Kızlar göğüs kalkanı yada gümüş kalkan alan varmı? Ben ilk çocukta göğüs ucu yarasından çekmiştim. Ama kalkan falan da almadım bi süre silikon göğüs uclarından kullanmıştım krem birde o kadar. Şimdi önlem alayım diyorum ama gümüş kapak mı yoksa aventin bi silikon göğüs kalkanı var omu kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz
Ya benim bi ablam çok çekti yaradan, her türlü krem philips kalkan kullanmasına rağmen. Diğer ablama mustelanın kremi çok iyi gelmiş mesela. Ben de gümüş kalkanla ilgili çok yorum okudum çok memnun kalmış herkes, trendyoldan aldım, krem+ silikon parasından daha az tutuyor muhtemelen.
Bir de küçük ablam 2. ye hamile 4 ay var aramızda, sonra ona veririm 2 miz de faydalanmış oluruz diye aldım bakalım :)
Kızlar göğüs kalkanı yada gümüş kalkan alan varmı? Ben ilk çocukta göğüs ucu yarasından çekmiştim. Ama kalkan falan da almadım bi süre silikon göğüs uclarından kullanmıştım krem birde o kadar. Şimdi önlem alayım diyorum ama gümüş kapak mı yoksa aventin bi silikon göğüs kalkanı var omu kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben şimdilik almadım sadece lansinoh göğüs ucu kremi var elimde. 37den sonra sürmeye başlarım inşallah. Onun dışındaa ayva jelinden krem vee tahin yağı gibi şeyleri de deneyeceğim
ben emzirmedim ama günlerce sağım yaptım, pompalardan dolayı tahriş oldu kabuklandı vs vs ama kendi sütümü sürünce ve açık bırakınca çok iyi gelmişti . Planım memeler fora gezmek
Çok kötü olmazsa işe yarıyor ya bu tür şeyler, bi Ümit belki de o kadar kötü olmaz diyorum (içten içe istiyorum)
Kalkan almak için bi gel git yaşadım ama gerekli görürsem çıkar alırız diye düşündüm sonradan. He çok kötü olursa o zaman ne gerekiyorsa alırım parasına bakmam
İşin özü; her ikiside pahalı ürünler olduğu için gereksinim duyarsam almaya karar verdim
Trendyol.com sayesinde Silvermoon ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
Ben bunu aldım, 999 ayar diye epey tutulmuş ve 159 tl idi 3 4 gün önce 40 lira artmış resmen bi anda.
Alınacaksa iyi takip edilmeli fiyatları, az buz değiller ya.
Trendyol.com sayesinde Silvermoon ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
Ben bunu aldım, 999 ayar diye epey tutulmuş ve 159 tl idi 3 4 gün önce 40 lira artmış resmen bi anda.
Alınacaksa iyi takip edilmeli fiyatları, az buz değiller ya.
Sen ne kadara aldın canım?
Aynen bu arada bu tür şeylerde alınacaksa indirim takip etmek daha iyi olur. Vallahi az buz değil fiyatları. Gerçi hoş ne alacaksak 50-100 lira zaten. Böyle böyle milyarlar saçtık
Sen ne kadara aldın canım?
Aynen bu arada bu tür şeylerde alınacaksa indirim takip etmek daha iyi olur. Vallahi az buz değil fiyatları. Gerçi hoş ne alacaksak 50-100 lira zaten. Böyle böyle milyarlar saçtık
İşte ben alırken 159 du şimdi olmuş 199, yani daha kargosu gelmeden fiyatı artmış Şu an ne alsak kardayız resmen.
Geçen hepsiburada sepetime beğendiğimiz bebek arabasını koymuştum hani fiyatını rahat takip edeyim diye, düşmesini beklerken bir anda 200 lira arttı o da
İşte ben alırken 159 du şimdi olmuş 199, yani daha kargosu gelmeden fiyatı artmış Şu an ne alsak kardayız resmen.
Geçen hepsiburada sepetime beğendiğimiz bebek arabasını koymuştum hani fiyatını rahat takip edeyim diye, düşmesini beklerken bir anda 200 lira arttı o da
Anladım canım ben daha önceden aldın sandım ondan sordum.
Hiç alırım diye düşünmediğim için indirimleri de es geçtim böyle almayı düşünen olduğunu bilseydim denk geldikçe paylaşırdım. Neyse kısmet.☺
O hataya bende dolap meselesinde düştüm. Ha aldım ha alıcam derken indirimi bitti. Bir daha düşer dedim düşmedi hatta önceki indirimsiz fiyatının da üstüne çektiler fiyatı. Bende başlarım böyle işe dedim başka dolap aldım
Aldığım dolap daha çok hoşuma gitti hatta
torro
aa iyi almışsın ozaman bende araştırayım derken uçacak demek fiyatı. Gerçi işe yarasında o acıyı hatırlayınca
AApril wind
benimde 3 sene geçince üzerinden ne yapmıştım da geçmişti hatırlamıyorum ya. Tahin yağı ve ayva jelini bende duymuştum krem zaten mutlaka doğumdan önce başlamalı ancak yumuşar. Ama dediğinde mantıklı eğer baktık ki yaraya gidiyor heryerde satılıyor hemen alınabilir.
torro
aa iyi almışsın ozaman bende araştırayım derken uçacak demek fiyatı. Gerçi işe yarasında o acıyı hatırlayınca
AApril wind
benimde 3 sene geçince üzerinden ne yapmıştım da geçmişti hatırlamıyorum ya. Tahin yağı ve ayva jelini bende duymuştum krem zaten mutlaka doğumdan önce başlamalı ancak yumuşar. Ama dediğinde mantıklı eğer baktık ki yaraya gidiyor heryerde satılıyor hemen alınabilir.
Orası öyle de bilmiyorum ya.
Bebeğin doğru emmesi ile de alakalı diyorlar yara meselesi. Gerçekten öyle mi acaba?
Senin bebişin emme refleksi vs nasıldı iyi tuttuğu halde yine öyle çok kötü olmuş muydu?
Ay kızlar şaka maka yolun çoğunu bitirdik. Hele ağustos başı olanların 2 ayı falan kaldı, bide ilk olacaksa ne heyecan vardır yaa. Gerçi benim de ikinci çocuğum ama ilk defa kızım olacağı için bende heyecanlıyım. Kime benzeyecek kız annesi olmak nasıl falan. Arada mayıs annelerine girip doğum hikayelerini tecrübelerini falan okuyorum çok güzel yaaa
Orası öyle de bilmiyorum ya.
Bebeğin doğru emmesi ile de alakalı diyorlar yara meselesi. Gerçekten öyle mi acaba?
Senin bebişin emme refleksi vs nasıldı iyi tuttuğu halde yine öyle çok kötü olmuş muydu?
Canım ilk başta ben tecrübesizlikten tam veremiyordum kahverengi kısmı ondan büyük ihtimal yara oldu. Sonra silikon göğüs ucu kullandım yaraya değmesin diye ama ozamanda çocuk sanki plastik emiyor gibi oluyor diye acısada çıkardım. Burnunun tam altına göğüs ucunu değdiriyordum o zaman ağzını kocaman açıp kahve kısmıda ağzına almıştı sonra düzelmişti yavaş yavaş. Yani emmeyle alakalı ve göğsün nemli kalması da tabi. Ben 2 buçuk sene emzirdim daha sonraları hiç öyle bir problem yaşamadım şükür. Bunda daha dikkatli olucam emerse inşallah
Canım ilk başta ben tecrübesizlikten tam veremiyordum kahverengi kısmı ondan büyük ihtimal yara oldu. Sonra silikon göğüs ucu kullandım yaraya değmesin diye ama ozamanda çocuk sanki plastik emiyor gibi oluyor diye acısada çıkardım. Burnunun tam altına göğüs ucunu değdiriyordum o zaman ağzını kocaman açıp kahve kısmıda ağzına almıştı sonra düzelmişti yavaş yavaş. Yani emmeyle alakalı ve göğsün nemli kalması da tabi. Ben 2 buçuk sene emzirdim daha sonraları hiç öyle bir problem yaşamadım şükür. Bunda daha dikkatli olucam emerse inşallah
torro
ben de alacaktım bu gümüş kapaklardan. 139 tl idi bi ara hatta. Ayarı yüksek olan. Alsam mi
Diye düşünürken geri yükseldi fiyat
ama hala takip ediyorum tekrar düşerse alacağım.
Canım hiç öyle varismiş kiloymuş kendine dert etme, sen şuan öyle bir mucizesin ki güzellik başlı başına bu güzel bakana tabi. Yahu insan üretiyoruz resmen Allah bizi buna vesile kılmış, hani gönülden bakmayan kusur görür, gönülden bakan mucize