2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım haklısın..Sağlıklı olsunlar da dayanacağız mecbur. Evet daha zamanımız var hepimiz zamanında, sağlıklı doğumlar yapalım inşallah.

İnşallah canım, benim kız o kadar hareket ediyor ki, gününü beklemeyecek diye endişe ediyorum
Benim oğlumda doğum anına kadar kıpır kıpırdı.1 hafta erken doğdu. Hiç canını sıkma hareketten zarar gelmez.
Zamanı gelince gelir prenses

Benim oğlumda doğum anına kadar kıpır kıpırdı.1 hafta erken doğdu. Hiç canını sıkma hareketten zarar gelmez.
Zamanı gelince gelir prenses
Kac haftalık doğmuştu canım, oğlum 38 hafta da doğdu, su gelişliydi, yani suyum geldi ama sancı vs olmayınca suni sanciyla getirildi paşa.

Ben suyum gelirken oğlumun resmen dönüp keseyi yirttigini hissettim içimde.

Oğlumun dönmesiyle su gelmesi bir olmustu çünkü
Acı hissi degildi, ama böyle bir tırnak yada bıçak gibi bişey sanki çizmişti

Belki de ben öyle inanıyorum tabi hiç bir bilimsel açıklaması yok
Öyle olunca sanki bu da bu kadar kiprasmaya durmayacak diye ödüm kopuyor

Peki böyle bir sızlama yaşayan yok mudur tek miyim bu konuda

Nasılsınız kızlar zaman geçiyor bizde sıkıntılar başlıyor sanki bundan sonra zaten herşey daha çabuk geçiyor. Ben de başladım hazırlık yapmaya haziran da herşeyimi hazırlayıp temmuz da da bayrama kadar temizliğini bitirmek istiyorum. Planlı olunca insan daha rahat ediyor.

Canım benimki de 38+ doğmuştu aynen gece suyum geldi tabi o gün kendimi çok yormuştum büyük temizlik yapmıştım bir de o gün çok dua etmiştim artık gel diye

çok fena midem bulanıyordu 7/24 abartmıyorum istifra ediyordum.Tak etmişti artık.
Sonra nişanı görünce hemen hastaneye gittik benimde sancım yoktu suni sancı bile etki etmiyordu ..Açılmada olmayınca sezeryan ile doğum oldu:)

Doğrudur o yırtılmayı hissetmiş olabilirsin vücudunu iyi dinliyorsun

Hiç aklına öyle şeyler getirme sağlıcakla, zamanında gelecek senin fıstık:)

Canım bizde de ufak tefek eksikler kaldı sadece.
Ivır zivirlar diyebilirim.
Ay başında oğlumun yatağı gelicek, iki çocuğa ayrı ayrı kıyafet dolabı almayalım biri oyun odası olarak kalsın dedik, ikisine tek kıyafet dolabı yapicaz, tabi bebiş bişey anlamayacagi için abisin gönlünü yapıp onun istediğinden alicaz

Bebise yatak zaten abisinden kalan var, bizde bu kardeş olayı abiye yaradı, kardeşi sayesinde onun odası değişiyor
Ve evet, zorluklar başladı malesef şimdiden, daha da var..
Nasıl olucak bilmiyorum sıcaklarda

Bende iki gündür sol kasıktan göbek hizasına doğru yani sanırım tam olarak sezaryen kesisinin atıldığı çizginin sol başı diyebilirim, o bölge de iğneleme gibi 2-3 saniye süren bir his oluşuyor gün içinde ara ara. Rahatsız edici bir his 29. Haftadayız bu sekilde bir sızı iğne ağrısı gibi birşey hisseden varmı. Kasık ağrısı değil yanlıs anlamayın kasıktan biraz daha içeri doğru sabit tek bir bölgede

O dua kısmını ben oğlumla konuşarak halletmistim, hadi gel artık, seni bekliyoruz diye
Bir de o gün bütün arkadaşlarımla konuştum, doğmadı artık gelsin şeklinde.
Sağolsun dinlemişti evlat

Son aylarda benim de çok midem bulanıyordu, hatırlıyorum.
Bu arada, suni sancınin ise yaramadığı durumlar oluyor mu yaa, onu ilk defa duydum.

Ben gece 3 de gitmiştim hastaneye, sabah 9 a kadar açılma sancı olmayınca sabahtan suni sanciyi alıp öğlen de 3 de doğurmuştum.

İnşallah sağ salim gelsin hepimizin evlatları

Canım haftan ilerliyor.Bir de sezeryan yerin de ister istemez sızı yapabilir göbek büyüyor.
Ben aniden yataktan yada koltuktan kalkınca benzer ağrıyı hissediyorum. Bir daha ki kontrolünde doktoruna bir sor bakalım o ne diyecek?

Kızlar bugün dert yanma gecem oldu sanırım bir de bebegimin hareketleri özellikle bu saatlerde canımı acıtıyor masallah cok hareketli ama bu bazen canımı yakabiliyor 29 haftadayız varmı benim gibi olan

herkese iyi geceler iyi bayramlar herkese.jokerde şuanda bir astronot tulumda kampanya var.uygulamayı telefonunuza indirirseniz alt limitsiz 20 kredi veriyor.kredi kartıyla alımda geçerli ben aldımşeftali tonu olan tükendi.kızı olacaklar alabilir.bu fiyata imkansız

Evet canım soracagım Haftaya gittiğimde, ama benim ilk bebegim yani sezaryen kesim yok, yeri tarif etmek için öyle söyledim teşekkür ederim

Kızlar bugün dert yanma gecem oldu sanırım bir de bebegimin hareketleri özellikle bu saatlerde canımı acıtıyor masallah cok hareketli ama bu bazen canımı yakabiliyor 29 haftadayız varmı benim gibi olan
Bende geçen bunu sormuştum canım, ciddi anlamda acıtıyor canımı, evet özellikle bu saatlerde.
Resmen hareketiyle bir, vajinamdan ayak parmaklarima kadar sızlama giriyor.
Canları sağolsun, iyi olduklarını anlıyoruz, ne diyelim ☺

Been Maşalah kIzım kımıl kImul o Tekmeledikçe yukarı çıkan midemi demiyorum sonuç hiç uyku yok desem yeridir. Sabah oğlum da erken uyanıyor ve bi de ev taşıma telaşım çıktı bu arada Allah hepimizin yardımcısı olsun

İyi geceler canım. Hayırlı olsun.. Çok sağol güzelmiş tulum ben de bir bakayım renklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…