2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözün Aydın canım Maşallah bebene bugün bende araştırmaya gittim. Benim bebeyede 1300 gr dedi. Yanakları tombiş bak sana benziyor dedi Suratımın %80inde maske olması dışında başka sorun yoktu tabi

Aaa ben sen diye aklımda kalmışsenin gibi nicki kırmızı renkle yazılan biriydi ondan karıştırdım galiba hamilelikte tsh düşüklüğü çok sık yasanilan bir şey,hem dusuk olması yujsek olmasından daha iyi ama T4 u tam bilemiyorum referans aralığında belki ama önceki aylara göre xok düşmüş benimki ondan merak ettim.

Bende de devan ediyor kanama. Öyle akma şeklinde değil ama burnumu sildiğimde baya kan görüyorum. Gebelikte normal diyorlar diye de hiç araştırmadım açıkcası.

Gözün aydın maşallah

Bende yarın sabah aile hekimliğinde kan vereceğim. 4 ay önce gitmiştim en son. 1 ay önce aile hekimliğine gitmiş görünüyorum ama arayıp soran olmadı e nabizdan gördüm tesadüfen

Ben de bebek arabası peşine düştüm burada olabildiğince tüm modellere baktım görmek çok farklı oluyor. sonra burada gördüğüm bir modeli internetten aldım. mağaza ile internet fiyatı arasında aynı üründe çok fark vardır. İnşallah kullanırken de memnun kalırız.

Benim seker sınırda çıktı o yüzden bi sürü şey yasaklandı cok üzüldüm gerçekten tiroit de ilaç içmeme rağmen tam düşmemiş yarin dahiliye gidicem allah yardımcımız olsun

üzülme diyetle düzelir sadece az az sık sık yeniyor. aç kalma ama bir oturuşta baya da yeme. hem çorba hem dolma olmayacak mesela. denedim faydasını gördüm. hatta et hiç yükseltmiyor. beyaz ekmek yerine çavdar pirinç yerine bulgur. patates 0. şeker 0. zor oluyor ama baya iyi hissediyorsun.

Karaciğer enzimleriniz yükselmiş kullanılan vitamin takviyeleri karaciğerde metabolize olduğu için yükseltebiliyor, doktorunuz kesmiş zaten muhtemelen normale dönecektir
Enginar bulursan ye mevsimi. ben bulamadım bulsam dondurucuya atacaktım. karaciğer enzimleri ilaçlardan, alkolden yükselebilir. öncesinde karaciğer yağlanmanda olabilir. genelde kilo karaciğer yağlanması yapar. bol su ve sebze... geçmiş olsun.

Benim tsh sorunum var ama ne zamandır tahlil yaptırmadım. Ama anlık çok değişiyor o sonuçlar şimdi yaptirsan belki başka çıkacak.

Sagol canim öyle yapicam artik bebislerimiz iyi olsun da annemde kalıyorum onları da etkilemek istemiyorum dedim siz yiyin ben bulgur yerim sknti yok diye sismissin diyen cok oldu anne o yüzden zayiflarim bari de kimse artik söylemez diye onlar da diyete girmesinler diye takıldım

Bende hatırlayamadım ki kimdi diye
Ama çok düşük değil gibi tabi yine doktora sorarsın canım.

Evde yemek yok ben burada lak lak yapıyorum bir yandan kredi kartımı ağlattım yine bir sürü şey aldım iflah olmam ben
Usulca telefonu bırakıp gideyim
Ah canim bende eşimden onay bekliyorum o kadar çok şey var ki alacağım hepsi favoride hesaplayinca baya pahalı ondan beklemedeyim iki ay baya aştım da aslında suan aldıklarıma bakınca niye bunu da almadım diyorum esim kısıtlayınca

Benim tsh sorunum var ama ne zamandır tahlil yaptırmadım. Ama anlık çok değişiyor o sonuçlar şimdi yaptirsan belki başka çıkacak.
Yarın tekrarlayıp doktoruma soracagim,referans aralığında ama alt sınıra çok yakın olduvu için kafamı kurcaladi.

Benim de 20. Haftalara kadar tsh sorunum vardi,çok düşüktü yirminci haftadan sonra duzeldi şükür,bir de tsh düşük olması riskli bir durum değilmiş ama serbest T4 un düşük olmasını bilemiyorum tabiki,doktoruma soracagim

Bende o yüzden kartın kesim tarihi gelmeden araya birkaç şey daha sıkıştırdım ama bebe ihtiyacı değil. Bu ay bebeye birşey almadım o ebebek siparişimden hariç. Kendimize ve kedimize ayırdım
Daha kendime yaz için beli bol elbise vs almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim detaylı cevabınız için.
doktor hangi kan tahlillerini istemişti burun kanaması için ?

Karaciger enzimleriymis onlar sanirim. Benim de 4. ay gibi birazcik yuksek cikmisti, 1 hafta tum vitaminleri, ilaci kestik. Dustugunu gorunce farkli vitaminle devam ettik.

Ben daha kendime bisi almadim zaten daha sana alınacak diyor bu gerekli mi diye evde tartışıyoruz tatli tatli ama napayim yani gogus kalkanı muhabbetini 2 saat tartıştık resmen islak mendil de aldı hesap makinesini sleppy alcaz dedim kampanyaların hepsini güzelce hesapladi en uygun bu gelecek dedi ÖSS ye bu kadar kafa patlamamistir

Maşallah biZde haftaya gideceğiz. Siz kaçıncı haftadasınız

Ne güzel işte en azından birşeylere kafa patlatıyor benim eşim alışveriş konusunda yok gibi bir şey
Bakalım bir iki küçük görev verdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…