2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kasılma var mı odaklanmak istemiyorum derken 2 gündür günde 4_5 olur oldu

Kasılma var mı odaklanmak istemiyorum derken 2 gündür günde 4_5 olur oldu
O kasılma nasıl oluyor diye sorsam çok mu abest olacak
Ben şu gelişiyle gittim doğuma, epidural sağolsun hissiz hissiz doğurdum, o yüzden kasılma nasıl oluyor hiç bilemiyorum
Hatta doğuma çok az kala ebe kasılma gelirse ıkınma sakin diyordu, his yok ki kontrol edemiyorum diyordum.
Sonra da doğumda ikin dediler, yine bişey hissetmiyordum, öyle öyle doğurdum

Bunda kasılma gelirse nasıl anlarım bilmiyorum yani

Ya aslında bir yere toplanmayla kasılma ayırt etmesi zor ikisi de aynı benzerlikte. Ben oğlumda kasılma diye gidip hic bisi cikmayip geri gelmisligim cok acilden . Ama nst de a bebek toplandi derken sanci kasılma çıkması da. Ama 2 gündür net bir sertleşme nefes kesilmesi yaşıyorum. Ama bunlar daha çok yalancı kasılma rahimin hazırlanması olarak da geçiyor. Yani alarm da olabiliyor prova da

Provadir kuzum, bozma kalbini.
Toplanma dediğin bende de oluyor, karnim top gibi ve sert oluyor.
Ama kasılma tarzı bişey hissetmiyorum.

Hadi gozunaydin canim

Bu haftalarda ve ilerisinde kasilma artik normal kizlar. Duzenli olmadigi surece problem yok diyor doktorlar. Magnezyum iyi geliyor ama o bi gercek

Provadir kuzum, bozma kalbini.
Toplanma dediğin bende de oluyor, karnim top gibi ve sert oluyor.
Ama kasılma tarzı bişey hissetmiyorum.

Gerçek alarm da olanda bele de vuruyor. Bunlar toplanmanın vermiş oldukları. 8 hafta oldu en son ayrıntılıya girdiydim içeri de neler oluyor acep

Bu haftalarda ve ilerisinde kasilma artik normal kizlar. Duzenli olmadigi surece problem yok diyor doktorlar. Magnezyum iyi geliyor ama o bi gercek

Ben daha başladım zaten doktoru gördüğüm de yok normalde bu kadar yasamıyordum 2 gündür belli ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…