Çok tatlısın
Çok oyuncaktan ziyade çocuğun ilgi alanına uygun oyuncaklar almak lazım, o da zamanla tanıdıkça oluyor.
Mesela bizim sıpa, oyuncak pek oynamıyorum bana kitap alin der, 150 den fazla etkinlikli, okumalı kitabı var.
Bebekken de pek oyuncak merakı yoktu, mesela bir çay kaşığini da arabayı da aynı amaçla kullanabilir
Bir de mesela ben hiç zeka kartı almadım biliyor musun, ama oğlum 3.5 yaşında satranç öğrendi.
Kartlardan ziyade bol bol konuşma, diyalog, hiç televizyon ( bu kısım çok onemli ) ve o kartlar daki hayvandır çiçektir bocektir vb şeyleri doğa da birebir gezerek görerek öğretmeye çalıştım.
Ama endişe ediyorum sokakta büyüttüğüm oğlum kadar şanslı olabilecek mi kızım da, butun çocuklarımız evlerde
Ama hayat sokakta.
İnşallah güzel günlere doğsunlar, geçsin bu zamanlar.
Çok tatlısın
Çok oyuncaktan ziyade çocuğun ilgi alanına uygun oyuncaklar almak lazım, o da zamanla tanıdıkça oluyor.
Mesela bizim sıpa, oyuncak pek oynamıyorum bana kitap alin der, 150 den fazla etkinlikli, okumalı kitabı var.
Bebekken de pek oyuncak merakı yoktu, mesela bir çay kaşığini da arabayı da aynı amaçla kullanabilir
Bir de mesela ben hiç zeka kartı almadım biliyor musun, ama oğlum 3.5 yaşında satranç öğrendi.
Kartlardan ziyade bol bol konuşma, diyalog, hiç televizyon ( bu kısım çok onemli ) ve o kartlar daki hayvandır çiçektir bocektir vb şeyleri doğa da birebir gezerek görerek öğretmeye çalıştım.
Ama endişe ediyorum sokakta büyüttüğüm oğlum kadar şanslı olabilecek mi kızım da, butun çocuklarımız evlerde
Ama hayat sokakta.
İnşallah güzel günlere doğsunlar, geçsin bu zamanlar.
Baktımdaaa benim bunu yapmam mümkün değil.Bakta gör yazarsin bana bakinca
Ben aldım bu fileden indirimdeyken, A101’den aldığım küvetime oldu. Kancası var her türlü küvete uyar bu. 2 ayrı boy için kanca yeri var çünkü.kızlar merhaba, küvet filesi için şu ürünü gördüm, tecrübe eden varmı acaba ? Birde genel olarak sormak istiyorum. ben şok magazasından bir bebek küveti almıştım. bu file'lerin boyut farkı oluyormu ? Yoksa file'ler tüm bebek küvetlerine yugun şekilde mi yapılıyor?
birde bu file'yi küvete nasıl monte ediyoruz, kancası falan mı var?
Babyjem Köpüklü Desenli Bebek Banyo Filesi
Özellikleri: Bebeğinizin banyo küvetine kenarlarındaki plastik aparatlar sayesinde rahatça takabilirsiniz. Yumuşak dolgulu yapısı sayesinde bebeğiniz konforlu bir banyo yaparken, onu üşütmez. Aynı zamanda banyonuzdaki büyük küvetin içine yatırarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçindeki boncuk...www.e-bebek.com
unutmuşum :) teşekkür ederim :)Baktımdaaa benim bunu yapmam mümkün değil.
Ben aldım bu fileden indirimdeyken, A101’den aldığım küvetime oldu. Kancası var her türlü küvete uyar bu. 2 ayrı boy için kanca yeri var çünkü.
Hatta atmıştım resmini falanda. Gözünden kaçtı galiba.
Ben de küveti şoktan aldım. Bir de bu fileyi aldım oldu sorun yok. Kancalari var zaten geçiriyorsun.kızlar merhaba, küvet filesi için şu ürünü gördüm, tecrübe eden varmı acaba ? Birde genel olarak sormak istiyorum. ben şok magazasından bir bebek küveti almıştım. bu file'lerin boyut farkı oluyormu ? Yoksa file'ler tüm bebek küvetlerine yugun şekilde mi yapılıyor?
birde bu file'yi küvete nasıl monte ediyoruz, kancası falan mı var?
Babyjem Köpüklü Desenli Bebek Banyo Filesi
Özellikleri: Bebeğinizin banyo küvetine kenarlarındaki plastik aparatlar sayesinde rahatça takabilirsiniz. Yumuşak dolgulu yapısı sayesinde bebeğiniz konforlu bir banyo yaparken, onu üşütmez. Aynı zamanda banyonuzdaki büyük küvetin içine yatırarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçindeki boncuk...www.e-bebek.com
Bende 167 yim.164 cm filan :) Hani şu vücut kitle endeksi filan olur ya, hep normal sınıfta çıkarım onlardaAcaba şimdiden gözünü mü korkuttu, hani son aylarda nasılsa daha fazla alınacak diye :)
Ayy ben geçen lcwaikiki’den hamile büstiyeri söylemiştim, gele gele dantel tanga geldibenimde kargolarımda sıkıntı yaşadıklarım oluyor. boyner, lcwaikiki, penti gecikmeli gelen kargolarım. zannederim çok yogunlar :)
İnşallah canım, pek sakin bir çocuk olduğu söylenemez ama akıllı olduğu doğruduranammm ben yerim o oğluşu, umarım ömrü boyu sakin mutlu akıllı bir çocuk olur
Aynen canım birebir diyalog çok önemli.En büyük katkı konuşmak gerçekten. Bende hep sıfatlarıyla konuştum topu al yerine kırmızı yuvarlak tol dedim mesela böylelikle şekilleri, renkleri de öğrendi. Kitaplardan çok yardim aldık.
Şehir imkansizligindan sokaktan, arkadaşlıktan mahrum kaldı keşke onları da çok güzel yaşayabilseydi
TeşekkürlerBen de küveti şoktan aldım. Bir de bu fileyi aldım oldu sorun yok. Kancalari var zaten geçiriyorsun.
Ayy ben geçen lcwaikiki’den hamile büstiyeri söylemiştim, gele gele dantel tanga geldiHayır bi de ufak, s beden Ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Kaldı elimde.
Bende 167 yim.
12 kiloya bile iyi dedi Dr um
Kendi eşi de hamile galiba o yüzden insaflı davranıyor bana, halden anlıyor
Paylaşım için çok sağol canımKızlaar bu arada trendyoldam emzirme atlet ve sütyeni almıştım az önce geldi. Satıcı bir sütyen de hediye göndermiş. Üzerinde de notu var, mayıs ayı boyunca 2 ürün alımına bir tane de bizden, bu zor günleri birlikte atlatacağız gibilerindençok güzel bir jest bana kalırsa.
Ben kumaşını duruşunu da sevdim, siz de bir bakın. 2 sütyen 1 atlet almıştım, 1 de hediye geldi. Yorumlarda görmüştüm de emin olamamıştım, bilsem 1 sütyen alırdım dedim
Hilarity Emzirme Atleti-beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hilarity Emzirme Atleti-beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mert Kaan Şişman diye bir satıcı.
Aynen canım birebir diyalog çok önemli.
Bende bişey istediğinde söyle diyordum yarım yamalak da olsa çabası vardı.
Öyle öyle erken konuştu.
Oğlan ama kızımız yok demeyiz yani dil konusunda, uykusunda bile konuşur
Rica ederim ne demekPaylaşım için çok sağol canımben normalde s-m arası giyiyorum, bu gelen atletin kalıbı nasıl? Dar gibiyse m söyleyebilirim buradan.
Kızlaar bu arada trendyoldam emzirme atlet ve sütyeni almıştım az önce geldi. Satıcı bir sütyen de hediye göndermiş. Üzerinde de notu var, mayıs ayı boyunca 2 ürün alımına bir tane de bizden, bu zor günleri birlikte atlatacağız gibilerindençok güzel bir jest bana kalırsa.
Ben kumaşını duruşunu da sevdim, siz de bir bakın. 2 sütyen 1 atlet almıştım, 1 de hediye geldi. Yorumlarda görmüştüm de emin olamamıştım, bilsem 1 sütyen alırdım dedim
Hilarity Emzirme Atleti-beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hilarity Emzirme Atleti-beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mert Kaan Şişman diye bir satıcı.
Ben bir de mycey marka atlet almıştım, model aynı tamamen. Onu 85 bunu 80 aldım ve buna rağmen mycey nerdeyse iki parmak daha dar. Bunu da belirtmiş olayımyaaa fiyatı da uygun üstelik bi ton yorum var ben de mi alsam yaa
Iyi ki paylastin, ben de begendim, ihtiyac da var. Hamilelik oncesi 75tim, 80 alayim ozaman bem de.Rica ederim ne demek
Ben s beden giyerim normalde hatta xs olan markalar bile var, çamaşırda da 75C. Burada yorumlara bakıp 80 beden aldım, bu halimle tam oldu gibi diyebilirim, ilk aylarda göğsü biraz sıkar belki, sütümüz bol olacak ya
Yalnız atleti sütyeninden daha çok beğendim bunu da belirteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?