Ben daha kendime bisi almadim zaten daha sana alınacak diyor bu gerekli mi diye evde tartışıyoruz tatli tatli ama napayim yani gogus kalkanı muhabbetini 2 saat tartıştık resmen islak mendil de aldı hesap makinesini sleppy alcaz dedim kampanyaların hepsini güzelce hesapladi en uygun bu gelecek dedi ÖSS ye bu kadar kafa patlamamistir
Yaa bez o kadar çok gidiyor ki ben hangi sitede kaç adeti kaça denk geliyor. Ne kadar alırsak o numara ne kadar yeter . Bunları çok hesap ettim şimdi de sleppy ve molfixe bakip ona gore karar vereceğim hangisine başlayacağıma
Bi kac kisi daha vardi ama onlar da onceden troid vardi biri vardi hamilelikte çıkan benl beraber biride bendm şimdi kime yazdığını bilmediğim icin cvp vereyim dedim
benm tsh 0.18lere kdr düşerken t4 2.23 kdr kdr cikti sınır 1.7ydi dahiliyeye sevkedildim bogaz ultrasonu cekildm bisey görülmedi onda dahilye doktoru ilac vercekti ama kafin doğumcm izin vermedi annemde kaliyrdm o sure cok kustm icin 12.haftay kdr beklememi soyledi kadn doğumcu serumlar ignelerle beni kendime getirdi beden olark cokmustum takibe alindi bi iniyor cikiyor du kendi asil doktoruma gidince oda o hastanede dahiliyeye gonderdi o bana uzun uzun anlattı bunun gecici oldugunu bana yada bebege bi zarari olmadigini ozmnlar 14.haftda felandm heralde yalan olmasin kusmalarim kesişmemişti doktor dedi kusmalarn kesilmedigi surece tsh duzene girmez 20.haftaya kdr beklicez dedi ama o ara detaylı tsh taramasi istedi eger onda sorin varsa ilac baslarm dedi onu verdm degerlerim iyi cikti ilaca baslanmadi ama hep tsh dusuk t4 yuksek devam ettim doktorumda tsh dusuk oldugu surece bi sorun olmayacagini söyledi 20.haftadan sonra hepsi duzene girdi suan bir sıkıntı yok allaha sukur
Evet şimdi hatırladım seninle burda yazismistik benim de yirminci haftadan sonra tsh duzeldi,T4 um hep normaldi ama son verdigim testte 1.2 den 0.95 e düşmüş tam sınırda yani,merak ettim acaba onunla ilgili bir sorun olur mu diye,altta senin değerlere de bakıyorum senin de 0.78 alt deger 0.7 benim yani demekki dusebiliyormus bu degerde,sanırım önemli olan referans aralığında olması
Yaa bez o kadar çok gidiyor ki ben hangi sitede kaç adeti kaça denk geliyor. Ne kadar alırsak o numara ne kadar yeter . Bunları çok hesap ettim şimdi de sleppy ve molfixe bakip ona gore karar vereceğim hangisine başlayacağıma
Kızlar günaydın ,
Bebek arabası olarak Pregonun urban 2046 modelini beğendim, aranızda kullanan, çevresinde kullanmış olan var mı? yaklaşık 2 aydır sepette bekletiyorum, zamlar gelmeden almak istiyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullananlar memnun mu , internetteki yorumları güzel ve yüksek gerçi çok az yorum yapılmış ondan kaynaklı tam emin olamadım
Sağlık ocağına gittim sabah, 2. dozu da oldum bitti. 17 temmuza gün verdi hemşire, son kontrol doğum emzirme hakkında bilgi diye, aha dedim o kadar yaklaştık mıı
Yaa anlıyorum.. İşte önde bir örnek olması da yetiyor insana, baksana epey önden tedbiri almışsınız.
Bizim abla-anne örneği de pek iyi işte, tabi yine de herkes farklı bir mizaca sahip neticede.
Ya bende sleppy diye karar vermiştim ama sonra baktım molfix memnun kalanı da çok. Oğlum da pişik yapmamıştı ama nemli kaliyordu o sorun da gitmiş artık. O yüzden fiyatına bakıp karar vereyim dedim ikisini de iyi diyorlar
Evet şimdi hatırladım seninle burda yazismistik☺ benim de yirminci haftadan sonra tsh duzeldi,T4 um hep normaldi ama son verdigim testte 1.2 den 0.95 e düşmüş tam sınırda yani,merak ettim acaba onunla ilgili bir sorun olur mu diye,altta senin değerlere de bakıyorum senin de 0.78 alt deger 0.7 benim yani demekki dusebiliyormus bu degerde,sanırım önemli olan referans aralığında olması
Sağlık ocağına gittim sabah, 2. dozu da oldum bitti. 17 temmuza gün verdi hemşire, son kontrol doğum emzirme hakkında bilgi diye, aha dedim o kadar yaklaştık mıı
Yaa anlıyorum.. İşte önde bir örnek olması da yetiyor insana, baksana epey önden tedbiri almışsınız.
Bizim abla-anne örneği de pek iyi işte, tabi yine de herkes farklı bir mizaca sahip neticede.
Kesinlik le tamamen erkegin yapısıyla da alakali birsey snn kararn cnm bnde.mesela ise doncktm ama herks uzak olmasi isime geldi 3 yasina kdr kendim bkp kreşe vercem sonra insallah koca araya ikinciyi sıkıştır mazsa aklımı celip
Kızlar günaydın ,
Bebek arabası olarak Pregonun urban 2046 modelini beğendim, aranızda kullanan, çevresinde kullanmış olan var mı? yaklaşık 2 aydır sepette bekletiyorum, zamlar gelmeden almak istiyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullananlar memnun mu , internetteki yorumları güzel ve yüksek gerçi çok az yorum yapılmış ondan kaynaklı tam emin olamadım Eki Görüntüle 2640795
Canım bu biraz da arabayı nerede kullanacağına bağlı. 3 tekerli olduğu için Türkiye’deki genel kaldırımlarda ve delik deşik yollarda sıkıntı yapabilir. Ama site bahçesi, avm gibi düz yollarda iyi olabilir diye düşünüyorum.
Kızlar günaydın ,
Bebek arabası olarak Pregonun urban 2046 modelini beğendim, aranızda kullanan, çevresinde kullanmış olan var mı? yaklaşık 2 aydır sepette bekletiyorum, zamlar gelmeden almak istiyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullananlar memnun mu , internetteki yorumları güzel ve yüksek gerçi çok az yorum yapılmış ondan kaynaklı tam emin olamadım Eki Görüntüle 2640795
Dün ilk kez ömrümde baktım ve aldım konuya fransızdım baya yani. Kişisel kanaatim bu araba olayı yaşam tarzına kişiye göre çok değişken birşey. Yaşanılan yere göre de çok farkeder. Hem hafif olsun, hem içi geniş olsun, hem alimünyum olsun, hem travel olsun, hem az yer kaplasın, hem ekonomik olsun, hem altındaki sepet fermuarlı olsun, hem kumaşı güzel iyi olsun..... daha uzatabiliriz hepsi bi yerde mümkün değil. dün sabah e bebek de bi model beğendik geldik eve yorumlara baktık az yorum ve aynı şikayet var iç hacmi dar ve dik duruyo biraz çocuk kayıyomuş ve kemeri acıtıyomuş bu yüzden çocuğu. Beğenmiştik ama vazgeçtik. yani iyi karar vermek lazım.
açlık 90 üstü çıktığında ben anlamıştım canım moral bozmak istemedim. ilk şok zor ama korkma alışıyor insan ve dirayetle deneyerek (şeker ölçümleriyle) düzene sokarsın. Yüzde 80 gestasyonel diyabet diyetle tolere oluyormuş. Bizim doktorlar konuşmadığından ben çok telaş etmiştim.