- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Dün gece iç sıkıntıları ile boğuştım. Eylül annelerinden bir arkadaşımızın suyu geldi, Yasemin hnm da hastaneye kaldırılmış. Benim de plesanta pevia Bana ççok destek verdi. Dua ederim. Allah onuBlackkcat da bebeğini de korusun.
Merhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Aldim artik dün sleppy hakkımızda hayirlisio kadar baskıya dayanamadı esim 1500 gumlettim bi anda kalbini tuta tuta al diyip durdu basardim
Kızlar günaydın ,
Bebek arabası olarak Pregonun urban 2046 modelini beğendim, aranızda kullanan, çevresinde kullanmış olan var mı? yaklaşık 2 aydır sepette bekletiyorum, zamlar gelmeden almak istiyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullananlar memnun mu , internetteki yorumları güzel ve yüksek gerçi çok az yorum yapılmış ondan kaynaklı tam emin olamadımEki Görüntüle 2640795
Prego çok kaliteli bı marka arabanın çok rahat olduğuna eminim. 6 sene önce kızımda prego loanKızlar günaydın ,
Bebek arabası olarak Pregonun urban 2046 modelini beğendim, aranızda kullanan, çevresinde kullanmış olan var mı? yaklaşık 2 aydır sepette bekletiyorum, zamlar gelmeden almak istiyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullananlar memnun mu , internetteki yorumları güzel ve yüksek gerçi çok az yorum yapılmış ondan kaynaklı tam emin olamadımEki Görüntüle 2640795
Prego çok kaliteli bı marka, rahat olmama ihtimali yok çok rahatKızlar günaydın ,
Prego çok kaliteli bı marka arabanın rahatlığı konusunda şüphe etmen yersiz kesinlikle rahattır. Ben 6 sene önce prego laon kullandım kızıma ama travel sistem pişmanlıktır acayip ahır ve yer kaplıyor başka portatif bı araba daha almsitk sonrasında baktım onu daha çok kullanıyorum bunu satmıştım. Şuan yoya marka aldım instgramdan bayıldım arabaya hafifliği, kabin boy oluşu 40 kiloya kadar taşıma kapasitesi oluşu vs.. birdaha travel almayacağım için bnm için en mantıklı seçim diKızlar günaydın ,
Valla bende bikac eksik var beklemedeyim suan pusudayimHey maşallahgerçi ben geçen ihtiyaçları sepete atayım dedim sonra miktarı görünce sepete değilde favoriye ekleme kararı aldım
Valla bende bikac eksik var beklemedeyim suan pusudayim
Bu iyiydiBir kaç eksik miçok iyi bir durum bende sadece bir kaç tam var
Benim de eşim izin vermiyor çok kızıyor. Hepimizin süreci farklı inşallah sağlıkla geçiririz.Lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. Bakin ben de riskli gebeyim, etkilememek icin artik pek yazamiyorum. Acikcasi etkilenmemek icin de pek girmiyorum artik buraya, esim istemiyor kafaya takiyorum diye. İki arada bir gireyim dedim yine cok uzuldum. Sakin siz de benzer durumlar var diye uzulmeyin. Her gebelik kendine ozel. Gerekirse yata yata atlatacagiz bu sureci. Kim bilmiyorum ama Eylul ayi annesine de acil sifalar. Bebegi tutunmayi basarir insallah.
Canim benimde sınırda çıktı moralim çok bozuldu dun beklemiyordum ben de ama sonra düşündüm saglikli beslenmeye yoneliyoruz aslinda bugün rahat kalktım ve nefes darlığı cekmedim annem dedi bak bi günde bile nefesin düzelmeye başladı diye gercekten hayırlısı ne ise o olsun diyoruz ve şer diye dusundugumuz şey aslında allaha bıraktığımız için hayırlı olarak bize dönüyor sen içini ferah tutHamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Teşekkür ederim. Normalde bir rahatsızlığım yoktu. Bildiğim bir şey yoktu ama gebelikle beraber tiroidim yüksek çıktı biraz, şimdi bir de şekerim çıktı. Şimdi araştırdım da epey epey yüksek çıkmış değerlerim. Acaba diyorum belki cahilce ama ondan önceki akşam mı çok sağlam yemiştim de böyle çıktı. Belki onlar takip ettiklerinde normal görünür :/Gecmis olsun, umarim takip sonucu tertemiz cikar her sey. Gebelik sekeri saglam bir diyetle ustesinden gelinen bir sey. Onceden bilinen bir rahatsizligin yoktu degil mi?
Moralini yuksek tutup, diyete uyarsan her sey daha da guzel olacak. ❣
Gecmis olsun tekrar.
Neler oluyor guruptaAnladığım kadarıyla bi gruplaşma var ayrıca.
Sanırım bu durum dışlanmış kimsenin hoşuna gitmez.
Madem böyle bir karar alındı bende aranızdan ayrılıyorum. Hakkım varsa da yoksa da helaldir bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum herkese
Teşekkür ederim. Normalde bir rahatsızlığım yoktu. Bildiğim bir şey yoktu ama gebelikle beraber tiroidim yüksek çıktı biraz, şimdi bir de şekerim çıktı. Şimdi araştırdım da epey epey yüksek çıkmış değerlerim. Acaba diyorum belki cahilce ama ondan önceki akşam mı çok sağlam yemiştim de böyle çıktı. Belki onlar takip ettiklerinde normal görünür :/
Allah yardim etsin dualarım onunla saglikla kucağına almayi nasip etsin Rabbım insallahMerhaba kızlar arkadaşımızBlackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
Teşekkür ederim. Normalde bir rahatsızlığım yoktu. Bildiğim bir şey yoktu ama gebelikle beraber tiroidim yüksek çıktı biraz, şimdi bir de şekerim çıktı. Şimdi araştırdım da epey epey yüksek çıkmış değerlerim. Acaba diyorum belki cahilce ama ondan önceki akşam mı çok sağlam yemiştim de böyle çıktı. Belki onlar takip ettiklerinde normal görünür :/
Taramadan onceki son 3 gun beslenmeye dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben yapmamistim gerci nasil beslendiysem oyle gitmistim. Bir de her gece en son ogun 1 kase yogurt / sut / kefir olursa seker dengelenirmis.
Simdi hastane yemegiyle daha net bir sonuc alinir, icin rahat olur. Artik surecin cogunu atlattik, bundan sonra komple diyetle gitsek bile zor olmaz. Yeter ki bebekler iyi olsun.
Gecmis olsun tekrar.
Gruplaşma var mı bilemem ama ayrılmayı gerektirecek birşey yok bence ben senin paylaşımlarından çok şey öğrendim bence kalmalısın. En başından beri burada değilim kim kime yakın uzak ya da ne yaşanmıştır bilmiyorum ama çok takılma bence böyle şeylere. Gidersen üzülürüm açıkçasıAnladığım kadarıyla bi gruplaşma var ayrıca.
Madem böyle bir karar alındı bende aranızdan ayrılıyorum. Hakkım varsa da yoksa da helaldir bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum herkese
Herkesin herkesle çok yakın olmaması normal ki . Benim mesela sosyal medyamda kayıtlı olan görüştüğüm özel mesajlaştığım kişiler var , bunu sende biliyorsun.Anladığım kadarıyla bi gruplaşma var ayrıca.
yaa emzikten tut gogus pedine kadar aldim tek ne gumus nede avent gogus kalkanını aldirdi bi ona takıntılı cayi suzdugumuz süzgecinden kesip ondan kalkan yaparım gumus gibi o da dedi tmm vazgeçtim almcm dedimHey maşallahgerçi ben geçen ihtiyaçları sepete atayım dedim sonra miktarı görünce sepete değilde favoriye ekleme kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?