2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güle güle kullansin. Neler aldın? Ben de bakınıyorum.
Sağol kuzu.
Burun aspiratörü aldım aklımdaydı. Hep otribebe alırım diyordum birden fikir değiştirdim baby plus aldım
9 ay zıbın aldım 5 al 4 ödeden.
Emzirme önlüğünü de aldım
Bul tak kova aldım oyuncak
Tulumlar indirimdeydi 2 tane tulum aldım
Bir de şu arabayı aldım zaten amacım buydu günlerdir sepetimden bana bakıyordu

Eklentiler

• 02B4F3A5-4586-41D4-AABA-559FBD306EEF.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
Günaydınlaar

Şimdi doktordan çıktım, elmalı suyumu içtim kan vermeyi bekliyorum Çok şükür yolundaymış her şey, yaşıtlarıyla aynı ne önde ne geride dedi doktorum, kilo alımıma süpersin dedi, 7 kilo almıştım halbuki :) şu şeker de çıkmazsa benden mutlusu yok 1 ayı geçmişti bebişimi görmeyeli.

Ben daha hiç oyuncak tarzı bsey almadım. Çok basinda daha ozenmistim e bebekten uyku arkadaşı almıstim. Onlari hep dogunca alirim diye erteliyorum. Kiyafet de çok almadım. Daha asil eksikleri tamamlayamadim da aslinda ondan kendi pijamalarim bile gelmedi hala 1 ay oldu. Digerleri geldi trendyoldan aldiklarim yolda paket yirtilmis kirlenmis diye almadim iade ettim Simdi tekrar alip 1 ay daha beklicem herhalde.

Gözün aydın canım ben 26+5 te 8 kg aldığım için fırça yemiştim seninki insaflıymış.

Benim çoğu ihtiyaç bittiği için ıvır zıvır şeylere yöneldim şimdi. Kıyafette tamam artık tek tük hoşuma giden şeyleri alırım 6 ay sonrası için. Birkaç oyuncağımızı da Şubat indiriminden almıştım.
Pijamalar hala gelmedi mi ya Senin niye bu kadar uzun sürdü anlamadım. Bu gidişle doğuruncaya kadar anca gelecek

Gözün aydın canım ben 26+5 te 8 kg aldığım için fırça yemiştim seninki insaflıymış.
Hadi yaa, ben de 26+6 yım bugün, canım doktorum ama ben 7 yaşımdan beri hayatımın en hareketsiz dönemini geçiriyorum, ne yalan söylim ben de seviniyorum aldığım kiloya Fırça yesem çok üzülürdüm.

7 8 kilo çok normal kızlar.
Ben napim, 12 kilo aldım
Ama Dr um zayıf hamile kaldığın için normal dedi, sağolsun.
12 kiloyu bile hoşgördü

Kızlar ne tür oyuncak aldınız?
Fikir verme açısından paylaşabilirseniz güzel olur
Canım ben hiç oyuncak almadım, oglustan kalanlar var ama ne alabilirsiniz onu soyleyim.
İlk zamanlar için beşiğin üstüne takılan dönence olabilir, çıngırak ilgilerini çeker.

Birkaç ay sonrası için oyun halısı çok lazım oluyor.
Kitap gibi hisirtili renkli oyuncaklar var.
Şirin kuklalar olabilir.

Ama bişey söyleyim mi ne alırsanız alın, en iyi oyuncakları biz ve tava tencereler olacak, o yüzden çok da masraf yapmayın

Aynen valla öyle olacak gibi. Telefonla da ulaşamıyorum sürekli meşgul. Pentinin sitesinden aldıklarım. trendyoldan aldıklarım geldi ve gitti umarım doğurmadan gelir

Ben bi de hareket ediyorum. Haftada 4 gün 1 er saat yürüdüm hep. Başlangıç kilom da 53 aslında çok değil ama bence o bende potansiyeli gördü ondan uyarıyo çok takılmıyorum ya 15-16 kg a kadar yolu var.

Valla çok gezmem deme, öyle ağlayan durmayan bir bebiş olursa seve seve atarsın kendini sokaklara
İnşallah olmaz, inşallah evinde sivacik yatağında sakincecik mutlu huzurlu uyur hepimizin bebisleri, çok amin
Ben ilkinde yaşamadım hiç öyle minnosluklar.

Alerjik bebeydi kendisi, olur olmaz saatlerde sokaklar vurdum hep kendimi

Neyse pek dert yandım
Aynen virüs de var, gerekirse alırsın, zaten pahalı bişey de değil ☺

Allah kabul etsin canim. Bir ara ben de yasamistim o agriyi. Su an daha hafif gidiyor. Allah kolaylik versin canim. Evet dun, bugun yaniyor burasi da. Doktorlar klimayi da tavsiye etmiyor virusten dolayi. Artik evin en serin kosesinde tek parca kiyafetle duracagiz, ne yapalim...

Sağol canım bu tür şeyler bende zaten var genel olarak ilk aldıklarım böyle. Zaten almış olmak için almak yerine indirim vs denk gelirse takip etmek için sordum. Özellikle bu motor becerilerini geliştiren daha çok böyle beceri kısmından yardımcı olabilecek oyuncaklar tercihim. Öğretici kartlar olsun şekiller olsun Kitaplar vs.

Ay bir de şu tencere tava olayına bitiyorum senin için değil ama kime desem çocuğuna oyuncak doldurmuş ama karşısındakine alma diyor Arkadaşımdan doğru gıcık oldum şu söyleme, görsen dolap dolap oyuncağı var çocuğun, hiç oyuncak alma diyor bana oynamıyormuş onun çocuğu (yalan boy boy story atıyor ben burayı nasıl toplayacağım diye) ee benimde o kadar oyuncağım olsa bende aradan seçim yapamam da anamın ayağına dolaşırım

Abartısız söylüyorum 1 oda dolusu amigrumi oyuncak dolu ev. Anacığım sağolsun. Ama çoğu kız bebek Oğluşuma da 10-15 bişey çıkar.
Ahah eline sağlık valla anneciğinin. Benimkini henüz eski usul etaminden vs ayırmadım. Güncelleme geleydi şöyle eccük amigurumiye merak salıp falan öğreneydi ne güzel olurdu

Aynen valla öyle olacak gibi. Telefonla da ulaşamıyorum sürekli meşgul. Pentinin sitesinden aldıklarım. trendyoldan aldıklarım geldi ve gitti umarım doğurmadan gelir
Bi sorun, karışıklık falan mi oldu acaba
Tekrar baştan üretseler yine bu kadar sürmezdi sanırım

benimde kargolarımda sıkıntı yaşadıklarım oluyor. boyner, lcwaikiki, penti gecikmeli gelen kargolarım. zannederim çok yogunlar :)
Bende pentiden aldım 1 hafta içinde geldi de o yüzden garip geldi Hatta baktım 5 günde gelmiş.
Hiç bir siparişim gecikmedi. Şansıma mıdır bilmem. Gerçi böyle dedim ya ebebek siparişim gelmek bilmez şimdi. Kesinnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…