2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

anammm ben yerim o oğluşu, umarım ömrü boyu sakin mutlu akıllı bir çocuk olur

kızlar merhaba, küvet filesi için şu ürünü gördüm, tecrübe eden varmı acaba ? Birde genel olarak sormak istiyorum. ben şok magazasından bir bebek küveti almıştım. bu file'lerin boyut farkı oluyormu ? Yoksa file'ler tüm bebek küvetlerine yugun şekilde mi yapılıyor?
birde bu file'yi küvete nasıl monte ediyoruz, kancası falan mı var?

En büyük katkı konuşmak gerçekten. Bende hep sıfatlarıyla konuştum topu al yerine kırmızı yuvarlak tol dedim mesela böylelikle şekilleri, renkleri de öğrendi. Kitaplardan çok yardim aldık.
Şehir imkansizligindan sokaktan, arkadaşlıktan mahrum kaldı keşke onları da çok güzel yaşayabilseydi

Bakta gör yazarsin bana bakinca
Baktımdaaa benim bunu yapmam mümkün değil.
Ben aldım bu fileden indirimdeyken, A101’den aldığım küvetime oldu. Kancası var her türlü küvete uyar bu. 2 ayrı boy için kanca yeri var çünkü.
Hatta atmıştım resmini falanda. Gözünden kaçtı galiba.

unutmuşum :) teşekkür ederim :)

Ben de küveti şoktan aldım. Bir de bu fileyi aldım oldu sorun yok. Kancalari var zaten geçiriyorsun.

164 cm filan :) Hani şu vücut kitle endeksi filan olur ya, hep normal sınıfta çıkarım onlarda Acaba şimdiden gözünü mü korkuttu, hani son aylarda nasılsa daha fazla alınacak diye :)
Bende 167 yim.
12 kiloya bile iyi dedi Dr um
Kendi eşi de hamile galiba o yüzden insaflı davranıyor bana, halden anlıyor

benimde kargolarımda sıkıntı yaşadıklarım oluyor. boyner, lcwaikiki, penti gecikmeli gelen kargolarım. zannederim çok yogunlar :)
Ayy ben geçen lcwaikiki’den hamile büstiyeri söylemiştim, gele gele dantel tanga geldi Hayır bi de ufak, s beden Ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Kaldı elimde.

Aynen canım birebir diyalog çok önemli.
Bende bişey istediğinde söyle diyordum yarım yamalak da olsa çabası vardı.
Öyle öyle erken konuştu.
Oğlan ama kızımız yok demeyiz yani dil konusunda, uykusunda bile konuşur

Ayy ben geçen lcwaikiki’den hamile büstiyeri söylemiştim, gele gele dantel tanga geldi Hayır bi de ufak, s beden Ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Kaldı elimde.

Hahhaha, resmen mesaj vermişler, hamilelik sonrasına

Ya dilimi ısırayım bu süreçte kargodan yana şansım çok açık oldu, hepsi trink diye geldi eksiksiz.

Bende 167 yim.
12 kiloya bile iyi dedi Dr um
Kendi eşi de hamile galiba o yüzden insaflı davranıyor bana, halden anlıyor

Aa olabilir, halden anlamak mühim Ya aynı benim tipimde bir arkadaşım tam 30 kilo aldı, bi kaç aya da verdi. Onu gördükten sonra sağlığımız yerindeyse hiç düşünmem demiştim kiloyu filan :)

Kızlaar bu arada trendyoldam emzirme atlet ve sütyeni almıştım az önce geldi. Satıcı bir sütyen de hediye göndermiş. Üzerinde de notu var, mayıs ayı boyunca 2 ürün alımına bir tane de bizden, bu zor günleri birlikte atlatacağız gibilerinden çok güzel bir jest bana kalırsa.

Ben kumaşını duruşunu da sevdim, siz de bir bakın. 2 sütyen 1 atlet almıştım, 1 de hediye geldi. Yorumlarda görmüştüm de emin olamamıştım, bilsem 1 sütyen alırdım dedim

Mert Kaan Şişman diye bir satıcı.

Paylaşım için çok sağol canım ben normalde s-m arası giyiyorum, bu gelen atletin kalıbı nasıl? Dar gibiyse m söyleyebilirim buradan.

Ahaha uyku da Bizim ki de bisiler diyor bende sormaya devam ediyorum anlatıyor uykuda

Paylaşım için çok sağol canım ben normalde s-m arası giyiyorum, bu gelen atletin kalıbı nasıl? Dar gibiyse m söyleyebilirim buradan.
Rica ederim ne demek
Ben s beden giyerim normalde hatta xs olan markalar bile var, çamaşırda da 75C. Burada yorumlara bakıp 80 beden aldım, bu halimle tam oldu gibi diyebilirim, ilk aylarda göğsü biraz sıkar belki, sütümüz bol olacak ya

Yalnız atleti sütyeninden daha çok beğendim bunu da belirteyim.

yaaa fiyatı da uygun üstelik bi ton yorum var ben de mi alsam yaa

Iyi ki paylastin, ben de begendim, ihtiyac da var. Hamilelik oncesi 75tim, 80 alayim ozaman bem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…