Bence erkek isminde çok daha tatlı isimler var
Ben mesela Rüzgar, Toprak, Çınar çok seviyorum, ama o kadar çok koyuldu ki, oğlumun dört arkadaşının ikisinin adı toprak, ikisi Çınar.
Bunlar dışında Mete, Kuzey, Doruk, Kıvanç, Onur, Umut, Tuğra, Ege, Ata en çok etrafımda duyduklarım ☺
Hic canin sikilmasin, sorun varsa ona gore Tedbir alabilirken almak en guzeli. Seker konusunu doktorlar cok onemsiyor. Riskli gebeliğime rağmen doktorum ikili test istemiyorum dedigimde ikiletmeden kabul ederken, seker yuklemesini reddetti.
Uyku-uyaniklik arasi cevap vermistim, net olmamis. Risklerime ragmen ikili test istemedim. Doktor da 3 detay Ultrason yapacagiz zaten deyip tarama testlerini yaptirmadi. Ama seker yuklemesine gerek var mi yapmayalim dedigimde olmaz muhakkak yapilmali dedi. MMariaajulienn
Ben de jokerden almıştım 2 takım. İade ettm çok kalın diye. Sonra daha ince aldım. Bir de o deliklilerden aldım hep. Temmuz-Ağustos sıcağında çocuk giyemez dediler.
Gunaydin. Beklenen dogum tarihi icin 11 Kasim 2019 (son regl tarihi) yaziyorum. Uygulamalar 17 Agustos cikariyor. Hastanedekiler israrla 18 Agustos cikariyor. Saniyorum sistemlerinde Subat ayi hep 28 cekiyor. Bu yil 29 cekmisti ve fark edemiyorlar. Insan kaynaklari muhtemel dogum tarihime gore plan yapacakmis da, ben 17 dedim vala
Bugun de seker tarama yaptik. Aclik seker 70, 50g 1 saat tokluk 144 cikti. Diger durumlardan dolayi doktor “baskalari icin Kabul edilebilir ama senin icin cok cok yuksek, 3 hafta diyet yap sonra 50 gr tekrarlayacagiz yine” dedi.
Dua edin.
Az kaldi ben her seyin yolunda gidecegine eminim. Ben sekerin neden sizin icin kabul edilemez oldugunu anlamadim. Oyle cok kilo da almamistiniz ben oyle biliyorum. Sonuc daha az ciksa da yine bu yorumu yapardi bir seylere takinca her seyden nem kapiyolar.
Kuzum peki senin alintilayip bişey sorayım ☺
10 lu takım aldınız mı hiç.
Benim oğlandan da kalanlar olduğu için beşli aldım, ama onlu da alsam mı karar veremiyorum..
Ben de jokerden almıştım 2 takım. İade ettm çok kalın diye. Sonra daha ince aldım. Bir de o deliklilerden aldım hep. Temmuz-Ağustos sıcağında çocuk giyemez dediler.
Civilde vardı annem ordan Bı takım almış delikli bır de e bebek te musli kumastan var yaz için uygun bunlar bırde kısa kol takım alsam giydırebılirmıyım sizce
kızlar ben bu isim bulma konusunu nasıl halledecem bilemedim. Yani nereden başlamak lazım nasıl karar verecegiz? Yönlendirmelerinize ihtiyacım var sanki :) internette isimleri iöeren bir liste bulsam veya en çok hangi isimler veriliyor bulsam :) siz nasıl yol aldınız veya çözdünüz bu işi :)
Civilde vardı annem ordan Bı takım almış delikli bır de e bebek te musli kumastan var yaz için uygun bunlar bırde kısa kol takım alsam giydırebılirmıyım sizce