Ben öyle set olarak almadım canım. Puset örtüsü ve bel desteği ayrı aldım.
Çantamızla puset örtümüzü takım yaptım hatta kendimce
Emzirme örtüsü alsam mi almasam mi diye de kararsızım açıkçası.
Çok şükür tutuyorum oruç sıkıntım olmadı o konuda. Bu çatı ağrısı mahvetti beni birde bu ara kalcama da ağrı vuruyor yürümekte zorluk çekiyorum. Amin ins. Bence en zor aylarimiz haziran temmuz sıcaklar da başladı.
Bende sadece piste örtüsü ve emzirme önlüğu istiyorum zaten Onlari da eğer yaparsam kendim kumaş alıp yapicam zor birşey değiller.
Çok şükür tutuyorum oruç sıkıntım olmadı o konuda. Bu çatı ağrısı mahvetti beni birde bu ara kalcama da ağrı vuruyor yürümekte zorluk çekiyorum. Amin ins. Bence en zor aylarimiz haziran temmuz sıcaklar da başladı.
Yapabiliyorsan şahane canım yap dursun kenarda kullanırsan kullandığına sayarsın kullanmazsan belki ileride birine hediye olur illa bi şekilde değerlendirilir
Herkese selamlar, uzun zamandır girememiştim. Bugün kontrole gittim şeker çıktı endokrine yönlendirdi doktorum. Aynı zamanda idrar you enfeksiyonu olmuştum onun için de ürolojiye gönderdi. Bebiş 10 gün önden gidiyor neredeyse şekerden dolayı sanırım. Bunlara canım sıkıldı çok okuyamadım da üstleri idrar yolu enfeksiyonu geçiren ve devam eden var mı?
Geçmiş olsun ben normalde de şeker hastasiyim ilaç kullanıyorum moralini bozma doktorun kontrol altına alır inşallah. bende de geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu cıktı doktorum antibiyotik verdi 10 günlük inşallah geçer
Ben de bu hafta baktım. Makinem olsa kendim yaparım basit ama dikiş sıkıntı. Puset örtüsü ve emzirme örtüsü istiyorum aslında. Yapan bir tanıdık var ona da sormadım. Artık son aşamada ona yaptırırım yapamazsam
Herkese selamlar, uzun zamandır girememiştim. Bugün kontrole gittim şeker çıktı endokrine yönlendirdi doktorum. Aynı zamanda idrar you enfeksiyonu olmuştum onun için de ürolojiye gönderdi. Bebiş 10 gün önden gidiyor neredeyse şekerden dolayı sanırım. Bunlara canım sıkıldı çok okuyamadım da üstleri idrar yolu enfeksiyonu geçiren ve devam eden var mı?
Özellikleri: baby+ Esprili Emzirme Önlüğü kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar! Bebeğinizi her ortamda rahatlıkla emzirebilirsiniz. Boyun askısını kendinize göre ayarlayıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel tasarım yakası ile bebeğinizin üzerine kapanmaz, emzirirken bebeğinizi rahatça...
Özellikleri: baby+ Esprili Emzirme Önlüğü kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar! Bebeğinizi her ortamda rahatlıkla emzirebilirsiniz. Boyun askısını kendinize göre ayarlayıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel tasarım yakası ile bebeğinizin üzerine kapanmaz, emzirirken bebeğinizi rahatça...
yok yok kuşum dedim ya çok uğraşı bi model veya malzeme bakımından masraflı olsa anlayacağım. Allah aşkına ederi var mı o kadarlık YouTube kendin yap videosu ile doluyken hemde
Herkese günaydın, dolu dolu yoğun bir güne başlıyorum; önce sağlik ocağında tahlil +2.doz tetenoz sonrası fakülte endokrinle başlayacak yolculuğumuz bakalim nasil geçecek. Umarim herşey normal çıkar
Ben daha hic oyuncak almadim doğrusu, evde can sıkıntısından amigurumi oyuncak başlamıştım kafasi bacaklari bitti gerisi hala bekliyor doğrusu ne alacagimi da bilmiyorum. Bir ara kucuk bebeklerde desenli takip kartlariyla ilgili bisi okumustum gelisimini olumlu etkiliyormus diye, kaydettiysem linkini bir köseye bulunca paylasirim fikir olmasi acisindan.
benim negatif çıktı sonuçlar.. 1 ay sonra tekrar istedi.. sanırım negatif çıktığı sürece aşı yapmıyor.. yani son doğumdan sonra aşı yapılıyor tek doz...
Günaydın herkese...
Kan uyuşmazlıgı için nasıl bir yol izlendi aşıya gelene kadar. Yani benim drum bununla ilgili herhangi bir sey yapmıyor, 2. Gebeliğim ve akrabalık var uzaktan..
Ben daha hic oyuncak almadim doğrusu, evde can sıkıntısından amigurumi oyuncak başlamıştım kafasi bacaklari bitti gerisi hala bekliyor doğrusu ne alacagimi da bilmiyorum. Bir ara kucuk bebeklerde desenli takip kartlariyla ilgili bisi okumustum gelisimini olumlu etkiliyormus diye, kaydettiysem linkini bir köseye bulunca paylasirim fikir olmasi acisindan.
Zeka kartlarından almıştım bende aynı şeyden bahsediyorsak,
Çıngırak ve hışırdayan renkli topumuz var
Bir tane titreyen oyuncak
Bide Oyun halısı var şuanlık bende.
Amigurimi uyku arkadaşı gibi birşey alasım ya da yapasım var aslında İyi hatırlattın.
Günaydın herkese...
Kan uyuşmazlıgı için nasıl bir yol izlendi aşıya gelene kadar. Yani benim drum bununla ilgili herhangi bir sey yapmıyor, 2. Gebeliğim ve akrabalık var uzaktan..
açıkçası akrabalıkla ilgili yok ama senin kan grubun rh negatif, eşinin kan grubu rh pozitif ise önemli olan bir konu. doktor şimdilik benden ayda bir indirekt coombs diye bir kan tahlili istiyor..sonucuna göre aşıyı tek doz mu iki doz mu olacağım belirlenecek..