Geçmiş olsun canımHamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Monitoring bizde yani türkiye de kendin yapıosun. evde biz ölçüyoruz bi hafta. Onlar sana orada hastanede yapacak demek ki. Kaç çıktı 1. 2. saat söylediler mi?Hamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Ya bizde damatlar melek kızlar fenaKesinlik le tamamen erkegin yapısıyla da alakali birsey snn kararn cnm bnde.mesela ise doncktm ama herks uzak olmasi isime geldi 3 yasina kdr kendim bkp kreşe vercem sonra insallah koca araya ikinciyi sıkıştır mazsa aklımı celip
Kişisel ilişkiyle alakalı sanırım hepiniz kızsınız kayrılan bir evlat da yok gibi. Ya da sizin kayrıldığınızı düşünecek de yok ise herkes memnunsa, ilişkiler iyiyse olabilir. Ben kendi öz annemle geçinemem. Birebir kavga da olmaz ama annem beni evlattan çok akranı gibi görür. Verici olmaz, olsa da söyledikleri bana batar. Kardeşimi de kayırır zaten. Yanına biri gidecek olsa erkek kardeşim gider. Sözde kayırmıyor da beni itiyor onu çekiyor nedense. Hayırlısı diyelim. :)Ya bizde damatlar melek kızlar fenaalacağız galiba ya, 2 gündür düşündükçe mantıklı gelmeye başladı..
Hahha plan güzelmişVala ben uzakta da olsam anamın dibinde de olsam en fazla 2 ay ücretsiz izin alıp dönecektim işe zaten, bakalım yaşayıp göreceğiz yine de :)
Hamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Allah yardımcısı olsun, dualarımız onunla. Herkesin bebeğini kendine bağışlasın sağ salim inşallahMerhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Allah yardımcısı olsun, dualarımız onunla. Herkesin bebeğini kendine bağışlasın sağ salim inşallah
Çok haklısınız. Aslında burada sordum ama her ailenin, her ilişkinin dinamiği çok farklı neticede. Sizin durumunuzda zor görünüyor mesela..Kişisel ilişkiyle alakalı sanırım hepiniz kızsınız kayrılan bir evlat da yok gibi. Ya da sizin kayrıldığınızı düşünecek de yok ise herkes memnunsa, ilişkiler iyiyse olabilir. Ben kendi öz annemle geçinemem. Birebir kavga da olmaz ama annem beni evlattan çok akranı gibi görür. Verici olmaz, olsa da söyledikleri bana batar. Kardeşimi de kayırır zaten. Yanına biri gidecek olsa erkek kardeşim gider. Sözde kayırmıyor da beni itiyor onu çekiyor nedense. Hayırlısı diyelim. :)
Allah'ım kotuyle imtihan etmesin,bebeği sağlıkla sihhatle doğsun inşallah,bugün okuyacağım yasini şerife onu da katayim inşallah, Allah hepimize sağlıklı gebelikler geçirmenizi ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Ahh.. Allah'ın duası üzerinde olsun, onu evlatlarına bağışlasın en miniğini de ona bağışlasın, dua edeceğimMerhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
206 ve 170 cikmis. Covid testi yapip eve gonderdiler. Sonucum cikinca yarin sabahtan yatisim okacakmis. Bebek 2 hafta onde sivisi da cok. Tesekkur ederim. Simdilik iyiyiz cok sukur @masal34Monitoring bizde yani türkiye de kendin yapıosun. evde biz ölçüyoruz bi hafta. Onlar sana orada hastanede yapacak demek ki. Kaç çıktı 1. 2. saat söylediler mi?
Hamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Dün gece iç sıkıntıları ile boğuştım. Eylül annelerinden bir arkadaşımızın suyu geldi, Yasemin hnm da hastaneye kaldırılmış. Benim de plesanta pevia Bana ççok destek verdi. Dua ederim. Allah onuMerhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Merhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Anladığım kadarıyla bi gruplaşma var ayrıca.
Sanırım bu durum dışlanmış kimsenin hoşuna gitmez.
Madem böyle bir karar alındı bende aranızdan ayrılıyorum. Hakkım varsa da yoksa da helaldir bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum herkese
Aldim artik dün sleppy hakkımızda hayirlisiYaa bez o kadar çok gidiyor ki ben hangi sitede kaç adeti kaça denk geliyor. Ne kadar alırsak o numara ne kadar yeter . Bunları çok hesap ettimşimdi de sleppy ve molfixe bakip ona gore karar vereceğim hangisine başlayacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?