Sağol canım düşünüp paylaştığın için, az önce ben sormuştum, ama sizce de bu fiyat çok degil mi ya
Maşallah nasıl bir model sordun öyleO neydi yaa makrome kapı süsü fiyatı sordum gökkuşaklı, üstüne isimde olursa (harf başına fiyatlandırmalı o da, yani bebeğin adı abdülmuttalib vs olsa gitti paracıklar)
220 TL dedi kargosu hariç. He ben Ali’yi de eklemedim ali de dahil olsa 250 tlÇoğu öyle bu fiyatta ama ay ne bileyim yine de garibime gitti ya.
Çünkü yapımı basit bir şey. 250 lira edecek kadar ne masrafı ne el emeği var
Niye sordum ki durduk yere sinirim bozuldu hata bende
Hiç kilo almamışsınız bu başlı başına bir başarıdır. Yarısından çoğu gitti azı kaldı. Miyomlar konusunu bilmiyorum ama belli ki dikkatli davranıyosunuz, doktor takibinde hareket ediyosunuz. şurada 2 ay daha var. bu 2 ay daha dikkat ettik mi inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebklerimizi. 20 Temmuz'dan sonrası hepimiz her an doğurabiliriz diye düşünüyorum. Ben de hamile kaldığım kiloya göre fazla kilo almışım diye dikkat etmeye başladım. Elimden geleni yapıyorum. Fighting!
Hiç kilo almamışsınız bu başlı başına bir başarıdır. Yarısından çoğu gitti azı kaldı. Miyomlar konusunu bilmiyorum ama belli ki dikkatli davranıyosunuz, doktor takibinde hareket ediyosunuz. şurada 2 ay daha var. bu 2 ay daha dikkat ettik mi inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebklerimizi. 20 Temmuz'dan sonrası hepimiz her an doğurabiliriz diye düşünüyorum. Ben de hamile kaldığım kiloya göre fazla kilo almışım diye dikkat etmeye başladım. Elimden geleni yapıyorum. Fighting!
Trendyol da satıcısı cokiyiyealdimbu hangi site?
o kapı süsleri benimde bir süredir aklımda, haklısınız çok uçuk fiyatları var o yüzden ' ben yaparım bunu ya' moduna büründüm. Yarın renklerine karar verip malzemeleri sipariş vermeyi düşünüyorumO neydi yaa makrome kapı süsü fiyatı sordum gökkuşaklı, üstüne isimde olursa (harf başına fiyatlandırmalı o da, yani bebeğin adı abdülmuttalib vs olsa gitti paracıklar)
220 TL dedi kargosu hariç. He ben Ali’yi de eklemedim ali de dahil olsa 250 tlÇoğu öyle bu fiyatta ama ay ne bileyim yine de garibime gitti ya.
Kızlar ne kadar sıcak bir gündü evde piştim
Kotuyum açıkçası hiç d inlenemiyorum zor geçiyor bu hamilelik hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık.Amiiiin canim, insallah.
Sen nasilsin?
Evet canım en mantıklısı öyle gerçekten. Hem zevkli olur evde vakit geçer. bende kendim aldım yapıyorum kapı süsünü gerçi başladım devamını getirmedim daha, yine şu sıralar devam edeceğimo kapı süsleri benimde bir süredir aklımda, haklısınız çok uçuk fiyatları var o yüzden ' ben yaparım bunu ya' moduna büründüm. Yarın renklerine karar verip malzemeleri sipariş vermeyi düşünüyorum
Ben tulum eldiven şapka takımlarından yanayım zaten gerisi doğru kullanılmıyor.Kuzum peki senin alintilayip bişey sorayım ☺
10 lu takım aldınız mı hiç.
Benim oğlandan da kalanlar olduğu için beşli aldım, ama onlu da alsam mı karar veremiyorum..
Gezip görüp de alamıyoruz
2. Diyorum
Bende çok sordum baya uçuk fiyatlar en iyisi kendim yapım dedim ama o kadar değişik kapı süsleri varki bir karar verebilsem iyi olacakO neydi yaa makrome kapı süsü fiyatı sordum gökkuşaklı, üstüne isimde olursa (harf başına fiyatlandırmalı o da, yani bebeğin adı abdülmuttalib vs olsa gitti paracıklar)
Model bu canım. Hoşuma gitti sorayım dedim ama pişman oldumMaşallah nasıl bir model sordun öylebu piyasada fiyat farklılığı çok fazla. Atıyorum benim 70 lira dediğim panoya birisi 150 TL derken diğeri 50 TL diyebiliyor. Malzeme kalitesi de illa ki etkiliyor ama bazı emek verenler emeğini çok da ucuza vermek istemiyor. Ve enteresan şekilde de ciddi müşteri potansiyelleri oluyor.
Malzeme alıp yapmak en iyisi
Ben öyle set olarak almadım canım. Puset örtüsü ve bel desteği ayrı aldım.Kizlar puset seti aldinizmi. Ben de ona karar veremedim sicak larda çok zor olurmu acaba örtü örtmek emzirme onluguyle takım istiyorum
Canım sıcak olur bence.Kizlar puset seti aldinizmi. Ben de ona karar veremedim sicak larda çok zor olurmu acaba örtü örtmek emzirme onluguyle takım istiyorum
Emzirme örtüsünü 21 ay kullandım canım, ama ilk bebekken değil de, sonrasında olabilir.Ben öyle set olarak almadım canım. Puset örtüsü ve bel desteği ayrı aldım.
Çantamızla puset örtümüzü takım yaptım hatta kendimce
Emzirme örtüsü alsam mi almasam mi diye de kararsızım açıkçası.
Kotuyum açıkçası hiç d inlenemiyorum zor geçiyor bu hamilelik hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık.
Teşekkür ederimBen 1. Beğendim.
Bende biraz şimdilik gibi düşündüm canım ya yani dedim virüs var sonra zaten kış geliyor yine bir yere gidilmez, sonra tam havalar ısınırken ek gıdaya başlanacak. Emziriyor olur muyum ya da ne sıklıkla emziririm bilemedim o zamana. Bir de öyle çok gezen biri değilim evcimenim daha çok. Gerçi böyle belki parka bahçeye falan çıkarsak iş görebilir. Ama Emin olamadığım için almadım. Dediğin gibi ileride gereksinim duyarsam alacağım sanırımEmzirme örtüsü
Emzirme örtüsünü 21 ay kullandım canım, ama ilk bebekken değil de, sonrasında olabilir.
Dışarı da, yada misafirlik gibi yerlerde çok işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?