2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok ciddi ayak ağrısı yaşıyorum ya. Ayaklarımın üzerine basamıyorum resmen uyandığımda. Altları acıyor. Bacaklarıma da kramp girmeye başladı. Uykumdan uyandırdı hatta geçen akşam. Doktoru arayacağım bugün. Sanırım magnezyumu falan bu yüzden veriyorlar. Ben hala ocean mummy ferro sanol bir de b12 kullanıyorum bana magnezyum vermedi.

Kac haftalarda dogurdun canim? Ben 37+6 di

Evet canım iste doktorundan kullanırsın
Maden suyuda içebilirsin ilaç alana kadar. Mineral bakımından zengin.

Magnezyum bence cok mucize bi ilac canim 30.haftalarda bu agrilar normal ama yine de iyi gelir. Bide kasilmalari azaltiyor

Günaydın :) Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar evdeki ölçümlerinizde sonuçlar nasıl? Benim açlık 80 civarı, 1. saat tokluklarda 110 larda bu durumda şekerim yok. Ama şeker yüklemede 197 çıktı 1. saat tokluk, endokrin doktoru da o kadar şekerli suya herkesin çıkar dedi. Anlamadım şimdi şekerim var mı yok mu? :)

Bende 36+5 ilk 37+6 ikinci.
İyi yine cok sukur zamanindan erken olsa da yine normal kabul edilen zamanlarmış canim ama aynen ikiside erken oldugu icinn muhtemelen simdide o dolaylar olabilir. İnsallah hepimiz 36+ lari gorelimde sonrası Allah kerim

Benim bildiğim Açlık ve tokluk ile gebelik şekeri belli olamayabildiği için yükleme yapıldığı.
Yoksa glukoz yüklemesi diye bir şey olmaz herkes açlık tokluk bakardı.
Buradan demek istediğim yüklemede ki sonucun daha geçerli olduğu.
Yani bence var gibi davranıp yediklerine dikkat etmelisin ama doktorun ne der bilemiyorum canım

Benimde ayak agrisi oluyor uyandigimda. Ustune basarken aciyor. Geceleri de agriyor, nereye koyacagimi bilemiyorum. Uyku da pek yok bu ara.

Günaydınlaar

Bebek çamaşır deterjanı ne aldınız? Bn dalan granül sabun aldım çok yorum vardı. Ekstra yumuşatıcı da almak gerekiyor mu acaba

Ben Siveno aldım 2 tane, 50 yıkamalık oluyor bir süre idare eder diye düşünüyorum. Minoris indirimini kaçırdım ama aklımda. Bir de Minoris leke çıkarıcıdan çok memnun kalınmış, fikir olabilir.

Kac kilo aldiniz kizlar?
25+5 im 9 kilo aldim
27+5 4 kilo
Ama iştahım aşırı aşırı kapandı
Hele Dün zorla yedim
Hatta affedersin de yerken öğürecek gibi oldum kaynar başladığım çorbanın son kaşığını aldığımda soğuktu Sıcaklardan mi bilmiyorum.

Dahiliyeden geldim simdi. Bir diyete soktu, bayramdan sonra da diyetisyene randevu aldirdi. Seker olcum cihazi alip olcum yapicakmisim. Birde 3 aylik seker ortalamam icin kan verdim. Bu sonuclara bakicakmis sonraki kontrolde.

Benim de 2-3 haftadır iştahım kapalı ama nasıl oluyosa yiyorum canım istemiyor ama yiyorum. Ama dediğin gibi bir de az bişey de yesem hemen doyuyo gibiyim. Ama nasıl kilo almaya devam ediyorum anlamış değilim

Dahiliyeden geldim simdi. Bir diyete soktu, bayramdan sonra da diyetisyene randevu aldirdi. Seker olcum cihazi alip olcum yapicakmisim. Birde 3 aylik seker ortalamam icin kan verdim. Bu sonuclara bakicakmis sonraki kontrolde.

Gecmis olsun canim. Az daha sabir.
Uymam gerekenler icin bir liste verdi mi?

Bana bastan beri tuz ve seker yasakti.
İlaveten, pastane urunlerinden, karbonhidrattan ve meyveden uzak dur dedi. Ara ogun niyetine bile meyve yok dedi.

Nefsimi koreltmem icin aserdigim meyveden haftada 5-6 adet yiyebilirsin dedi. Neyse ki gecem ay kilo kilo yedigim icin hevesim de kalmamisti.

bu arada 50 gr taramada 144 cikmisti sonucum. Haziran ilk hafta yeniden tarama yapilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…