2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İkisi de düşük değil mı cihaz yanlış ölcmuş olabilir mi

Cok iyi anliyorum canim. O unutkanlik bende de var. Kiz hakli, annesi hala sadece ona aitken oynamak istiyordur.

Kahkaha attım seninkisi cok tatlis esprili bir aclikmis benim gözüm dönüyor. Dunya bstiyormus gibi hep mutsuz ve olumsuz oluyorum. Aksam yiyip yattim. Simdi gidiyoruz ama daha acikmamisim (nasil yediysem) insallah sonucu etkilemez.

Stoklu yemişsin sonucunda güzel çıkar inşallah

fiyatıda 79.99 canım yazmayı unutmuşum.yorumları okursan iyi yazmışlar hep.
English home da genelde çarşafsız oluyor. Bu nasıl tam takım mı?
Ben bir de coton box'ta güzel modeller gördüm. Özdilek'te de battaniyeli nevresim takımı var hoş göründü ekranda bakalım. Coton box ağırlıklı gibi ama daha almadım ben de

çarşaflı lastikli çarşafı var canım daha elime geçmedi.geçsin çeker atarımtrendyoldan aldım.pamuk deniyor eğer öyle gelirse.özdilektede şuan trendyolda kampanyalı

Cok iyi anliyorum canim. O unutkanlik bende de var. Kiz hakli, annesi hala sadece ona aitken oynamak istiyordur. ☺
valla canım büyük çocuk eylemekte zor.hergün hamur yapsın istiyor.ben yiyorum sonra.ama bir aydır yok yapmıyorum.bugün ailecek oruçluyuz bakalım.kimsenin kalkacak hali yok

1 mayista siparisini verdigim pentinin pijamalari halaaa gelmedi trendyoldan siparis vermistim. onunla birlikte aldigim elbise tulum vs diger markalar geldi pijamalar yeniden uretiliyor diye dusunmuyor degilim
Sanırım pijamalarda sorun olmuş bence yeniden üretiyorlar şuan emin oldum
Canımm hangisiymiş o? Yazmışsın yazmışsın devamı yok bi kaç kere okudum isim vermişte ben mi görmüyorum diye
mevlüt için elbise alan varmı?büyük ihtimal yapamayacağız ama bir foto çekiliriz
Bende bakınmaya başladım resim çekilmelik elbiselere. Denk geldiğimde paylaşırım

tamam cnm

Selam kızlar baya uzak kaldım yazamadım buralara. 28 haftaya girdik. Ve şuan bebeğim 2 hafta önde. Açıkcası hamileliğim boyunca şuana kadar 13 kilo aldım. 75 grmlık Şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı. Şuan düzenli yemek yiyorum sürekli evde şekerimi ölçüyorum. Şeker yüklemesinden önce 1 hafta öndeydi ama şeker yüklemesinden sonra bebeğim 1 hafta daha öne geçti. Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…