2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kahkaha attım seninkisi cok tatlis esprili bir aclikmis benim gözüm dönüyor. Dunya bstiyormus gibi hep mutsuz ve olumsuz oluyorum. Aksam yiyip yattim. Simdi gidiyoruz ama daha acikmamisim (nasil yediysem) insallah sonucu etkilemez.

Aynen canım ben bunların desenlisinden almıştım, tavsiye ederim.
Gayet güzel.
evet canım bende kullandım.annem vermişti bir adet .harikalar,hamile külotları adet fiyatı 16 tlden başlıyor.bunlarda yüksek bel .gidip alacağım aslında oruçluyumda ama iç çamaşırlarımda olmuyor.

Selamlarr, ne güzel bir gün Milli mücadelemizin 101. Yılı kutlu olsun, kadir gecemiz mübarek olsun

iilay tatlım kızımın ismi okyanus

Adı gibi büyüük, çoşkun olsun, çok güzel isim Benim de aklımdaydı eskiden beri ama eşimin kuzen çocuklarında var, soyad da aynı olunca direkt elemiştim

sağol tatlım çok teeşekkür ederiz.bende tanıdığım bir kişide var onunda yaşı baya bir büyük.başkada kimsede duymadım.seninde kız mıydı?

Kızlar günaydın, dün doktor kontrolüm vardı bebek 2 hafta kadar ileride . Ama her seyin normal oldugunu söyledi doktor. Şeker yüklemesi için şu durumda hastaneye gitmene gerek yok , yediklerine sanki şekerin varmis gibi dikkat et dedi. Karşı komşum kadın doğumda hemşire o da parmaktan açlık tokluk şekerime baktı. Aclik 57 tokluk 85 cıktı. Oldukça düşük değil mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer sekere yatkınlığın olsa bu sonuçlardan biri mutlaka yüksek ya da sınırda olurdu dedi

Canim bende şeker testi yaptirmayanlardanim.
Önceki gebeliğim de şeker çıkmamıştı.
Dr da aile de olmayınca sadece açlık sekerime baktı, ve zorunlu birakmadi.

Canim bende şeker testi yaptirmayanlardanim.
Önceki gebeliğim de şeker çıkmamıştı.
Dr da aile de olmayınca sadece açlık sekerime baktı, ve zorunlu birakmadi.
Bende şeker yüklemesi yaptırmadım aclık tokluk baktırdım o da normal cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…