Aslında bu haftalara kadar iyi bişey olarak düşünüyordum. En başından beri bir hafta öndeydi. Taki şeker yüklemesinden sonra ki hafta bir hafta daha çne geçene kadar. 27nin içindeyken 1250 idi bebeğimin kilosu.Birde rahmim kalp şeklinde. Korkuyorum alan yetmeyecek diye. Biraz riskli yani doktor şekere bağladı oda karın bölgesinin özellikle önde gitmesinden dolayı.
Yumuşatıcı önerilmiyor. Biz kendimize de kullanmıyoruz 4 senedir. Dalan kullandık biz uzun süre ama 30 derece gibi düşük derece de kalıntı bırakıyor ek durulama yada derece yükseltmek gerekiyor .
Kızlar bu doktor randevuları ne zaman sıklaşıyor? Şimdiye kadar hep 4 haftada bir gidiyorum. Bu şekilde gidenler kaçıncı haftadan sonra 2haftada 1e düşüyor acaba ?
Birde ikinci seviye ultrason ve şeker testinden sonra artık önümüzdeki önemli şey ne olacak acaba ? Ben bundan sonraki süreçte bir nst’nin var oldugunu biliyorum ama nst de kaçıncı haftadan sonra başlayacak hiç bilmiyorum
Kızlar bu doktor randevuları ne zaman sıklaşıyor? Şimdiye kadar hep 4 haftada bir gidiyorum. Bu şekilde gidenler kaçıncı haftadan sonra 2haftada 1e düşüyor acaba ?
Birde ikinci seviye ultrason ve şeker testinden sonra artık önümüzdeki önemli şey ne olacak acaba ? Ben bundan sonraki süreçte bir nst’nin var oldugunu biliyorum ama nst de kaçıncı haftadan sonra başlayacak hiç bilmiyorum
Her iki sorunun cevabı da doktordan doktora değişiyor canım.
Özel hastanede ki doktorum bir sorun olmasa dahi 32. Haftadan itibaren her gittiğimizde nst girmemi istiyor. Ki genelde de 32 ortalama başlangıç..
Devlet hastanesindeki doktorum ise beni ilk 30+5 gibi göndermişti nstye, şikayetim olduğu için. Şikayeti olmayan arkadaşlarım 33-34 gibi ilk nst girmiş.
Keza randevu sıklaşması da hem doktora hemde bizlere göre değişebilen bir durum.
Haziran annelerine baktim cok fazla dogum yok simdilik cok şükür 3 tane olmus simdiye kadar 30-31 ve 33. Haftalarda. İnsallah bizimkilerde zamanlarını beklesin kuzularimiz. Erken dogumu kim yasayan herkesinde saglikla kucagina almak nasip olsun
Hiç alışveriş yapmayanlardan biri de benim sanırım artık bayramdan sonra ya bıraktım bakalım Cok ta agirlasmadan bitsin istiyorum haziranda alışveriş temmuzda ev temizliği derken ağustosta zaman gelir. Birde sezeryan olunca insanın günü belli oluyor doğrusu ben hiç günümü bekleyemedim benimkiler hep erkenci
Bende de gebelik şekeri çıktı, 2 haftadır evde diyet yapıp günde 10 defa ölçüm yapıp yazıyorum. Bende 1 hafta önde en son kontrolde öyleydi doğrusu, yarın kontrolümüz o zaman değişim olmuş mu öğreneceğiz. Çok geçmiş olsun .
Doktorum cihaz markası vermişti güvenilir bir şekilde bunu kullanacaksın demişti. Markalar arası güvenilirlik değişiyormuş.
Bende de gebelik şekeri çıktı, 2 haftadır evde diyet yapıp günde 10 defa ölçüm yapıp yazıyorum. Bende 1 hafta önde en son kontrolde öyleydi doğrusu, yarın kontrolümüz o zaman değişim olmuş mu öğreneceğiz. Çok geçmiş olsun .
Doktorum cihaz markası vermişti güvenilir bir şekilde bunu kullanacaksın demişti. Markalar arası güvenilirlik değişiyormuş.
Teşekkürler canım. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider ve bir an evvel hepimiz bebeğimize kavuşuruz Muhakkak haberini bekliyorum. Hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah. Bizim de haftaya görüşmemiz. 2 haftanın daha da öne geçmesi beni tedirgin ediyor. Öncesinde ne güzel öndeydi diye seviniyordum. Ama çok da iyi değilmiş onu anladım. Neyse sağlıklı olsunlar da o yeter hayırlısıyla.
Hıçkırığı ayırt edemem sanırım:S
Tecrübe sıfır.
Geçen dışardan ufak bir hareket hissettim.
Eşime bak dedim yok bir şey sana öyle geliyor dedi.
Daha küçük diye düşündüm sonra yaklaşık 1 kg dışardan görmek için erken dedim.
Bundan 1 hafta-10 gün öncesine kadar bende eşime gel bak nasil tekmeliyor dedigimde benim sıpa hareketi kesiyordu. Bende karnima kumanda koyup gostermeye basladim. Yalnizken cok depikliyodu onu da yine göbeğimin üstüne kumanda koyup video ile ispatladim kendin görmek icin de yapabilirsin. Izlemek cok keyifli oluyor❤