2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
torro ben de alacaktım bu gümüş kapaklardan. 139 tl idi bi ara hatta. Ayarı yüksek olan. Alsam mi
Diye düşünürken geri yükseldi fiyat
ama hala takip ediyorum tekrar düşerse alacağım.

Ben de karşıma çıkarsa indirim yazayım buraya, düşünenler varmış demek hiç aklıma gelmemişti alırken yazmak.

Takipte olmak iyi olur :)

İnsan üretiyoruz resmen ay tabi orası öyle ama ağrımaya da başladı benim. Dün akşam bacağım morardı sandım. Agriyodu da. Varismiş. Doğumdan sonra gecer mi bilmem.

İnsan üretiyoruz resmen ay tabi orası öyle ama ağrımaya da başladı benim. Dün akşam bacağım morardı sandım. Agriyodu da. Varismiş. Doğumdan sonra gecer mi bilmem.
Ayy geçmiş olsun ozaman canım hiç bilmiyorum inşallah geçicidir.

Herkese selamlar, uzun zamandır girememiştim. Bugün kontrole gittim şeker çıktı endokrine yönlendirdi doktorum. Aynı zamanda idrar you enfeksiyonu olmuştum onun için de ürolojiye gönderdi. Bebiş 10 gün önden gidiyor neredeyse şekerden dolayı sanırım. Bunlara canım sıkıldı çok okuyamadım da üstleri idrar yolu enfeksiyonu geçiren ve devam eden var mı?

Eklentiler

• 6F896D20-9689-490F-9C1E-36312BA3FCC3.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba kızlar,
Şeker ölçümü çok şükür düşük çıktı, idrar tahlilleri de temiz fakat kan değerim düşmüş birazgünde bir kere kullandığım kan ilacını 2 ye çıkardı doktorum. Çok şükür şuanlık herşey yolunda. Benim soracapım soru kıyafet meselesi, 0-1 ay kıyafetlerden kaç adet aldınız? 56 cm yazıyor üzerinde çok uzun süre giyemez sanırım. Ben biraz fazla aldım sanırımasıl soru bundan sonra kaç ay aralığı almak lazım. 7 sene geçince ilk doğumdan unutmuşum valla

Canım ben 0-1 ay almadım hiç. Ama yalan olmasın 3-4 tane hastane çıkışımız oldu istemeden Bir tane de yenidoğan alt-üst takım var.
Gerisi 0-3 ay..
Ortalama 10 adet olacak şekilde takım-tulum aldım ben.. Fazla mi oldu eksik mi bilmiyorum göreceğiz artık 8 tane falanda zıbını var 0-3 ay..
Gerisini 3-6 ay almaya başladım.

silverlette baktım bende en çok adı geçiyo diye 350 ne farkı var bilyormusunız silvermoon alayım bende

Günaydın kızlar
Kızlar carrefoursa da depend külot bez indirimde 27,95 gibi bir fiyatta.
Alacaksanızda büyük beden alın aklınızda bulunsun.

Teşekkürler bende aldım :) yalnız orta boy alayım dedim, büyük boy bana büyük gelir :) yoksa gelmezmiki :)
Birde bu depend’den kaç tane gerekir, 10lu paket aldım. Yetermi yoksa kaç tane kullanılır :)

Aynen illa işe yarıyorsa almak benimde düşüncem. Yani her halukarda çekeceksek ki ben zorlanmıştım baya, o paraya değecekse alalım. Saol canım iyice araştırayım bunu.
Kızlar nisan mart mayıs anneleri bu konuda fikir sahibidir eminim
Hani danışılabilir

Tek paket yeterli olur canım.
Boy kilo kaçtı?
Memnun olmayan kişilerin büyük bir çoğunluğu orta boy almış ve sıktı vs demiş o yüzden büyük boy alın demiştim.
Ben 160 - 67,5 ile doğuma gittim doğumdan sonra 62 düştüm büyük boy tam olmuştu. Ne büyük ne küçük.

boy kilo aslında çok benziyor :) 160 ve hedefim 70le doguma gitmek. Artık orta boy aldım zaten, songünlere gelince bir denerim. Bakarım orta boy küçük gelirse büyük boy alırım :) tek paket yetecegini bilmek güzel, en azından şimdilik başka almayayım. Teşekkürler bilgi için

Rica ederim canım. Bakalım çok Sıkıntı olacağını sanmam. Zaten üst lastik kısmı esnek olduğu için epey genişliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…