2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. Bakin ben de riskli gebeyim, etkilememek icin artik pek yazamiyorum. Acikcasi etkilenmemek icin de pek girmiyorum artik buraya, esim istemiyor kafaya takiyorum diye. İki arada bir gireyim dedim yine cok uzuldum. Sakin siz de benzer durumlar var diye uzulmeyin. Her gebelik kendine ozel. Gerekirse yata yata atlatacagiz bu sureci. Kim bilmiyorum ama Eylul ayi annesine de acil sifalar. Bebegi tutunmayi basarir insallah.

Inşallah sağlıkla devam eder gebeliği. Previa da kanama durumu çok oluyor. Allah yardımcısı olsun .

Aldim artik dün sleppy hakkımızda hayirlisi o kadar baskıya dayanamadı esim 1500 gumlettim bi anda kalbini tuta tuta al diyip durdu basardim

Hey maşallah gerçi ben geçen ihtiyaçları sepete atayım dedim sonra miktarı görünce sepete değilde favoriye ekleme kararı aldım

Prego çok kaliteli bı marka arabanın çok rahat olduğuna eminim. 6 sene önce kızımda prego loan
Prego çok kaliteli bı marka, rahat olmama ihtimali yok çok rahat
Prego çok kaliteli bı marka arabanın rahatlığı konusunda şüphe etmen yersiz kesinlikle rahattır. Ben 6 sene önce prego laon kullandım kızıma ama travel sistem pişmanlıktır acayip ahır ve yer kaplıyor başka portatif bı araba daha almsitk sonrasında baktım onu daha çok kullanıyorum bunu satmıştım. Şuan yoya marka aldım instgramdan bayıldım arabaya hafifliği, kabin boy oluşu 40 kiloya kadar taşıma kapasitesi oluşu vs.. birdaha travel almayacağım için bnm için en mantıklı seçim di yalnız bu arabadan ziyada 4 teker li bı araba amlani tavisye ederim önde 2 tekeri olan yani, bu türlerde denge problemi olabiliyor diyordu kullananlar

Hey maşallah gerçi ben geçen ihtiyaçları sepete atayım dedim sonra miktarı görünce sepete değilde favoriye ekleme kararı aldım
Valla bende bikac eksik var beklemedeyim suan pusudayim

Benim de eşim izin vermiyor çok kızıyor. Hepimizin süreci farklı inşallah sağlıkla geçiririz.

Hamilelik sekerim cikti. Monitoring icin hastaneye yatisimi verdiler. Hic beklemiyordum.
Canim benimde sınırda çıktı moralim çok bozuldu dun beklemiyordum ben de ama sonra düşündüm saglikli beslenmeye yoneliyoruz aslinda bugün rahat kalktım ve nefes darlığı cekmedim annem dedi bak bi günde bile nefesin düzelmeye başladı diye gercekten hayırlısı ne ise o olsun diyoruz ve şer diye dusundugumuz şey aslında allaha bıraktığımız için hayırlı olarak bize dönüyor sen içini ferah tut

Teşekkür ederim. Normalde bir rahatsızlığım yoktu. Bildiğim bir şey yoktu ama gebelikle beraber tiroidim yüksek çıktı biraz, şimdi bir de şekerim çıktı. Şimdi araştırdım da epey epey yüksek çıkmış değerlerim. Acaba diyorum belki cahilce ama ondan önceki akşam mı çok sağlam yemiştim de böyle çıktı. Belki onlar takip ettiklerinde normal görünür :/

Neler oluyor gurupta sen çok aktiftin,ben bu ara pek girmedigim için kaçırdım galiba bazı seyleri

canım evet prosedür farklı galiba sizin orada
olsun benim hem tiroidi hem de şekeri olan arkadaşım 2. ye bile doğurdu.
Hem hastanenin takip etmesi de çok güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız canım benim.

Allah yardim etsin dualarım onunla saglikla kucağına almayi nasip etsin Rabbım insallah

Taramadan onceki son 3 gun beslenmeye dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben yapmamistim gerci nasil beslendiysem oyle gitmistim. Bir de her gece en son ogun 1 kase yogurt / sut / kefir olursa seker dengelenirmis.

Simdi hastane yemegiyle daha net bir sonuc alinir, icin rahat olur. Artik surecin cogunu atlattik, bundan sonra komple diyetle gitsek bile zor olmaz. Yeter ki bebekler iyi olsun.

Gecmis olsun tekrar.

Bende kağan kocatepeyi dinledim oda 3 gün düzenli beslenme karbonhidrattan şekerden uzak beslenme önerilir sonra yapılır diyordu. Benim kaldı yükleme virüs olayına. 50 lik yapılan da yükleme değil taramaymis bunları da yeni öğrendim

Gruplaşma var mı bilemem ama ayrılmayı gerektirecek birşey yok bence ben senin paylaşımlarından çok şey öğrendim bence kalmalısın. En başından beri burada değilim kim kime yakın uzak ya da ne yaşanmıştır bilmiyorum ama çok takılma bence böyle şeylere. Gidersen üzülürüm açıkçası

Herkesin herkesle çok yakın olmaması normal ki . Benim mesela sosyal medyamda kayıtlı olan görüştüğüm özel mesajlaştığım kişiler var , bunu sende biliyorsun.
bunun yanında aynı doktora muayene olduğum aynı şehirde yaşadığımız için paylaşımımızın daha çok olduğu kişilerde var. Şuanda önemli olan tek şey Blackkcat ın sağlığıı sıhhati. Allahım yardımcısı olsun inşallah.

yaa emzikten tut gogus pedine kadar aldim tek ne gumus nede avent gogus kalkanını aldirdi bi ona takıntılı cayi suzdugumuz süzgecinden kesip ondan kalkan yaparım gumus gibi o da dedi tmm vazgeçtim almcm dedim içimde kaldı mı kaldı akrep anam inadı inat yahu bas edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…