2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu ağırlık hissini ben yaklasik 2.5 aydir hissediyorum. Cok şükür ki doktor erken doğumu tetikleyecek bir durum olmadığını soyledi. Sanki normal doğum yapmak üzereymisim de iki bacagimin arasinda tasiyormusum gibi hissediyorum. Normalden aşağıda olduğunu soyledi doktor. Insallah su iki ayi da saglikla geciririm.

Canım ağırlığı alt karnın da mı hissediyorsun? Bende karnımı tutarak hareket ediyorum .Şimdi uzanmak zorunda kaldım beyefendi göbeğimin altından tekmeliyor
Evet canım sanki böyle altta gibi tutmasam çıkacak gibi geliyor özellikle ayaktayken

Canım ağırlığı alt karnın da mı hissediyorsun? Bende karnımı tutarak hareket ediyorum .Şimdi uzanmak zorunda kaldım beyefendi göbeğimin altından tekmeliyor
Benimki de böyle. Yalnız olmadigima sevindim. Ne yapmaliyiz bilmiyorum ki.

Biliyor musun bu his arada gidip geliyor banada. bazen sürekli oluyor bazen geçiyor. Bu yüzden bebeğin pozisyonuna bağlıyorum..
Benim bide kanım hep aşağı inmiş gibi gözüküyor her ikisinde de öyleydi. Hatta doktora sordum geçen genel olarak bana karnımın normal olduğunu bir sorun gözükmediğini söyledi

Aynen katiliyorum asagida bariz olarak. Acaba vücut toparlanmadi da o yuzden mi böyle bilemedim. 2 seneden once yapmayın dedikleri kadar varmış diyorum bazen. Ama ikisi bir buyuyecek az kaldi diyorum idare ediyorum :)

Evet aynen canım ben de öyle hissediyorum.Umarım sıkıntılı bir şey yaşamayız.
İnşallah canım kötü düşünme bence. Doktora ne zaman gideceksin? O zaman danışırsın için daha da rahatlamış olur en azından
Aynen katiliyorum asagida bariz olarak. Acaba vücut toparlanmadi da o yuzden mi böyle bilemedim. 2 seneden once yapmayın dedikleri kadar varmış diyorum bazen. Ama ikisi bir buyuyecek az kaldi diyorum idare ediyorum :)
Vücut tipimizden olabilir mi acaba?
Çünkü benim ilkinde de aşağıdaydı göbeğim.
Hatta beni görenler kendilerince “karnın aşağı inmiş doğum yakın heralde” diye yorum yapıyorlardı tee 34-35 haftalıkken ama hiçte öyle olmadı tabi.

Ben ilk kez yasiyorum bunu. Digerlerinde daha yukaridaydi ve boyle hareket kisitlamasi yaşamamıştım

İnşallah bir sıkıntı olmasın da ..Oğlumda ne kadar rahattım.Hiçbir şey bilmemek ne kadar güzelmiş.

Benim ayaklarımda oluyor.Eşime masaj yaptırıyorum rahatlıyor biraz.Bir de günde 2 yada 3 magnezyum kullanınca pek olmuyor.Doktorum önermişti kasılmalar için ona da iyi geldi sanki.

rengi çok iyimiş :) ben de buna benzer ama civilden aldım..

Ben ilk kez yasiyorum bunu. Digerlerinde daha yukaridaydi ve boyle hareket kisitlamasi yaşamamıştım
Hmm o zaman bilemiyorum sma ben ilk hamileliğimde de aynıydım göbek bakımından ve yine ara ara bu şekil baskılar hissediyordum :/
Eşime hatta daha az önce dedim hamileliğin “biz ne bk yedikli, söylenmeli kısmına geldim” diye (işin şakası-espirisi tabi)
İnşallah bir sıkıntı olmasın da ..Oğlumda ne kadar rahattım.Hiçbir şey bilmemek ne kadar güzelmiş.
İnşallah olmaz..

Canim bende de oluyor doluluk hissi, çok rahatsız edici ama yapacak bişey yok.
Rahim büyüdü, bebekler büyüdü, daha da baya haftamız var, ama olacak o kadar, katlanicaz mecbur..
Tek tesellim doğunca geçecek olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…