı pek etkilemiyor.bana en son gittiğimde doğumun çok zormu oldu ?rahimin çok hasar görmüş dedi.ve en azından 28. haftayı gör dedi.bak 29. haftayım ve hiç dikkatte edemedim malum kızım var yat uzan keyfine bak yapamıyorum sende biliyorsun.bak burada rahminde dikiş olan hamilelik başından yatan anne arkadaşımız var.inşallah hiç birimiz kötü şeyler yaşamıyacağız çiçeğim.her daim yanındayım sana bol dua edeceğim.ömerimize sağlıkla kavuşacaksın.birgün bunları anlatıp gülüp geçeceğiz hepimiz.zamanımız az kaldı.az daha sabır ve teveklül.

sen burda herkese destek olan bir insansın.bu karamsarlığı sana hiç yakıştıramadım .

Yazan ve destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bu tatsız dibe vurma konusunun uzamaması için konuyu kapatıyorummm.

Veee bu saatte bile bana oturduğum yerden ter döktüren havaya sitemlerimi gönderiyorum
Boncuk boncuk terliyorum yaa. Bir de kaç gündür ütü yapacağım sıcaktan yapamıyordum. Uyandığım gibi ütü yaptım ancaa bugün.
Ne olacak halimiz ben bilmem. Ay sonuna doğru 24-25 Derece civarı gösteriyor. O arayı gözüme kestirdim yıkama-ütüleme işlemi için.

Aboo hemde ne düşüş
36 dereceden 19 dereceye diyormuş ya, güncellenmiş yine. Haftaya yapayım bari iyisi mi.

Eklentiler

• E29A4825-6840-49EE-AF01-672F30B02411.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 60

Bu biraz bizim ülkemize özel bir durum doktorlar çok vaka görmedikleri için cesaret de edemiyorlar. Bizim de kasım annelerinde vardı ama o fransa da yaşıyor 7 ay kadar sonra hamile kaldı 40. Haftada normal doğum yaptı arası az olmasına rağmen. Bizde minimum 2 sene ideal 4 sene bekliyorlar onu da yine her doktor yapmıyor. Bende sordum ssvd anne olmak için neden bu kadar riske giresin ki dedi adam ne kadar olumsuzluk varsa hepsini söyledi. Destekleyen doktora gittim o da bir fiyat verdi

Miyomlarin agrisini kaniksadim, onu artik agrisan bile saymiyorum da, yeni seylere sebep oluyor, detaylari cok kisisel diye yazmadim canim. Haklisin, cogu gitti azi kaldi. Az daha sabir. Kendi adima, bu yola cikarken cok zor olacagini biliyordum, su an o zorluklara gogus germe zamani cunku sonucu cok guzel olacak insallah.

Sagolasin guzelim. Cani-i gonulden amiiiin diyorum.

Yok canım ya, nerdeee..
Ben hareketi yürümeyi çok çok seven biriyim.
Ama öyle pilates yoga vs seklinde değil, yürüyüş yapmayı çok severim.
O da kisitli oluyor bu sartlarda işte.
Ben tek başıma yürümek istemiyorum.
Eşimle oğlum da gelince, çocukla yürüyecebilecegimiz mesafe de belli oluyor, arabasına da koysak yasakları var çünkü

Pilates falan yapabilene helal olsun valla.
Ben iki eğilip kalksam çarpıntıdan nefes alamıyorum

Doktorum 1 aydır yap diyor. Bu sabah ilkkez yaptım cnm . İnşallah düzenli yapabilirim , biraz üşengeçim sanırım bu konularda.
Doktorum kas ağrılarım için önermişti.

Evet yurtdışında ömceki doğumun önemi olmadan her gebeliği normal olarak kabul edip sıkıntı olursa sezeryana dönüyolarmış. Türkiye'de de yaygınlaşıyor aslında ama özeller sanırım çok uçuk fiyatlar istiyor. Devlette de poliklinikleri açılmaya başlamıştı belli hastanelerde ama corona süreci nedeniyle yanaşmıyorlar sanırım.

Aynen takip edilmesi gerekiyor zaten su fazlalığına çoğu kişi son haftalar normale döner diyor böbrek büyümesi de doğana kadar düzeliyo diyorlar kalpteki parlaklığa da çocuk kardiyoloğu korkma bundan birşey çıkmaz dedi bana ama bakalım hayırlısı inşallah herşey normale döner sağsalim sağlıklı bi şekilde kavuşuruz evlatlarımıza

Aynen zeynep kamil de polikinlik varmış ama şuan corona dolayısıyla onlarda bile yanaşma zor. Bende takip ediyorum gidenlerişehir hastanelerinde açılacaktı onlarda kaldı. Corona fazlasıyla herşeyi etkiledi . Özelde maddi sıkıntı.

Ya ben de hafta içi mesaideyim evde de olsam, 18.30 bitiş sözde ama 7 ye kadar sürüyor illa, hemen kapatıp kaçamıyorum. E sonra yemek iftar bilmem ne derken yürüyecek zaman kalmıyor canım da istemiyor o saatten sonra. Hafta sonu yasakları zaten bitirdi bizi

Yine zorlayıp 2 akşam çıktım geçen hafta ama nafile, düzen yok.

Doktorum 1 aydır yap diyor. Bu sabah ilkkez yaptım cnm . İnşallah düzenli yapabilirim , biraz üşengeçim sanırım bu konularda.
Doktorum kas ağrılarım için önermişti.

Ay ne güzel, başladıysan devamı gelir işallah. Ya kesinlikle yapmak lazım, benim de ayak bileklerim baldırlarım filan ağrımaya başladı hareketsizlikten.
Aslında ben çok uzun süre yaptım pilates, son 1 2 yıldır sekteye uğrattım evde takılıyordum. Şimdi kanlı canlı hiç hamile pilatesi yapmadığım için çekiniyorum biraz yanlış bir şey yaparsam diye.

Sen bir yerden izleyerek mi yaptın? Hiç uygun bir seri de bulamamıştım ben. Böyle fotoğraflı anlatımlar buldum onu da canım istemiyor

Aynı sorular benim kafamda da dolanıp duruyor. Benim oğlum 20 aylık, bugün mutfakta işim çoktu bitirdim geldim oyun istiyor mız mızlık yapıyor uykusu var aslında ama inat uyumuyor, babası da uyutamamış ben de bebeği hissedemedim dinleneyim biraz diyordum izin vermedi. İlla çıktı kucağıma kucağımda sallanarak uyudu. Ben de oturdum ağladım ya bu daha bebek bana muhtaç ben ikisine nasıl yeticem diye.
Ben ikisine yetemeyip onları eksik bırakmaktan çok korkuyorum

Bu videodan yaptım cnm. Basit hareketler.

Kuzum senin şöyle bir avantajın var, sen zorlanacaksın ama onların yaşları daha yakın olduğu için daha iyi oyun arkadaşı olabilecekler.
Benim oğlum çok zorlu bir çocuktu, ben o yaş aralığında cesaret edemedim.
Artık sağlıkla büyüsünler de, bir şekilde halledeceğiz..
Esin yada annen vs destek olma imkanı var mı.

Kızlar göğüs kalkanı yada gümüş kalkan alan varmı? Ben ilk çocukta göğüs ucu yarasından çekmiştim. Ama kalkan falan da almadım bi süre silikon göğüs uclarından kullanmıştım krem birde o kadar. Şimdi önlem alayım diyorum ama gümüş kapak mı yoksa aventin bi silikon göğüs kalkanı var omu kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz

Eşim destek oluyor sağolsun. Annem çalışıyor, hem de anneanneme bakıyor. Haftasonları sevmeye geliyor-du koronaya kadar, kayınvalidem de yakın ama o da diyalize gidiyor haftanın 3 günü, hasta ve yaşlı bir kadın. En azından yemek yapar yollarlar diye avutuyorum kendimi.
Biz oğlumun odasını ayırmadık yatağı bizim odada. Geceleri uyanıp su içer bir kaç kez, anne diye huysuzlanıyor burdayım annem diyip pışpışlıyorum uyuyor yeniden o yüzden odasını ayıramam sanırım.sürekli kalkıp kontrol edemem çünkü. Bebek doğunca ikisinin yatağı da odada olacak bebek sürekli uyanacak ağlayacak. Bebeğin uykusu düzene girene kadar nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. Babasıyla oğlumu ayrı odada yatırsam ben de bebekle yatsam acaba sorun olur mu?? Aslında odasını ayırmak için uygun zaman şimdi ama babası olmaz daha çok küçük, sürekli uyanıyor, benim aklım kalır diyor o yüzden deneyemiyorum bile Yaşayıp bize en uygun çözümü bulucaz sanırım

Ben aventin kalkanını kullanmıştım krem sürüp kalkanı takıyordum, hem hava alıp hem kıyafete temas etmiyordu iyileşmeyi hızlandırıyordu. Deliksiz ucunu da emzirirken ya da sağma yaparken diğer göğüse takıyordum birinden emerken diğerinden de akıyor çünkü. Sonra orda birikeni de veriyordum. Benim çok yara oldu çok sıkıntı çektim, illa da gerekli olmazsa olmaz mı dersen değil indirimde falan denk gelirse alınabilir. Gümüş kalkanı da çok duydum ama pahalıydı epey ,kesin iyi geliyor deseler alırdım ama emin olamayınca almadım.

Aynen illa işe yarıyorsa almak benimde düşüncem. Yani her halukarda çekeceksek ki ben zorlanmıştım baya, o paraya değecekse alalım. Saol canım iyice araştırayım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…