2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Soracagım yinede doktoruma tabi dedigin gibi cok mutluyum sürekli hissettiğim icin ama acaba anormal bir durum mu canımın yanması diye düşünmüyor degilim :) degildir herhalde benimki biraz acemilik ilk tecrube oldugu icin

Aminn kolaylıklar dilerim size ev tasımak bu süreçte cok daha zordur biz bebek dogduktan 4 ay sonraya filan erteledik tasınma durumunu :) ev bile bakamıyoruz bu ara hep evde oldugumuz icin

Bende hazırlıkları temmuza bırakmamak istiyorum temmuz başında annemler teyzemler gelir son Derin temizlik hazırlık Yapılır diye düşünüyorum sanırım temmuz başıNda 34 hafta civarı olacağım

Bana da gece 2 den sabah 7 ye kadar verdiler korkudan mı bilmiyorum sancım olmamıştı. Minik minik belimde vardı ama yoğun değildi .
Sonra açılma 2cm üzerine çıkmayınca sabah sezeyana aldılar. Üstelik doğum evine gitmiştim onlar pek sezeryanı desteklemezler ama benim ki öyle oldu:)

Yok canım korkuyla sanmıyorum alakası olsun, olacağı olsa korku falan dinlemezdi.
Kıyamam bir de suni sancı çekip mi sezaryen oldun.

fazla seçenek yok.sağol tatlım .pek konuyu takip edemiyorum umarım iyisindir sende
Baktım canım erkekler için olanı bitmiş:) olsun belki yine gelir..Sağol canım ufak tefekte olsa takıyorum bazı şeyleri. Son 2-3 gündür alt göbeğim de bir doluluk ağırlık hissediyorum. Kızlarla paylaştım onlarda hissediyormuş .
Maşallah sen de 31 haftalık olmuşsun sen de hissediyor musun öyle ?

Yok canım korkuyla sanmıyorum alakası olsun, olacağı olsa korku falan dinlemezdi.
Kıyamam bir de suni sancı çekip mi sezaryen oldun.
Evet canım onu bile hissetmedim ki:) tuhaftı yani .
Şükür bakalım bu kuzuda kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olacağım yine..

Hepimiz bebelerimizi hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah.

İnşallah canım, hem bebislerimiz sağlıkla gelsin, hem de evde bekleyen kuzularimiza sağlıkla kavusalim, oğlumu düşününce çok duygusallasiyorum
İkinci annelik farklıymış

Pandemi hastanesi orası benim cesaretim olmadı normal muayeneye dahi gitmeye açıkçası. Ama arkadaşım sezaryan olmuştu geçen yıl sağlık ekibinden memnun kalmıştı. Odaları da özel oda gibi oturma gruplu imiş.

kaç yaşında canım ilk çocuk?

Evet erken gibi..Bana da doktorum 36 da keseceğiz dedi.Tabi mutlaka bir kan tahlili yaptırırız. Siz de de pıhtılaşma mı var yoksa önlem amaçlı mı yatırıyorsunuz? Sadece iğne mi vuruluyorsunuz ?
Cnm benim bir genimde az pihtilasma çıktı doktor önlem amaçlı sadece iğne verdi.inş bakalım hayırlısı

Cnm bnde kan sulandirici iğne kullanıyorum.
Kan sulandirici kullananlar normal doğum yapamıyor mu?tehlikeli mi ?bende mi kesin sezaryen olucam

Cnm reyabami devam ediyorsun kime gidiyorsun ?

Hali perde fon avize abajur olrk takim bn yaptiriyorum instagram sayfasindan adi farkli ama ozel tasarm bayramdan sonra glck insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…