Aynen ben de senin gibi kimsenin enerjisini dusurmeyeyim diye pek girip yazmiyordum,hamilelik bambaşka bir seymis ve illaki bazı problemlerde çıkıyormuş,ilk aylar tiroit sorunuyla uğraştım şükür geçti diye sevinirken, bu defa da hamilelikte ki en tehlikeli şeylerden biri olan hipertansiyon sorunu ve kalp problemiyle tanıştım,dört hafta ust üste kardiyolog kontrolünde geçirdim,koluma holter takıldı yirmi dört saat tansiyon ölçümü oldu,şükür şuan tansiyon stabil ama katı bir diyet ve ilaçla,azıcık fazla yesem hemen çıkıyor malesef.Lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. Bakin ben de riskli gebeyim, etkilememek icin artik pek yazamiyorum. Acikcasi etkilenmemek icin de pek girmiyorum artik buraya, esim istemiyor kafaya takiyorum diye. İki arada bir gireyim dedim yine cok uzuldum. Sakin siz de benzer durumlar var diye uzulmeyin. Her gebelik kendine ozel. Gerekirse yata yata atlatacagiz bu sureci. Kim bilmiyorum ama Eylul ayi annesine de acil sifalar. Bebegi tutunmayi basarir insallah.
geçmiş olsun canım çok da yüksek değil diyetle toplarsın inşallah206 ve 170 cikmis. Covid testi yapip eve gonderdiler. Sonucum cikinca yarin sabahtan yatisim okacakmis. Bebek 2 hafta onde sivisi da cok. Tesekkur ederim. Simdilik iyiyiz cok sukur @masal34 @Zeybltaslan
Bende kağan kocatepeyi dinledim oda 3 gün düzenli beslenme karbonhidrattan şekerden uzak beslenme önerilir sonra yapılır diyordu. Benim kaldı yükleme virüs olayına. 50 lik yapılan da yükleme değil taramaymis bunları da yeni öğrendim
yaa emzikten tut gogus pedine kadar aldim tek ne gumus nede avent gogus kalkanını aldirdi bi ona takıntılı cayi suzdugumuz süzgecinden kesip ondan kalkan yaparım gumus gibi o da dedi tmm vazgeçtim almcm dedimiçimde kaldı mı kaldı akrep anam inadı inat yahu bas edemiyorum
Evet canim, bana mesela tarama yapildi rahatsizligimdan dolayi. Haftaya yine tok karna 50 gr ile tarama yapilacak. Ac kalmamam gerekiyormus bebek icin.
onu aldim bende gelcek bakalim lansioh aldim hayirlisi artik kuzum allah kolay ödemeyi nasip etsin inşallahYa fazla tutması çok normal 2 şey alsan
zaten fiyat artıyor. Onlardan bende almadım. Göğüs kremi ve bol havalandırma öneririm
Aynen ben de senin gibi kimsenin enerjisini dusurmeyeyim diye pek girip yazmiyordum,hamilelik bambaşka bir seymis ve illaki bazı problemlerde çıkıyormuş,ilk aylar tiroit sorunuyla uğraştım şükür geçti diye sevinirken, bu defa da hamilelikte ki en tehlikeli şeylerden biri olan hipertansiyon sorunu ve kalp problemiyle tanıştım,dört hafta ust üste kardiyolog kontrolünde geçirdim,koluma holter takıldı yirmi dört saat tansiyon ölçümü oldu,şükür şuan tansiyon stabil ama katı bir diyet ve ilaçla,azıcık fazla yesem hemen çıkıyor malesef.
O nedenle kimse hamileliğim kötü geciyir diye düşünüp düşünüp üzülmesin,hepimizin ayri ayrı problemleri çıkabiliyor.Dua edin bol bol,hem anne olmak kolay değil,hamilelikte basliyor imtihanimiz öyle düşünün ☺
Kızlar bir de ben de tansiyon çıkınca çok uzulmustum,çünkü o kadar çok riskleri varki Allah korusun ve kimse yasamasin insallah ama bu durumu avantaja çevirdim beslenmemi tamamen değiştirdim,çok sağlıklı besleniyorum ve bunun sonucunda beş haftadır hiç kilo almadım,şükür bebeğim kilo alıyor onda bir sıkıntı yok maşallah, ama ben kilomu koruyorum☺
Yani şekeri cikan arkadaşlarda üzülmeyin bence,güzel bir beslenme programıyla hem şekeriniz düzene girer hem de kilo almadan ya da en az kiloyla süreci tamamlarsiniz,her şerde bir hayır vardır mutlaka.
Ah ah o arkadaşlıklar konusunda en kotunuz benimdir eminim hamileyim ama dertleşecek arkadaşım yok kimse nasılsın nasil gidiyor hamilelik diye sormuyor herkesten yiyince kazık artik tek başıma takılıyorum burası o yönden çok iyi geliyor bana arada basinizi agritiyorsam k.bakmayin yokluktan duvara konuscagima buraya yazıyorum yorum da geliyor sukur cok sagolun arkadaşsınız zor değerini bilin neyse konuyu nelere getirdim
onu aldim bende gelcek bakalim lansioh aldim hayirlisi artik kuzum allah kolay ödemeyi nasip etsin inşallah
Ah ah o arkadaşlıklar konusunda en kotunuz benimdir eminim hamileyim ama dertleşecek arkadaşım yok kimse nasılsın nasil gidiyor hamilelik diye sormuyor herkesten yiyince kazık artik tek başıma takılıyorum burası o yönden çok iyi geliyor bana arada basinizi agritiyorsam k.bakmayin yokluktan duvara konuscagima buraya yazıyorum yorum da geliyor sukur cok sagolun arkadaşsınız zor değerini bilin neyse konuyu nelere getirdim
Kızlar bir de ben de tansiyon çıkınca çok uzulmustum,çünkü o kadar çok riskleri varki Allah korusun ve kimse yasamasin insallah ama bu durumu avantaja çevirdim beslenmemi tamamen değiştirdim,çok sağlıklı besleniyorum ve bunun sonucunda beş haftadır hiç kilo almadım,şükür bebeğim kilo alıyor onda bir sıkıntı yok maşallah, ama ben kilomu koruyorum☺
Yani şekeri cikan arkadaşlarda üzülmeyin bence,güzel bir beslenme programıyla hem şekeriniz düzene girer hem de kilo almadan ya da en az kiloyla süreci tamamlarsiniz,her şerde bir hayır vardır mutlaka.
ben de tek haneli rakamları göreyim yeter diyorum zaten :)Benim olmaz ama siz görün inşallah
ben de tek haneli rakamları göreyim yeter diyorum zaten :)
Canim burda hepimiz dertlesiyoruz konusuyoruz tabiki yazcaksin iyi yapmissinAh ah o arkadaşlıklar konusunda en kotunuz benimdir eminim hamileyim ama dertleşecek arkadaşım yok kimse nasılsın nasil gidiyor hamilelik diye sormuyor herkesten yiyince kazık artik tek başıma takılıyorum burası o yönden çok iyi geliyor bana arada basinizi agritiyorsam k.bakmayin yokluktan duvara konuscagima buraya yazıyorum yorum da geliyor sukur cok sagolun arkadaşsınız zor değerini bilin neyse konuyu nelere getirdim
95 :)kaç gün kaldı canım senin?
Oo bana annem bile sormuyor takılma hiç hem aynı süreci süreci yaşayan insanlar daha iyi anlıyor. Bi yerim ağrıyor dediğinde o kişide o süreci yaşadığı için biliyor ama bilmeyene nazlı gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?