2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende de devan ediyor kanama. Öyle akma şeklinde değil ama burnumu sildiğimde baya kan görüyorum. Gebelikte normal diyorlar diye de hiç araştırmadım açıkcası.
en azından tek degilmişim :) peki gün içerisinde de oluyormu ? veya belli bir zamanı varmı yoksa her zaman olabiliyormu ? sormamın nedeni acaba yatarken daha kolaymı olbilen birşey :)

Gözün Aydın canım Maşallah bebene bugün bende araştırmaya gittim. Benim bebeyede 1300 gr dedi. Yanakları tombiş bak sana benziyor dedi Suratımın %80inde maske olması dışında başka sorun yoktu tabi
Hahha Bir an düşündüm bende senin yanakların var mı diye. Gayet ince yüzün var aslında

Ne güzel işte en azından birşeylere kafa patlatıyor benim eşim alışveriş konusunda yok gibi bir şey
Bakalım bir iki küçük görev verdim ama
Merak etme kuzu daha bi suru eksikleri gördükçe bu anda kendini hesaplamalara bulur bizim ki öyle oldu sonradan baktı ben gittikçe gidiyom

Hahha Bir an düşündüm bende senin yanakların var mı diye. Gayet ince yüzün var aslında
Eşim şişko yanak diye seviyor. Bu sefer iyi şiştin falan diyor bana ama emin olamadım şimdik
Merak etme kuzu daha bi suru eksikleri gördükçe bu anda kendini hesaplamalara bulur bizim ki öyle oldu sonradan baktı ben gittikçe gidiyom
Eksikler bitmiyor anlayınca hak verir o da.
Banada eşim alma diyordu ilk başta, şimdi diyor ki iyi ki almışsın Arada da bitmedi mi artık diye meraktan soruyor :))
Yeni bir insan gelecek dünyaya herşeyini baştan alıyoruz ne bitmesi bu daha başlangıç diyorum

bu tür bir durumda ne yapmak lazım acaba, ben dogru olanımı yaptım, bilemiyorum :)
burun kanamalarında kafayı yukarı kaldırmadan aşağı bakacak şekilde burnu sıkıca tutmak gerekiyor birkaç dakika.... önemli bir şey değildir muhtemelen hamilelikte çok olmadığı sürece normaldir muhtemelen.

canım tiroit bebde çıktı ilk yazını göremedim acaba bana mı bişey soracaktın

buldum şimdi bana değilmiş ama bildiğim kadarıyla söylleyim. t4 değeri düşük olunca tiroit oluyor tsh kendi başına bişey ifade etmiyor endokrine gittim ben ilaç verdi onunla düzenliyoruz. ama ihmal etme tiroit gebelikte çok önemli bişey

Sen değildin evet aslında benimki sınırda çıkmış yani referans değerleri için de ama alt değer 0.93 Ken benimki 0.95 doktorum bir şey demedi ama benjm aklima takıldı,çünkü daha önce 1.20 lerde falandı hep,tsh ve t3 normal ama serbest T4 alt sınıra xok yakın,yarın tekrarlayıp gerekirse endokrine giderim,inşallah gerek kalmaz

Kendim etmedim oyle birseye firsat verme onumde annem ve ablam ornek olduğu icin direk evi herksten uzak biyerde tuttuk 45 50 kilometre kdr uzağız

Bi kac kisi daha vardi ama onlar da onceden troid vardi biri vardi hamilelikte çıkan benl beraber biride bendm şimdi kime yazdığını bilmediğim icin cvp vereyim dedim

benm tsh 0.18lere kdr düşerken t4 2.23 kdr kdr cikti sınır 1.7ydi dahiliyeye sevkedildim bogaz ultrasonu cekildm bisey görülmedi onda dahilye doktoru ilac vercekti ama kafin doğumcm izin vermedi annemde kaliyrdm o sure cok kustm icin 12.haftay kdr beklememi soyledi kadn doğumcu serumlar ignelerle beni kendime getirdi beden olark cokmustum takibe alindi bi iniyor cikiyor du kendi asil doktoruma gidince oda o hastanede dahiliyeye gonderdi o bana uzun uzun anlattı bunun gecici oldugunu bana yada bebege bi zarari olmadigini ozmnlar 14.haftda felandm heralde yalan olmasin kusmalarim kesişmemişti doktor dedi kusmalarn kesilmedigi surece tsh duzene girmez 20.haftaya kdr beklicez dedi ama o ara detaylı tsh taramasi istedi eger onda sorin varsa ilac baslarm dedi onu verdm degerlerim iyi cikti ilaca baslanmadi ama hep tsh dusuk t4 yuksek devam ettim doktorumda tsh dusuk oldugu surece bi sorun olmayacagini söyledi 20.haftadan sonra hepsi duzene girdi suan bir sıkıntı yok allaha sukur

Bunlarda en son yapilan test degerlerim

Eklentiler

• Screenshot_20200528-064200.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…