2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ahah eline sağlık valla anneciğinin. Benimkini henüz eski usul etaminden vs ayırmadım. Güncelleme geleydi şöyle eccük amigurumiye merak salıp falan öğreneydi ne güzel olurdu
O kadar karisik ve formul çözüp oruyorlarki uste para verseler yapmam

Bende oğluma yapmak için başlamıştım sonra 2 sene kadar örüp sattım uçuk fiyatlar var piyasa da ama ciddi zor ya annenin ellerine sağlık sevmeden kesinlikle yapılamıyor

7 8 kilo çok normal kızlar.
Ben napim, 12 kilo aldım
Ama Dr um zayıf hamile kaldığın için normal dedi, sağolsun.
12 kiloyu bile hoşgördü
Yaa ne iyi ☺ Ben de 54 le kaldım, boyuma göre normal kilo sınıfındayım demek ki bu kilo da normal :)
Ben bi de hareket ediyorum. Haftada 4 gün 1 er saat yürüdüm hep. Başlangıç kilom da 53 aslında çok değil ama bence o bende potansiyeli gördü ondan uyarıyo çok takılmıyorum ya 15-16 kg a kadar yolu var.

Ay ne güzel, keşke ben de yürüyebilsem öyle Hahha belki de neyse yolu var hakkaten 15 16 ya :)

Çok tatlısın
Çok oyuncaktan ziyade çocuğun ilgi alanına uygun oyuncaklar almak lazım, o da zamanla tanıdıkça oluyor.
Mesela bizim sıpa, oyuncak pek oynamıyorum bana kitap alin der, 150 den fazla etkinlikli, okumalı kitabı var.
Bebekken de pek oyuncak merakı yoktu, mesela bir çay kaşığini da arabayı da aynı amaçla kullanabilir

Bir de mesela ben hiç zeka kartı almadım biliyor musun, ama oğlum 3.5 yaşında satranç öğrendi.
Kartlardan ziyade bol bol konuşma, diyalog, hiç televizyon ( bu kısım çok onemli ) ve o kartlar daki hayvandır çiçektir bocektir vb şeyleri doğa da birebir gezerek görerek öğretmeye çalıştım.

Ama endişe ediyorum sokakta büyüttüğüm oğlum kadar şanslı olabilecek mi kızım da, butun çocuklarımız evlerde
Ama hayat sokakta.
İnşallah güzel günlere doğsunlar, geçsin bu zamanlar.

Yaa ne iyi ☺ Ben de 54 le kaldım, boyuma göre normal kilo sınıfındayım demek ki bu kilo da normal :)

Ay ne güzel, keşke ben de yürüyebilsem öyle Hahha belki de neyse yolu var hakkaten 15 16 ya :)
Ben de 53 le hamile kaldım ☺
Boyun kacti ki, bu Dr beni mi kandırıyor yoksa

Çok doğru canım
ay inşallah atlatalım şu zamanları da özgürce büyütelim bebikleri

O kadar karışık mıymış
Ben hiç yapımını merak etmedim biliyor musun? Çünkü biliyorum ben kendimi battaniye için zincir bile çekemeyince zirvede bırakmıştım
Sonrasında atlet almıştım onlar da 2 günde geldiler. Diğerleri hala beklemede görünüyor.
Umarım gelir en Kısa zamanda diğerleride
Günaydın şeker yüklemesine geldim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah canım.

Bende oğluma yapmak için başlamıştım sonra 2 sene kadar örüp sattım uçuk fiyatlar var piyasa da ama ciddi zor ya annenin ellerine sağlık sevmeden kesinlikle yapılamıyor
Aynen oyle canim. Annem yillardir elisi vs yapar. Buna da son bikac yildir sarmisti. Ne orduyse kaptim elinden. Bazilarini satti. kurtardigim kâr oldu bana simdi

torro canim cikti mi yukleme sonucun?
Kanı verdim geldim, akşam arayacaklar bakalım sonuçlar için, bekliyorum heyecanla :) TSH ve kan değerlerine de bakılacaktı, inşallah yolundadır onlar da.

Ama öyle acıkmışım ki, ne yedim ne yaptım gelince hatırlamıyorum , gözüm dönmüş resmen Anca sakinleştim.

Ben de 53 le hamile kaldım ☺
Boyun kacti ki, bu Dr beni mi kandırıyor yoksa
164 cm filan :) Hani şu vücut kitle endeksi filan olur ya, hep normal sınıfta çıkarım onlarda Acaba şimdiden gözünü mü korkuttu, hani son aylarda nasılsa daha fazla alınacak diye :)

bendimm ayy bir an sana dr çok aldın demişti sandım, zaten normal demişti dimi? İyi işte ne güzel, kandırmıyordur ya Çok olsa söylerdi.

lcwaikiki siparişim 2hafta sürdü, boyner 3 hafta sürdü, penti 2 hafta sürdü :)
şanslısın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…