2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

Helloo :) Selamlar. Yarın şeker yükleme testi yapılacak ama o kadar saat nasıl aç duracağım diye çok endişeleniyorum. Şimdi bir şeyler yedim. test sabah 11:30'da. Etkilemez inşallah sonucu beni üzün ama aç bırakmayın ya. kaç gündür kara kara düşünüyorum. Su içebilir miyim peki ? Bu konuda bir bilginiz bulunuyor muydu? O da ayrı bir sorun? İnternette bir bardak su içilebilir yazmış. Ben sadece gece yarım listre su içiyorum. :/

Bana doktorum 1 gece önce saat 22:00 den sonra sadece su ve şekersiz süt icebilirsin. Sabah da sadece su serbest demişti. Bir bardak diye sınır koymadı yani. Ama ben akşam 22:00 den sonra sadece su içtim. Sabah su da içmedim. İnsallah güzel sonuçlar alırsın ben bir de 75 lik yaptırdım. 2 defa kan verdim yani 08:30 da gitmiştim eve geri 11:00 de geldim. 11 e kadar aç durmuştum.

Ne zaman gideceksin canım, hangi şehirdesin ki, baya ara vermişsin.

Istanbulda Canım. Hayat eve sığar uygulamasında bulunduğum yer ve hastane bölgesi kırmızı risk bölgesi. Hastaneye gittiğim de gayet önlemler alınmıştı ama oğlumu bırakacak yer de yok . Doktorum da bir şikayetin olmadıkça gelmene gerek yok dedi

Ahh açlık benim de sorunum o sezeryan günü sabaha kadar uyumayınca daha çabuk acıkmıştım sabah hastaneden fotoğraf çekimi ister mısınız diye aradılar eşim ne dediler dedi dedim çok acsaniz iki lokma yiyin dediler dedim ama adam yemedi hastaneye gittik odanın karşısı kebapçı ameliyathanede dikiş kısmı hemşire basima geldi ağrınız mi var dedi yok karnım aç mideme bastırınca açlığımı hissediyorum demistim hamilelikte sabah kaç kere kan vermeye niyet edip gece yiyemeyince uyku tutmayınca yediğim iptal olduğu da çok oldu
Şimdi benim örnekler pek iyi değil ama işte sen bunları yapma sadece yalnız değilsin bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…