2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bugün bizde dışarıdaydık ama Hava yağmurlu yollar boştu en sakin yolları seçtik yürüdük döndük ama insanlar genel devam cadde kısmında hayat akıcı

kızlar merhaba

anne yanı sallanan beşik tavsiyesine ihtiyacım var, yardımcı olur msunuz ? alanlar var mı? tecrübeli annelerden de yardım rica ederim :)

Bugün bizde dışarıdaydık ama Hava yağmurlu yollar boştu en sakin yolları seçtik yürüdük döndük ama insanlar genel devam cadde kısmında hayat akıcı
Ay yok burada da hava kimi zaman bulutlu kimi zaman güneşliydi öyle çok iyi değildi yani ama herkes kendini dışarı atmış.
zaten tek bir cadde var tüm mağazaların bulunduğu.
Başından baktım şöyle bir caddeye avm önünü gördüm dedim ben buraya girmem
Etrafından dolandık, gazeteci bir ablam var onun yanına gittim iki soluklandım gerisin geriye eve ‍♀
Ama arabayla geze geze geldik eve bak o bakımdan iyi oldu(züğürt tesellisi)

Merhaba kızlar, bu aralar pek girip yazamadim ama sizleri takip ediyorum,özellikle tecrubeli annelerin önerilerini tek tek not alıyorum,alışveriş için iyi fikir oluyor

Kızlar geçen haftalarda kan varmıştım alt ve ast değerim yüksek çıktı,idrar verdim onda bir şey çıkmadı şükür,doktor takviyeleri kesti bir süre,yarın tekrar kan vereceğim,aranızda bu değerli yüksek olan var mı

Ben kalabaligi gorunce cok panikliyorum. Hemen kacarak eve giderdim valla. Kizlar, biliyorum hepimizi ozenerek alisveris yapmak istiyoruz, evde de cok bunaldik. Ama biraz daha sabir... Hic riske atmayalim kendimizi. Doguma zaten cok az kaldi. Ihtiyaclarimizi online karsilamaya devam edelim.

Ben de bgn philips avent gogus koruma kalkani, avent gogus tek kullanimlik koruma pedi, ve lansinoh lanolin gogus ucu kremi aldim.
Aptal Suwen hala ic camasirlarimi gondermedigi icin Komdan ic camasiri siparis ettim.

A April wind sen Braunun ates olcerini tavsiye etmistin daha once. Spesifik bir model var mi onerdigin?
Kizlar sizler ates olcer aldiniz mi? Koltuk alti mi, yoksa kulaktan olcenler mi daha uygun olur?

A April wind sen Braunun ates olcerini tavsiye etmistin daha once. Spesifik bir model var mi onerdigin?
Kizlar sizler ates olcer aldiniz mi? Koltuk alti mi, yoksa kulaktan olcenler mi daha uygun olur?
Benim kendi aldığım modelin stoğu yok.
Ateş ölçer fiyatları da fırlamış. Şuan piyasada türeyenlerin Üstüne az ekleyip braun almak çok daha mantıklı geliyor bana o yüzden.
Bir çok kişi de kulaktan ölçer tavsiye etmiş.
Fakat ben temassız bir model aldım. Oda ve su sıcaklığı ölçebilen ayrı bir ayarı da var.
Dijital termometrelerin ölçümü uzun sürüyor bence bebekli bir evde ya kulaktan ya temasız 1 sn de ölçüm yapabilen bir cihaz bulunmalı.

Benim seker sınırda çıktı o yüzden bi sürü şey yasaklandı cok üzüldüm gerçekten tiroit de ilaç içmeme rağmen tam düşmemiş yarin dahiliye gidicem allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım üzüldüm :/
Doz Yükselterek düşürürler tsh.
Şeker içinde diyet yaparsın biraz dikkat edersin bir sorun olmaz inşallh

Karaciğer enzimleriniz yükselmiş kullanılan vitamin takviyeleri karaciğerde metabolize olduğu için yükseltebiliyor, doktorunuz kesmiş zaten muhtemelen normale dönecektir

Sagol canim pilav makarna beyaz ekmek yasak dedi seker de öyle tatlı seviyordum açıkçası ve bi İzmirli olarak gevrek ve boyozsuz kahvaltı yapmazdim ama kızım için herseyden vazgeciririm tabi ki tiroit için de artık 2.5 altına inmek istiyorum hepimiz saglikli bi şekilde beyinlerimiz kavuşalım insallah

Ara ara bende de oluyor, doktorum kan tahlili istemişti değerlerde bir sorun olmadığında ani tansiyon yükselmesi veya düşmesine bağlı kılcal damar çatlaması olabileceğini söyledi. Devam ederse kbb 'ye görünebilirsin demişti ama çok yoğun kanama olmadığından pek önemsemedim. Yinede muhakkak doktorunuzla paylaşın,

Çocuk ağlarken temassız olanlar daha kolay ölçmek için. Ama mutlaka kol altı da bulunmalı evde . Ölçümü uzun sürüyor fakat en doğru sonucu o veriyor .

İnşallah

Çocuk ağlarken temassız olanlar daha kolay ölçmek için. Ama mutlaka kol altı da bulunmalı evde . Ölçümü uzun sürüyor fakat en doğru sonucu o veriyor .
Katılıyorum
Ama benim evdeki dijitalim 1 derece eksik ölçüyor
Seneler önce yumurta takibi için almıştım garibanı

Canım senin de ilk haftalar tsh dusuklugun vardi değil mi? Benim yirminci haftada düzeldi bu defa da serbest T4 0.95 e düşmüş refersan aralığında ama alt değere yakın,alt değer 0,93 doktoruma göstermedim ama boyle bir sorun yaşayan var mı acaba tsh düzeldi diye sevinirken şimdi de T4 mu bozuldu acaba

Katılıyorum
Ama benim evdeki dijitalim 1 derece eksik ölçüyor
Seneler önce yumurta takibi için almıştım garibanı

Birde normal zaman vücut ısısı ölçümünü bilmek de faydalı. Böylelikle fazla eksik olayı çözmesi kolay olur ateş anında onun hesabını yapması olmaz. Benim de 2 tane kol altı var biri daha hızlı ölçüyor ama 0.1 eksik ölçüyor diğerine göre temassızla uyku da ölçüyorum 38 üstü gösterirse kesin derece için kol altı ölçüyorum hemen .
Yumurta takibi için aldığım pilsiz emekli oldu

Bugün doktora gittim. Şeker testim iyi geçti şükür sorun yok atlattık
Bebiş gene yüzünü dönmedi. 1300 gr , 39 cm olmuş paşa. Kan değerlerim düşük çıktı biraz o nedenle kan hapımıda ikiye çıkarttık bende haberler bu kadar

Yok canım ben değildim o :/
Benim tsh herkesin aksine normalde 3,5 civarlarında olabiliyorken gebelikte kendiliğinden 1,5-2 aralığına iniyor
T4 için bilmiyorum şimdi baktım benim 1,30 civarları çıkmış hep. Alt sınır değerini de 0,89 gösteriyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…