2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu ne sıcak duşa girip çıkmamak istiyorumm.
Yazında hep böyle olursa ne yapacağız ben bilmiyorum O koca göbüşlerle..
Gündüz uyuyup gece otururum heralde bu gidişle.
İsyannnn
Hey Allahım, konuyu sıcak duşa girip çıkmamak istiyorum diye okuyorum
Diyorum çıldırdı gebeler herhalde, niye sıcak duş bu hava da.
Son aylar zor gececek gibi görünüyor malesef

Hey Allahım, konuyu sıcak duşa girip çıkmamak istiyorum diye okuyorum
Diyorum çıldırdı gebeler herhalde, niye sıcak duş bu hava da.
Son aylar zor gececek gibi görünüyor malesef
haha noktalama işaretlerinin anlam ve önemi
Sitede acayip yavaş nedense. kanser oldum.

Benim de vardı öncesinde ama bi anda artmış. Haftaya kan uyuşmazlığı iğnesi için doktorla goruscem. Tekrar sorcam bakalım.
benim negatif çıktı sonuçlar.. 1 ay sonra tekrar istedi.. sanırım negatif çıktığı sürece aşı yapmıyor.. yani son doğumdan sonra aşı yapılıyor tek doz...

2 buyuk miyomum var. Seker hem miyomu buyutuyor, hem de bebegin 2 hafta onden gitmesine sebep oluyor.

Miyomlarin buyumesi rahimde bebegin alanindan calmak anlamina geliyor, haliyle bebegi disari itmeye calisiyor. Bu ayni zamanda rahim duvarinin incelmesi ve erkenin erkeni dogum riski demek. Bebegin onden gitmesi de Allah korusun bir takim hastaliklara davet cikarmasi oluyor. Bundan dolayi perinatolojide oluyor gebelik takibim. Evet su ana kadar 1,5 kg bile almadim. Kilo da miyomu da buyuttugu icin diyetisyen kontrolunde ilerledim ama son 1 ay ev tasidik diye hazirdan yedim bir de İstahim cok acilmisti. He bir de 38 yasimdayim, risk faktorlerim cok anlayacaginiz...

Kuzum o deliklileri nerden buldun hangi siteden.
Bakıyorum bakıyorum bulamıyorum.
Aslında çok var ama resimlerden belli
Olmuyor. Ben mağazada görünce anladım. Kitikate de andywawa bibaby de var. Yazlık diye yazınca delikli oluyor.

benim negatif çıktı sonuçlar.. 1 ay sonra tekrar istedi.. sanırım negatif çıktığı sürece aşı yapmıyor.. yani son doğumdan sonra aşı yapılıyor tek doz...
Benim de negatif çıktı aslında. Ben 2. Ayda kanamadan dolayı yaptırmıştım ama şimdi yeniden yapılıyormuş. Bu aslında 2. Çocuk için. Bir de negatif çıkması iyi zaten bildiğim kadarıyla. Bebegin kanıyla anne kani karışıyor mu diye bakıyorlar. Yoksa anne antikor üretmeye başlıyor.

Kuzum peki senin alintilayip bişey sorayım ☺
10 lu takım aldınız mı hiç.
Benim oğlandan da kalanlar olduğu için beşli aldım, ama onlu da alsam mı karar veremiyorum..

Gezip görüp de alamıyoruz
Canım ben 10 lu bir takım almayı düşünüyorum. O da isimli olacak. Ama isme henüz karar vermediğimiz için duruyo kızımdan kalan bir yenidoğan alt üst takımım ve 3 4 tane 0-3 body var. Yeni aldıklarımı 3-6 aldım hep az aldım gerçi. 10 lu bir takım yeter ama alt+ üst+ body olarak 2 3 set daha gerekli sanki.
Kalanlar yeterliyse yeni bebeğe yeni bir takım olsa kurtarır bence. Ben elimdekileri liste yapmıştım. Sen de öyle bir liste yapıp karar verebilirsin

İnşallah her şey planladığınız gibi olur. Ömer 'di yanlış hatırlamıyorsam adı gibi güçlü olacağına ve o miyoma izin vermeyeceğine eminim. En azından planlanan erken doğuma kadar her şey yolunda gitsin inşallah. Farklı bir durum olursa da nice bebekleri var şu haftamızda doğan ve sağlıkla devam eden. Sizin motivasyonunuz önemli, içinde bulunan durumu kabul etmek önemli. Gerisi Allahın takdiri diyoruz. İnşallah gönlünüze göre gelişir süreç

Amin, cok tesekkur ederim. Mustafa Omer’im annesini uzmeyecek insallah

Uc gundur daha iyiyim Allah’a sukur. Kan ve idrar tahlillerim de temiz cikti. Lutinus’un da ise yaradigini hissediyorum, gecen haftaya nazaran sertlik durumu da kalmadi sanki. Her seyi rabbime biraktim, bebegimi ona emanet ettim. Zayi etmeyecegine eminim.

Kuzum aynı cinsiyette mi senin bebisler.
Benim oğlandan kalan 15 tane beşli takım, baya da alt üst tekliler, tek parça tulumlar var, şimdiki bebiş kız olduğu için en azından pembeli bir iki bişeyi olsun diye alıyorum, yoksa ihtiyaçtan değil yani ☺
Bir de beklemekten hafif lekeleri olmuş, yıkadım baya çıktı ama yine de çok hafif var

Aynı cinsiyet olsa çok güzel kıyafetleri olurdu iki kızdan sonra erkek geliyo. Tam tersi durumu yaşıyorum. Kızlardan sakladıklarım da genelde süslü püslü cicili şeyler hatta leoparlı takım bile var
Ama kızlarıma mavi yeşil kırmızı kahverengi sarı da aldığım için en azından onları giydiririm diye düşündüm. Çoğu kıyafeti de hep verdiğim için mecbur yeni almak durumunda da kalıcam.

Bende evde giydiririm kimse görmeden diyorum

evet ben de o şekilde okudum... hatta bundan sonra her ay tekrarlicaz dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…