2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen ben de senin gibi kimsenin enerjisini dusurmeyeyim diye pek girip yazmiyordum,hamilelik bambaşka bir seymis ve illaki bazı problemlerde çıkıyormuş,ilk aylar tiroit sorunuyla uğraştım şükür geçti diye sevinirken, bu defa da hamilelikte ki en tehlikeli şeylerden biri olan hipertansiyon sorunu ve kalp problemiyle tanıştım,dört hafta ust üste kardiyolog kontrolünde geçirdim,koluma holter takıldı yirmi dört saat tansiyon ölçümü oldu,şükür şuan tansiyon stabil ama katı bir diyet ve ilaçla,azıcık fazla yesem hemen çıkıyor malesef.

O nedenle kimse hamileliğim kötü geciyir diye düşünüp düşünüp üzülmesin,hepimizin ayri ayrı problemleri çıkabiliyor.Dua edin bol bol,hem anne olmak kolay değil,hamilelikte basliyor imtihanimiz öyle düşünün

Evet canim, bana mesela tarama yapildi rahatsizligimdan dolayi. Haftaya yine tok karna 50 gr ile tarama yapilacak. Ac kalmamam gerekiyormus bebek icin.

Ya fazla tutması çok normal 2 şey alsan
zaten fiyat artıyor. Onlardan bende almadım. Göğüs kremi ve bol havalandırma öneririm

Evet canim, bana mesela tarama yapildi rahatsizligimdan dolayi. Haftaya yine tok karna 50 gr ile tarama yapilacak. Ac kalmamam gerekiyormus bebek icin.

Ah aslında olsa da olmasa da dikkat etmek gerekte insan cani istiyor . Tabi sonucu görünce sonra can istese de sağlık kısmı girince geri duruyor . Seninde çıkmaz inşallah tekrar

Kızlar bir de ben de tansiyon çıkınca çok uzulmustum,çünkü o kadar çok riskleri varki Allah korusun ve kimse yasamasin insallah ama bu durumu avantaja çevirdim beslenmemi tamamen değiştirdim,çok sağlıklı besleniyorum ve bunun sonucunda beş haftadır hiç kilo almadım,şükür bebeğim kilo alıyor onda bir sıkıntı yok maşallah, ama ben kilomu koruyorum

Yani şekeri cikan arkadaşlarda üzülmeyin bence,güzel bir beslenme programıyla hem şekeriniz düzene girer hem de kilo almadan ya da en az kiloyla süreci tamamlarsiniz,her şerde bir hayır vardır mutlaka.

Ah ah o arkadaşlıklar konusunda en kotunuz benimdir eminim hamileyim ama dertleşecek arkadaşım yok kimse nasılsın nasil gidiyor hamilelik diye sormuyor herkesten yiyince kazık artik tek başıma takılıyorum burası o yönden çok iyi geliyor bana arada basinizi agritiyorsam k.bakmayin yokluktan duvara konuscagima buraya yazıyorum yorum da geliyor sukur cok sagolun arkadaşsınız zor değerini bilin neyse konuyu nelere getirdim

Ya fazla tutması çok normal 2 şey alsan
zaten fiyat artıyor. Onlardan bende almadım. Göğüs kremi ve bol havalandırma öneririm
onu aldim bende gelcek bakalim lansioh aldim hayirlisi artik kuzum allah kolay ödemeyi nasip etsin inşallah

canım benim doğru neler neler oluyor
hiç haberimiz olmayan şeyleri öğreniyoruz, valla bilmesek daha mı iyiydi diyorum bazen gerçekten .
Yok toksoplazması yok şekeri yok tansiyonu yok ellerin biraz falan şişse aha gebelik zehirlenmesi...
Yemin ederim gram zevk alamadım belki ilk hamileliğim diyedir.
Biraz hareketlerini hissedince tam mutlu olmaya başladım o da 2 ay sürdü, sonra koronası şimdi de doğum telaşı sardı.
Valla bir kurtulsak da şurada emzirme muhabbeti yapsak

Geçmiş olsun canım senin için güzel şeye sebep olmuş. Galiba bunlarda bu sürecin etkisi çok. Hiç bu kadar şeker çıkan olmamıştı önce ki grubumuzda . Şuan evlere kapanmak hareketsizlik , pandemi stresi, yemekle mutlu olmaya çalışmak. Bunların etkisi sanırsam bu kadar kişi de çıkması

ah bee kıyamam canım sana yaa
ben de beni çok aramıyorlar diye dertleniyorum bazen.
Tabi ki yazacaksın ama inan arkadaşın çok olsa da kendini yalnız hissediyorsun. Çünkü kimse senin dertlerinle ciddi anlamda ilgilenmiyor işte o zaman eşin beynini yemece zevki

onu aldim bende gelcek bakalim lansioh aldim hayirlisi artik kuzum allah kolay ödemeyi nasip etsin inşallah

Amin canım hepsini güzel günlerde kullandığımızı da görelim. Maddi kısmı elbet ödenir ben oğlan için diyorum kaç taksitle doğurdum çocuğu diye çocuk ele avuca geldi doğum taksidini ödüyorduk

Bu devirde arkadaşlık da zor. Bayanlarda onda olan bende niye yok düşüncesi çok. burada o olmuyor. Herkesin bebişi var. zaten hamilelik de insan çok hassas. herkesi de tolere edemiyosun. olmaması daha iyi bile olabilir.

süpersin canım
zaten fazla yemenin ne sana ne bebeğe yararı var. Ne güzel fit anne olacaksın inşallah.

Oo bana annem bile sormuyor takılma hiç hem aynı süreci süreci yaşayan insanlar daha iyi anlıyor. Bi yerim ağrıyor dediğinde o kişide o süreci yaşadığı için biliyor ama bilmeyene nazlı gelirsin

Canim burda hepimiz dertlesiyoruz konusuyoruz tabiki yazcaksin iyi yapmissin sende iyiki varsin

Oo bana annem bile sormuyor takılma hiç hem aynı süreci süreci yaşayan insanlar daha iyi anlıyor. Bi yerim ağrıyor dediğinde o kişide o süreci yaşadığı için biliyor ama bilmeyene nazlı gelirsin

ya ben anneme çok nazlanacağımı düşünürdüm mesela
pek öyle olmadı, bir de çok tedirgin olduğu için mümkün olduğunca demin de dediğim gibi eşimin beynini yiyorum ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…