2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
silverlette baktım bende en çok adı geçiyo diye 350 ne farkı var bilyormusunız silvermoon alayım bende
Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım marka/ bilinirlik farkı var. Piyasadaki ilk gümüş kapak markası olabilir.

Hatta bu silvermoon 999 ayarken, sizin sorduğunuz 925 ayar sanırım. Ben de öyle aman aman araştırmadım ama hepsiburada, trendyol yorumları çok fazla ve iyi olunca seçtim.

Gecmis olsun. Ne kadar yuksek cikti Seker? Benim 50’lik tarama testinden 144 cikti. 3 hafta diyet verdi, 3 hafta sonra ayni testi tekrar edecegiz dedi. Oglum da onden gidiyor. Fakat baska bir sorun gormedi doktor.

Canım ben hiç 0 1 ay almamistim oğlumda.
Hep 0 3 ay arası almıştım.
Bugünde erkende olsa çıkardım yıkadım ne var ne yok diye bir bakayım dedim

Sadece 15 tane hastane çıkışı var bu beşli takımlardan
Çıtçıtlı alt patikli, tulum vs de ayrı.

Ama bunlar oğlumdan kalanlar, bizdeki bebiş kız
Haliyle bir iki takım da pembisli kurdeleli dantelli biseyler aldım, en azından fotoğraf çekilirken yada dışarı da giysin

Onun dışındakileri evde giydirip, dışarı birkaç süslü püslü elbiseler alırım az büyüyünce dedim.

Zaten çok sıcaklarda dogucaklar nasipse, oğlum da yaz doğumlu bir badi bir çorapla duruyordu.
Bende bezi şimdiden alıp almamakta kararsızım

Yatma işini şöyle düşündük, daha düne kadar kararsızdim
Oğluma istediği bir yatak vardı onu alicaz, ne zaman isterse de, nerde rahat ederse orda yatabilecegini söyleyeceğiz.
Benim endisem bebeğin sesinden rahatsız olup uyanması, ama uykusu çok bölünürse de kendisi gidip yatağında yatar artık

Bu arada biz odasını 7 aylikken ayirmistik, ayrı yatmaya alışkın, ama bebek olunca değişir eminim, çünkü onlar da küçük daha ☺

Yemek işini de şimdiden sebzeleri ayıklayıp buzluğa atıyorum, eşim ekmek yaptı koydu geçen, ben kurabiye hamuru attım, soğana sarimsaga kadar soyup koydum.

Garantiye alıyorum kendimi
İlkinde bende annem yapar herhalde demiştim, sağolsun yemek diye patates haşlayıp bırakmıştı
Bu sefer iki bebekle aç kalamam deyip başladım hazırlığa.
Bir de oğlum çok istahlidir, yemek bulamazsa beni yer
Sağlıkla yemek nasip olsun inşallah ☺

Gecmis olsun. Ne kadar yuksek cikti Seker? Benim 50’lik tarama testinden 144 cikti. 3 hafta diyet verdi, 3 hafta sonra ayni testi tekrar edecegiz dedi. Oglum da onden gidiyor. Fakat baska bir sorun gormedi doktor.
Bebek 10 gün ileride suyun falan da iyi şeker olabilir dedi doktorum son iki ay da hızlı kilo aldım toplam 10 kilo aldım. O yüzden direkt 75 lik yapalım dedi. Açlık 86, 1. Saat 197, 2. Saat 152 çıktı. Direkt endokrine yönlendirdi. Canım sıkıldı bebeğin önde gitmesinden de hoşlanmıyor benim kilo alımımı da çok buldu. Diğer taraftan idrar yolu enfeksiyonu vs hepsini kafama taktım.

Anladım teşekkürler.

Geçmiş olsun rabbim ınş hayırlısıyla kucağına almayı nasip edicek ilk bebekler hep nazlı oluyor

kızlar ben bu isim bulma konusunu nasıl halledecem bilemedim. Yani nereden başlamak lazım nasıl karar verecegiz? Yönlendirmelerinize ihtiyacım var sanki :) internette isimleri iöeren bir liste bulsam veya en çok hangi isimler veriliyor bulsam :) siz nasıl yol aldınız veya çözdünüz bu işi :)

Oğlumun ismine bu haftalarda karar vermiştik, baya bir kafa yormustuk.
Şimdi kız da babası bir isim söyledi bende tamam dedim, beğeniyorum zaten o ismi.
Ama yanına da ben bulup bir tane koymak istiyorum, karar veremiyorum.
Ne desem olmuyor bulduğumuz ismin yanına
Sizin kız mi erkek mi, ona göre öneride bulunalım

Erkek :) yani çok geleneksel bir isim istemiyorum sadece :)

Erkek :) yani çok geleneksel bir isim istemiyorum sadece :)
Bence erkek isminde çok daha tatlı isimler var
Ben mesela Rüzgar, Toprak, Çınar çok seviyorum, ama o kadar çok koyuldu ki, oğlumun dört arkadaşının ikisinin adı toprak, ikisi Çınar.
Bunlar dışında Mete, Kuzey, Doruk, Kıvanç, Onur, Umut, Tuğra, Ege, Ata en çok etrafımda duyduklarım ☺

Bende çıktı canım stafilokok üremiş, oysaki tahlilde lökosit bile yoktu üstelik duyarlı olduğu ilaçların hiçbiri hamilelikte kullanılmıyormuş.. mecbur günde 3 lt su içeceksin dedi dr.

Isimsiz

Galiba içinize doğacak, yani benim öyle oldu, bi akşam kız olursa Umay olsun dedim, eşim de çok beğendi, başka bir isim de hiç düşünmedik, yumoş olarak kaldı ama bizim kriterimiz vardı, Türkçe bir isim koyacağımız kesindi, anlamı da önemliydi, öyle çıkıverdi

Hiç fikriniz yoksa internet sitelerini gezmek iyi fikir :) Ya da bizim gibi ismin kökeni önemliyse oradan eleyebilirsiniz.

Hic canin sikilmasin, sorun varsa ona gore Tedbir alabilirken almak en guzeli. Seker konusunu doktorlar cok onemsiyor. Riskli gebeliğime rağmen doktorum ikili test istemiyorum dedigimde ikiletmeden kabul ederken, seker yuklemesini reddetti.

her sey bebeklerimiz icin. Gecmis olsun tekrar.

anneme kargoyla gelmiş bir aldığımız yenidoğan ama inanılmaz kalın gözüküyor yaa Eki Görüntüle 2636225
Canım sağlıkla giymek nasip olsun inşallah
Tavsiyem bir kaç takım daha alacaksan jakarlı almaya çalış, delikli delikli oluyor.
Oğlum Haziran doğumlu, o takımlardan alıp, çok rahat kullanmıştım.
Varla yok arası oluyor, bebisler sıcağa hiç gelemiyor, onunla rahat ediyorlar ☺

ya valla bilemedim işte trendyoldan aldım 3 tane şimdilik bu geldi, bakalım diğerleri nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…