Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım marka/ bilinirlik farkı var. Piyasadaki ilk gümüş kapak markası olabilir.silverlette baktım bende en çok adı geçiyo diye 350 ne farkı var bilyormusunız silvermoon alayım bende
Herkese selamlar, uzun zamandır girememiştim. Bugün kontrole gittim şeker çıktıendokrine yönlendirdi doktorum. Aynı zamanda idrar you enfeksiyonu olmuştum onun için de ürolojiye gönderdi. Bebiş 10 gün önden gidiyor neredeyse şekerden dolayı sanırım. Bunlara canım sıkıldı çok okuyamadım da üstleri idrar yolu enfeksiyonu geçiren ve devam eden var mı?
Canım ben hiç 0 1 ay almamistim oğlumda.Merhaba kızlar,
Şeker ölçümü çok şükür düşük çıktı, idrar tahlilleri de temiz fakat kan değerim düşmüş birazgünde bir kere kullandığım kan ilacını 2 ye çıkardı doktorum. Çok şükür şuanlık herşey yolunda. Benim soracapım soru kıyafet meselesi, 0-1 ay kıyafetlerden kaç adet aldınız? 56 cm yazıyor üzerinde çok uzun süre giyemez sanırım. Ben biraz fazla aldım sanırım asıl soru bundan sonra kaç ay aralığı almak lazım. 7 sene geçince ilk doğumdan unutmuşum valla
Aynen canım ben takip ediyorum biraz oraları da daha dikkatli okucamKızlar nisan mart mayıs anneleri bu konuda fikir sahibidir eminim
Hani danışılabilir
Yatma işini şöyle düşündük, daha düne kadar kararsızdimEşim destek oluyor sağolsun. Annem çalışıyor, hem de anneanneme bakıyor. Haftasonları sevmeye geliyor-du koronaya kadar, kayınvalidem de yakın ama o da diyalize gidiyor haftanın 3 günü, hasta ve yaşlı bir kadın. En azından yemek yapar yollarlar diye avutuyorum kendimi.
Biz oğlumun odasını ayırmadık yatağı bizim odada. Geceleri uyanıp su içer bir kaç kez, anne diye huysuzlanıyor burdayım annem diyip pışpışlıyorum uyuyor yeniden o yüzden odasını ayıramam sanırım.sürekli kalkıp kontrol edemem çünkü. Bebek doğunca ikisinin yatağı da odada olacak bebek sürekli uyanacak ağlayacak. Bebeğin uykusu düzene girene kadar nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. Babasıyla oğlumu ayrı odada yatırsam ben de bebekle yatsam acaba sorun olur mu?? Aslında odasını ayırmak için uygun zaman şimdi ama babası olmaz daha çok küçük, sürekli uyanıyor, benim aklım kalır diyor o yüzden deneyemiyorum bileYaşayıp bize en uygun çözümü bulucaz sanırım
Bebek 10 gün ileride suyun falan da iyi şeker olabilir dedi doktorum son iki ay da hızlı kilo aldım toplam 10 kilo aldım. O yüzden direkt 75 lik yapalım dedi. Açlık 86, 1. Saat 197, 2. Saat 152 çıktı. Direkt endokrine yönlendirdi. Canım sıkıldı bebeğin önde gitmesinden de hoşlanmıyor benim kilo alımımı da çok buldu. Diğer taraftan idrar yolu enfeksiyonu vs hepsini kafama taktım.Gecmis olsun. Ne kadar yuksek cikti Seker? Benim 50’lik tarama testinden 144 cikti. 3 hafta diyet verdi, 3 hafta sonra ayni testi tekrar edecegiz dedi. Oglum da onden gidiyor. Fakat baska bir sorun gormedi doktor.
Anladım teşekkürler.Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım marka/ bilinirlik farkı var. Piyasadaki ilk gümüş kapak markası olabilir.
Hatta bu silvermoon 999 ayarken, sizin sorduğunuz 925 ayar sanırım. Ben de öyle aman aman araştırmadım ama hepsiburada, trendyol yorumları çok fazla ve iyi olunca seçtim.
Merhabalar. bu hafta Doktor kontrolum vardi. Sevimsiz durumlar oldu, icimden yazmak gelmedi.
Miyom 1 cm buyumus, bebege baski yapiyor, bu sebeple rahim agzi 40’dan 30’a dusmus. Bebek 2 hafta onden gidiyor. Bu yuzden rahim zorlaniyormus. Lutinus progesteron verdi.
Her gun 1 saat disari cikmak kaydiyla yuruyus, 23 saatte yatis verdi. Gerekirse yemegi bile yatarak ye dedi.
İlaveten Pregnacare yanina Osteocare bir de demir hapi verdi. Tahmini dogum 14 Agustos’a cekti ama rahim ne kadar dayaniyor bekleyip gorecegiz.
Bugun de seker tarama yaptik. Aclik seker 70, 50g 1 saat tokluk 144 cikti. Diger durumlardan dolayi doktor “baskalari icin Kabul edilebilir ama senin icin cok cok yuksek, 3 hafta diyet yap sonra 50 gr tekrarlayacagiz yine” dedi.
Dua edin.
Oğlumun ismine bu haftalarda karar vermiştik, baya bir kafa yormustuk.kızlar ben bu isim bulma konusunu nasıl halledecem bilemedim. Yani nereden başlamak lazım nasıl karar verecegiz? Yönlendirmelerinize ihtiyacım var sanki :) internette isimleri iöeren bir liste bulsam veya en çok hangi isimler veriliyor bulsam :) siz nasıl yol aldınız veya çözdünüz bu işi :)
Erkek :) yani çok geleneksel bir isim istemiyorum sadece :)Oğlumun ismine bu haftalarda karar vermiştik, baya bir kafa yormustuk.
Şimdi kız da babası bir isim söyledi bende tamam dedim, beğeniyorum zaten o ismi.
Ama yanına da ben bulup bir tane koymak istiyorum, karar veremiyorum.
Ne desem olmuyor bulduğumuz ismin yanına
Sizin kız mi erkek mi, ona göre öneride bulunalım
Bence erkek isminde çok daha tatlı isimler varErkek :) yani çok geleneksel bir isim istemiyorum sadece :)
Bende çıktı canım stafilokok üremiş, oysaki tahlilde lökosit bile yoktuHerkese selamlar, uzun zamandır girememiştim. Bugün kontrole gittim şeker çıktıendokrine yönlendirdi doktorum. Aynı zamanda idrar you enfeksiyonu olmuştum onun için de ürolojiye gönderdi. Bebiş 10 gün önden gidiyor neredeyse şekerden dolayı sanırım. Bunlara canım sıkıldı çok okuyamadım da üstleri idrar yolu enfeksiyonu geçiren ve devam eden var mı?
kızlar ben bu isim bulma konusunu nasıl halledecem bilemedim. Yani nereden başlamak lazım nasıl karar verecegiz? Yönlendirmelerinize ihtiyacım var sanki :) internette isimleri iöeren bir liste bulsam veya en çok hangi isimler veriliyor bulsam :) siz nasıl yol aldınız veya çözdünüz bu işi :)
Galiba içinize doğacak, yani benim öyle oldu, bi akşam kız olursa Umay olsun dedim, eşim de çok beğendi, başka bir isim de hiç düşünmedik, yumoş olarak kaldıkızlar ben bu isim bulma konusunu nasıl halledecem bilemedim. Yani nereden başlamak lazım nasıl karar verecegiz? Yönlendirmelerinize ihtiyacım var sanki :) internette isimleri iöeren bir liste bulsam veya en çok hangi isimler veriliyor bulsam :) siz nasıl yol aldınız veya çözdünüz bu işi :)
Bebek 10 gün ileride suyun falan da iyi şeker olabilir dedi doktorum son iki ay da hızlı kilo aldım toplam 10 kilo aldım. O yüzden direkt 75 lik yapalım dedi. Açlık 86, 1. Saat 197, 2. Saat 152 çıktı. Direkt endokrine yönlendirdi. Canım sıkıldı bebeğin önde gitmesinden de hoşlanmıyor benim kilo alımımı da çok buldu. Diğer taraftan idrar yolu enfeksiyonu vs hepsini kafama taktım.
Canım sağlıkla giymek nasip olsun inşallahanneme kargoyla gelmiş bir aldığımız yenidoğan ama inanılmaz kalın gözüküyor yaaEki Görüntüle 2636225
Canım sağlıkla giymek nasip olsun inşallah
Tavsiyem bir kaç takım daha alacaksan jakarlı almaya çalış, delikli delikli oluyor.
Oğlum Haziran doğumlu, o takımlardan alıp, çok rahat kullanmıştım.
Varla yok arası oluyor, bebisler sıcağa hiç gelemiyor, onunla rahat ediyorlar ☺
Çok tatlıanneme kargoyla gelmiş bir aldığımız yenidoğan ama inanılmaz kalın gözüküyor yaaEki Görüntüle 2636225
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?