dün kapı süsü konusu olmuş sanırım.kapı süsünü bende kendim yapacaktım.fakat malzemeleri astarı yüzünden pahalıya denk gelecekti.o yüzden sipariş vereceğim.bu arada kızımın ismi okyanus oldu.ben izmir istiyordum ama büyük kızım kendi koymak istedi.onun adıda nil olduğu için uyumlu olsun diye kendisi seçti.bende çok duymadığım için kabul ettimçünkü kendi ismimde uyumlu bu isimlere.
dün kapı süsü konusu olmuş sanırım.kapı süsünü bende kendim yapacaktım.fakat malzemeleri astarı yüzünden pahalıya denk gelecekti.o yüzden sipariş vereceğim.Eki Görüntüle 2637123
bu arada kızımın ismi okyanus oldu.ben izmir istiyordum ama büyük kızım kendi koymak istedi.onun adıda nil olduğu için uyumlu olsun diye kendisi seçti.bende çok duymadığım için kabul ettimçünkü kendi ismimde uyumlu bu isimlere.
Helloo :) Selamlar. Yarın şeker yükleme testi yapılacak ama o kadar saat nasıl aç duracağım diye çok endişeleniyorum. Şimdi bir şeyler yedim. test sabah 11:30'da. Etkilemez inşallah sonucu beni üzün ama aç bırakmayın ya. kaç gündür kara kara düşünüyorum. Su içebilir miyim peki ? Bu konuda bir bilginiz bulunuyor muydu? O da ayrı bir sorun? İnternette bir bardak su içilebilir yazmış. Ben sadece gece yarım listre su içiyorum. :/
sağol tatlım çok teşekkür ederim isim için düşüncelerin için.biz hep sulardan gittik.kendi adımın devamı gibi oldu kızlarımın isimleri.instagramdan bakabilirsin.kapı süsü magnet terlik taç birçok şey var.yastıkta yaptırdım.çok memnun kaldım
açıkçası akrabalıkla ilgili yok ama senin kan grubun rh negatif, eşinin kan grubu rh pozitif ise önemli olan bir konu. doktor şimdilik benden ayda bir indirekt coombs diye bir kan tahlili istiyor..sonucuna göre aşıyı tek doz mu iki doz mu olacağım belirlenecek..
Bende pentiden aldım 1 hafta içinde geldi de o yüzden garip geldi Hatta baktım 5 günde gelmiş.
Hiç bir siparişim gecikmedi. Şansıma mıdır bilmem. Gerçi böyle dedim ya ebebek siparişim gelmek bilmez şimdi. Kesinnnn..
iyi olmana çok sevindim canım benim.bu arada sana ismimi söylemedim değilmi?özelden yazacağım burda ifşa olmayalım.evet herkesde olmayan bir isim alışması biraz zor olabilir insanların.ama yapacak birşey yokarada kızım var.en yakın arkadaşım deniz.ablamın ismi pınarvar gerisini sen düşün ,sularda boğuluyorum
iyi olmana çok sevindim canım benim.bu arada sana ismimi söylemedim değilmi?özelden yazacağım burda ifşa olmayalım.evet herkesde olmayan bir isim alışması biraz zor olabilir insanların.ama yapacak birşey yok☺arada kızım var.en yakın arkadaşım deniz.ablamın ismi pınarvar gerisini sen düşün ,sularda boğuluyorum
ay ben ne unutmuyorumki canım benim.kafamda sayılar ,ödevler ,şiirler dönüyor.zaten normaldede çok unutkanımdır.hamilelikle birlikte bunadım resmenkusuruma bakma.çoluk çocukla evde zor karantina kulağımda sürekli kızımın sesi var arka fonda..Anne anne sıkıldım diye inan.
Kızlar bi tane ninni ve melodi programı buldum daha doğrusu yengem söyledi sağolsun. Hatta programın içinde kurutma makinası sesi bile var. Malum çocukları uyutan bi ses kendileri; anne karninda gibi hissettirdigi icin. Sabahlari bazılarını dinliyoruz paşamla, sanırım beğendiklerinde tekmeliyo Şimdidén alıştırayım da doğunca aşina olduğundan rahat edebilirim belki