2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin Seker yuklemesi icin hastaneye geldim. Gecen hafta yanlis anlasilma olmuşmuş. Tiroid, demir icin kan alip eve gondermislerdi. 11:30'a kadar bosuna ac kaldigimdan sinirden ağlamıştım 28+1'deyim umarim cok gec degildir ve umarim bu sefer biter bu is.

Sizler nasilsiniz? Bebisler nasil? Surda 10-12 hafta kaldi ben hala inanamiyorum. Hala mucize gibi geliyor. Hamileligim bitecek ben hamile olduguma inana kadar

Cnm bnde kan sulandirici iğne kullanıyorum.
Kan sulandirici kullananlar normal doğum yapamıyor mu?tehlikeli mi ?bende mi kesin sezaryen olucam
Yanlışım yoksa normal doğum yapanlar varmış fakat benim doktorum bana direk sezeryan dedi belki oğlumda da sezeryan olduğum için olabilir.(tabi arada 15 yıl var) Fakat biraz araştırınca sulandırıcı kullananların çoğu sezeryan olmak zorunda kalmış. En güzeli senin doktorun bu duruma nasıl bakıyor o önemli.

Vallahi artık ne yapıcam ne edicem şaşırdım. Temiz olması yönünden ve odaları ferah olduğu için cazip geldi banada.

İnşallah canım, hem bebislerimiz sağlıkla gelsin, hem de evde bekleyen kuzularimiza sağlıkla kavusalim, oğlumu düşününce çok duygusallasiyorum
İkinci annelik farklıymış
Amin canım inşallah..Hepimiz doğumlarımızı yapıp çoluğumuza çocuğumuza,evimizle sağlıcakla kavuşalım.

Sen çok ara vermemişsin evdeki çocuğunda daha küçük duygusallaşman çok normal.

Gerçi ben de arada benim oğlana, bakınca çok duygusallaşıyorum. Allahın zoruna gitmesin sanki ona verdiğim sevgiyi paylaşamayacakmışım gibi geliyor (du) bu ara karnımdakine de bağlanmaya başladım. Kıpırdamadığı zaman yada bir sıkıntı yaşadığımda içim gidiyor. Benim bir de 16 sene olacak sizi düşünemiyorum.

Vallahi artık ne yapıcam ne edicem şaşırdım. Temiz olması yönünden ve odaları ferah olduğu için cazip geldi banada.
Canım, benim orda bir tanıdığım çalışıyor.Bence hiç sıkıntı yapmadan doğumunu orda yapabilirsin. Çok büyük bir yermiş ve hastane 7 kuleden oluşuyormuş kule kule imiş Zekai tahir burak doğum evi tamamen oradaymış ve oranin tecrubeli kadrosu..Ben ilk dogumumu orda yapmistim seneler önce, çok çok memnun kalmıştım 2 kisilik odada kalmiştim ona rağmen temizlikten ilgi alakadan cok memnun kalmıştım.Daha dün tanıdığım ile konuştum üst düzey bir temizlik ve önlem varmış yani doğum bölümünde..Yani Ankarada olsaydım kesinlikle doğumumu orda yapardım yine .

Doğum bölümünü pandemi içine almamışlardır.Bence için rahat etsin

evet hemde çok hissediyorum .sanki bir top yumağı var içerde.doktora sormuştum kilo aldığı için oluyormuş canım.yeri daralıyor normal olarak yani.çokta fazla kafaya takma.bir süre böyleyiz napalım.

RABBİM güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Ilk zaman abiler için öyle oluyor da sonra abilik yükü yükleniyor.

Benim ilk oglanda n kalan herşey 2. Oğlana yaramıştı hiç alışveriş yapmamıştım şimdi 3. Kız olunca herşey yeniden ve gerçekten çok zor.

evet hemde çok hissediyorum .sanki bir top yumağı var içerde.doktora sormuştum kilo aldığı için oluyormuş canım.yeri daralıyor normal olarak yani.çokta fazla kafaya takma.bir süre böyleyiz napalım.
Evet canım normalmiş demek ki ..Sağlıcakla kucağımıza alalım .Az kaldı:)

Kesinlikle bırakmayın sonra herşey birbirine giriyor 35 hafta da bütün herseyin bitmesi lazım bana göre kafa rahat etsin sonra ay şu kaldı ay bu kaldı beyin yoruluyor. Tecrübeyle sabit

Yanlis hatirlamiyorsam seker testi yaptiranlar sonuclarini hemen almisti? Sonuclari nasil aninda soylemislerdi size? Parmaktan mi almislardi sadece. Açken 5.1 mmol yani 92 mg oldugunu soyledi. Iyi dedi. Digerleri icin tuple kan aldi direkt.

Kagan Kocatepe ve Tulin Kocatepe canli yayini izlemistim gecen gun, kan sulandiruci igne yapanlar icin normal dogum yapilmasinda sakinca yok. Sezaryende normal dogumdan daha cok kan kaybi oluyor dediler.

Benimde oluyor . Artık belli ağırlığa geldikleri için galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…