2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
zor işmiş yaaaa, bakalım bir şekilde bulacagız :)

Doruk :) bakalım eşim ne diyecek :) ama karar vermesi çoook zormuş yaaaa :)

O neydi yaa makrome kapı süsü fiyatı sordum gökkuşaklı, üstüne isimde olursa (harf başına fiyatlandırmalı o da, yani bebeğin adı abdülmuttalib vs olsa gitti paracıklar)
220 TL dedi kargosu hariç. He ben Ali’yi de eklemedim ali de dahil olsa 250 tl Çoğu öyle bu fiyatta ama ay ne bileyim yine de garibime gitti ya.
Çünkü yapımı basit bir şey. 250 lira edecek kadar ne masrafı ne el emeği var
Niye sordum ki durduk yere sinirim bozuldu hata bende

Kızlar, sıcak memlektte olup hastane çıkışı alamayanlar, karşıma şu çıktı :)

Yukarıda da konusu olmuştu bu delikli takımların, şuraya bırakayım.

Sağol canım düşünüp paylaştığın için, az önce ben sormuştum, ama sizce de bu fiyat çok degil mi ya

Bende çıktı canım stafilokok üremiş, oysaki tahlilde lökosit bile yoktu üstelik duyarlı olduğu ilaçların hiçbiri hamilelikte kullanılmıyormuş.. mecbur günde 3 lt su içeceksin dedi dr.
Bana doktorum bi ilaç verdi geçen ay kullandım bu ay testimde yine enfeksiyon çıkınca ürolojiye yönlendirdi, hafta içi gidicem

Hiç kilo almamışsınız bu başlı başına bir başarıdır. Yarısından çoğu gitti azı kaldı. Miyomlar konusunu bilmiyorum ama belli ki dikkatli davranıyosunuz, doktor takibinde hareket ediyosunuz. şurada 2 ay daha var. bu 2 ay daha dikkat ettik mi inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebklerimizi. 20 Temmuz'dan sonrası hepimiz her an doğurabiliriz diye düşünüyorum. Ben de hamile kaldığım kiloya göre fazla kilo almışım diye dikkat etmeye başladım. Elimden geleni yapıyorum. Fighting!

Sağol canım düşünüp paylaştığın için, az önce ben sormuştum, ama sizce de bu fiyat çok degil mi ya

Ebebek Te sepete ekledim ben 5 parçalı 40 lira . Bekledigim ürünlerde indirim olursa onlarla beraber alırım diye sepette duruyor. 4 sene önce ebebekten 15-20 liraya 5li takım alışmışlığım vardı fiyatlar bazı ürünlerde uçuk

evet ben de o şekilde okudum... hatta bundan sonra her ay tekrarlicaz dedi doktorum..

Benim doktorum oğlumdayken sadece 2 kere bakmamız yeterli demişti. Oğlum negatif kan grubu olduğu için bu doktor da hoc gerek duymadı bu sefer teste. Sadece kanama olduğunda vurmanız lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…