- 3 Eylül 2012
- 21.900
- 57.839
- 798
Canım ben henüz o kadar yukarıda hissetmedim.Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Bebeğin hareketlerini artık daha yukarıda, göğsümün hemen altında
hissediyorum.
Acaba ters duruş pozisyonuna geçtiği için ayakları ile mi vuruyor?
Sizin de öyle mi?
Benimde şimdiye kadar tek bir pozisyondaydı, son birkaç gündür farklı yerlerden vuruyor, herhalde yer degiştiriyor :)Merhaba kızlar. Nasılsınız?
hissediyorum.
Sizin de öyle mi?
Olabilir tabi:)Merhaba kızlar. Nasılsınız?
hissediyorum.
Sizin de öyle mi?
Selam kızlar baya uzak kaldım yazamadım buralara. 28 haftaya girdik. Ve şuan bebeğim 2 hafta önde. Açıkcası hamileliğim boyunca şuana kadar 13 kilo aldım. 75 grmlık Şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı. Şuan düzenli yemek yiyorum sürekli evde şekerimi ölçüyorum. Şeker yüklemesinden önce 1 hafta öndeydi ama şeker yüklemesinden sonra bebeğim 1 hafta daha öne geçti. Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ? Teşekkürler
Olabilir tabi:)
Ben en çok Sol göbek deliği tarafından hissediyorum, orada ayakları var.
Ama ara ara tam bikini bölgesi üstünde de (sezaryen yeri civarları hatta daha altı) Hissediyorum. O hissettiklerim de yumrukmuş
Zaten benim oğlan suratından elini kesinlikle çekmiyor. Suratından çekse kafasının yanına koyuyor falan. O kol hep yukarıda
Selam canım. Doktor mecbur kıldı. Bi yandan eşimin parmağını deliyorum bi yandan kendimin. Baya farkediyor. 1 saatlik tokluk ölçüyorum sabah öğle akşam birde sabah açlık şimdilik iyi gidiyor. Ama daha önce baya yüklenmişim karbonhidrat protein meyve serken abartmışımCanım bende de şeker çıktı. Evde nasıl ölçüyorsun şekerini? Test kitine güveniyor musun?
Aslında bu haftalara kadar iyi bişey olarak düşünüyordum. En başından beri bir hafta öndeydi. Taki şeker yüklemesinden sonra ki hafta bir hafta daha çne geçene kadar. 27nin içindeyken 1250 idi bebeğimin kilosu.Birde rahmim kalp şeklinde. Korkuyorum alan yetmeyecek diye. Biraz riskli yani doktor şekere bağladı oda karın bölgesinin özellikle önde gitmesinden dolayı.İleriden gitmesi iyi birşeymi kötü bir şeymi ? Bence bunu bir anlayalım. Kimisi önde gitmesine iyi diyor, kimisi şekerin yüksek olmasına baglıyor
Ben her doktora gittiğimde pozisyonunu soruyorum. Sağolsun doktorumuz da açıklıyor.Aslında ayak baş nerde ayıramıyorum :)
Ultrasonda da dr bir şey demediğinden pozisyonu hakkında fikrim yok.
İmzamızda ters görünüyor ya bugünde o kadar yukarda hissedince öyle galiba dedim. :)
Dışardan bakınca hareketi gözle görme dönemi ne zaman acaba?
Ben her doktora gittiğimde pozisyonunu soruyorum. Sağolsun doktorumuz da açıklıyor.
Benim oğlan ayrıntılıdan beridir baş aşağı, pek sevdi heralde kımıldamadı şimdilik
Hıçkırıkları da hergün hissetmeye başladım.. Kafasının yerini öylelikle anlayabiliyorum☺
Ben hareketleri bayadır gözle görebiliyorum. Denk gelmedin mi seninde görüyor olman lazım bence.
Ayy inşallah bizim burada da öyle olmuşturgittim canım.gel görki gelmemiş bizim mağazaya yarın gelecek nasipse.
Yok canım gözükür bak sen hareket ederken aç göbüşünü seyret bir süre. Kilosuyla alakası yok böyle ittirdikçe minik minik kaldırır deriyiHıçkırığı ayırt edemem sanırım:S
Tecrübe sıfır.
Geçen dışardan ufak bir hareket hissettim.
Eşime bak dedim yok bir şey sana öyle geliyor dedi.
Daha küçük diye düşündüm sonra yaklaşık 1 kg dışardan görmek için erken dedim.
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
hissediyorum.
Sizin de öyle mi?
Selam kızlar baya uzak kaldım yazamadım buralara. 28 haftaya girdik. Ve şuan bebeğim 2 hafta önde. Açıkcası hamileliğim boyunca şuana kadar 13 kilo aldım. 75 grmlık Şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı. Şuan düzenli yemek yiyorum sürekli evde şekerimi ölçüyorum. Şeker yüklemesinden önce 1 hafta öndeydi ama şeker yüklemesinden sonra bebeğim 1 hafta daha öne geçti. Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ? Teşekkürler
Canım bende de şeker çıktı. Evde nasıl ölçüyorsun şekerini? Test kitine güveniyor musun?
Canim bende duru granül aldim.oglumda da roxy almistim dalan.Bebek çamaşır deterjanı ne aldınız? Bn dalan granül sabun aldım çok yorum vardı. Ekstra yumuşatıcı da almak gerekiyor mu acaba
Ben de bilemedim sanki yumuşatıcı iyi değil gibi düşündüm. Bu arada dalan 1 kg 4 adet trendyolda 66 tl ye aldım. 16,50 tl ye geliyor bir tanesi.Canim bende duru granül aldim.oglumda da roxy almistim dalan.
Oglumda yumusatici almistim ama sor bi kez kullandin mi diye inan kullanmadim 4 senedir dolapta kaldi oyleyumusatici ya kullanmak istemedim. Kendi çamaşırlarımiza da kullanmiyorum onunkine hic kullanmiyim dedim kaldi oyle
Ugreen clean aldım. Yumuşatıcıya gerek yok bence..Bebek çamaşır deterjanı ne aldınız? Bn dalan granül sabun aldım çok yorum vardı. Ekstra yumuşatıcı da almak gerekiyor mu acaba
Bebek çamaşır deterjanı ne aldınız? Bn dalan granül sabun aldım çok yorum vardı. Ekstra yumuşatıcı da almak gerekiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?