ya ben anneme çok nazlanacağımı düşünürdüm mesela
pek öyle olmadı, bir de çok tedirgin olduğu için mümkün olduğunca demin de dediğim gibi eşimin beynini yiyorum ahahaha
Aynen es insana arkadaşta ama o da 5 haziran da askere gidecek iyice yalnız kalacağımah bee kıyamam canım sana yaa
ben de beni çok aramıyorlar diye dertleniyorum bazen.
Tabi ki yazacaksın ama inan arkadaşın çok olsa da kendini yalnız hissediyorsun. Çünkü kimse senin dertlerinle ciddi anlamda ilgilenmiyor işte o zaman eşin beynini yemece zevki
Bende niye yok diyince bi arkadaşım geldi aklıma ben evlendim diye sinir oluyordu bana sen evlendin ben evlenmedim diye sovup duruyorduBu devirde arkadaşlık da zor. Bayanlarda onda olan bende niye yok düşüncesi çok. burada o olmuyor. Herkesin bebişi var. zaten hamilelik de insan çok hassas. herkesi de tolere edemiyosun. olmaması daha iyi bile olabilir.
Aynen es insana arkadaşta ama o da 5 haziran da askere gidecek iyice yalnız kalacağımama siz buradasınız o yuzden bende hep buralarda olacagim
o yine temiz kalplisiymiş :) söylemiş. Söylemeyip arkadan kuyu kazanı da olabilirdi. Evlenirse görüş sen onunla :)Bende niye yok diyince bi arkadaşım geldi aklıma ben evlendim diye sinir oluyordu bana sen evlendin ben evlenmedim diye sovup duruyorduşimdi olmaması iyi diyorum mesela gercekten
babam torunuma bunu alcam sunu alcam diyordu şimdi sonra aliriz demeye başladı allahtan bebek arabasini aldi da bakalim sonrası ne zaman olacak ama kolay değil tabi taksit taksit cırt diye çektiriyor kredi kartlarını ama ödemesiAmin canım hepsini güzel günlerde kullandığımızı da görelim. Maddi kısmı elbet ödenirben oğlan için diyorum kaç taksitle doğurdum çocuğu diye çocuk ele avuca geldi doğum taksidini ödüyorduk
Cok uzuldum... Dualarim Yaseminle. Allah hayirlisiyla saglikla mutlulukla kucagina alabilmeyi nasil etsin. Insallah ustesinden gelecekler, inaniyorum.Merhaba kızlar arkadaşımız @Blackkcat biliyorsunuz riskli hamileliği vardı plasentanin konumundan dolayı dün kanaması oldu gece hastaneye gittiler kanaması yoğunlaştı bida ulaşamadık bugün ablasina ulaştık igne serum felan veriliyormuş kendine gelmiş az once ama riski de kanamasida devam ediyormuş ne yazıkki şuan hepimizin duasına ihtiyacı var bebeğinde onunda içinizden nasil gelirse öyle dua edelim lutfen adi yasemin adiyla edelim kimin duası kabul olur belli olmaz bebiş sıkıca tutunsun annesine
sagol canim 6 ay yok maalesef sadece baba iznine gelecek 10 gün biz şubatta gider diye düşündük ama evdeki hesap çarşıya uymadı hazirana kaldi yani bugün yeri belli olacak bekliyoruz bakalım neresi çıkacak içim dolu ağlamamam gerek bebeğimi dusunmeliyim offNe kadar askerlik süresi. Hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
Bende o şekilde düşünmüştüm yolda sorun olabilir diye, satıcı park bahçede gezicekseniz daha uygun dedi, satış politikası mı ciddi olarak mı söyledi bilemedim bende, kullanan yada bilen vardır diye sormak istedim.Canım bu biraz da arabayı nerede kullanacağına bağlı. 3 tekerli olduğu için Türkiye’deki genel kaldırımlarda ve delik deşik yollarda sıkıntı yapabilir. Ama site bahçesi, avm gibi düz yollarda iyi olabilir diye düşünüyorum.
Doğrusu bende şuan aynı şeyi yaşıyorum, bir sürü model bir sürü özellik. Rahatlık ve konfor açısından değil endişem, sadece 3 tekerlekli olması kafamı karıştıran detayıDün ilk kez ömrümde baktım ve aldım konuya fransızdım baya yani. Kişisel kanaatim bu araba olayı yaşam tarzına kişiye göre çok değişken birşey. Yaşanılan yere göre de çok farkeder. Hem hafif olsun, hem içi geniş olsun, hem alimünyum olsun, hem travel olsun, hem az yer kaplasın, hem ekonomik olsun, hem altındaki sepet fermuarlı olsun, hem kumaşı güzel iyi olsun..... daha uzatabiliriz hepsi bi yerde mümkün değil. dün sabah e bebek de bi model beğendik geldik eve yorumlara baktık az yorum ve aynı şikayet var iç hacmi dar ve dik duruyo biraz çocuk kayıyomuş ve kemeri acıtıyomuş bu yüzden çocuğu. Beğenmiştik ama vazgeçtik. yani iyi karar vermek lazım.
yok canım almayim ben 8 senemi verdim hep alttan aldım resmen ruhumu sömürmüs tek onla kalmadı ki ben size neden yalnız kaldığımı bi anlatsam roman yazmis olurumo yine temiz kalplisiymiş :) söylemiş. Söylemeyip arkadan kuyu kazanı da olabilirdi. Evlenirse görüş sen onunla :)
CanimsinCanim burda hepimiz dertlesiyoruz konusuyoruz tabiki yazcaksin iyi yapmissinsende iyiki varsin
Allah'ım kotuyle imtihan etmesin,bebeği sağlıkla sihhatle doğsun inşallah,bugün okuyacağım yasini şerife onu da katayim inşallah, Allah hepimize sağlıklı gebelikler geçirmenizi ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin inşallah
Ahh.. Allah'ın duası üzerinde olsun, onu evlatlarına bağışlasın en miniğini de ona bağışlasın, dua edeceğimGüzel haberlerini bekleyeceğim.
206 ve 170 cikmis. Covid testi yapip eve gonderdiler. Sonucum cikinca yarin sabahtan yatisim okacakmis. Bebek 2 hafta onde sivisi da cok. Tesekkur ederim. Simdilik iyiyiz cok sukur @masal34Zeybltaslan
Dün gece iç sıkıntıları ile boğuştım. Eylül annelerinden bir arkadaşımızın suyu geldi, Yasemin hnm da hastaneye kaldırılmış. Benim de plesanta pevia Bana ççok destek verdi. Dua ederim. Allah onu @Blackkcat da bebeğini de korusun.
Inşallah sağlıkla devam eder gebeliği. Previa da kanama durumu çok oluyor. Allah yardımcısı olsun .
Allah yardim etsin dualarım onunla saglikla kucağına almayi nasip etsin Rabbım insallah
Cok uzuldum... Dualarim Yaseminle. Allah hayirlisiyla saglikla mutlulukla kucagina alabilmeyi nasil etsin. Insallah ustesinden gelecekler, inaniyorum.
sen evlenmişsin, bebek de geliyo inşallah yalnız kalan uzun vadede kim düşünmek lazım. psikolojik yani bu durum reelde yalnız değilsin :)yok canım almayim ben 8 senemi verdim hep alttan aldım resmen ruhumu sömürmüs tek onla kalmadı ki ben size neden yalnız kaldığımı bi anlatsam roman yazmis olurum
Ah aslında olsa da olmasa da dikkat etmek gerekte insan cani istiyor . Tabi sonucu görünce sonra can istese de sağlık kısmı girince geri duruyor . Seninde çıkmaz inşallah tekrar
Aynen ben de senin gibi kimsenin enerjisini dusurmeyeyim diye pek girip yazmiyordum,hamilelik bambaşka bir seymis ve illaki bazı problemlerde çıkıyormuş,ilk aylar tiroit sorunuyla uğraştım şükür geçti diye sevinirken, bu defa da hamilelikte ki en tehlikeli şeylerden biri olan hipertansiyon sorunu ve kalp problemiyle tanıştım,dört hafta ust üste kardiyolog kontrolünde geçirdim,koluma holter takıldı yirmi dört saat tansiyon ölçümü oldu,şükür şuan tansiyon stabil ama katı bir diyet ve ilaçla,azıcık fazla yesem hemen çıkıyor malesef.
O nedenle kimse hamileliğim kötü geciyir diye düşünüp düşünüp üzülmesin,hepimizin ayri ayrı problemleri çıkabiliyor.Dua edin bol bol,hem anne olmak kolay değil,hamilelikte basliyor imtihanimiz öyle düşünün ☺
Aynen es insana arkadaşta ama o da 5 haziran da askere gidecek iyice yalnız kalacağımama siz buradasınız o yuzden bende hep buralarda olacagim
sagol canim 6 ay yok maalesef sadece baba iznine gelecek 10 gün biz şubatta gider diye düşündük ama evdeki hesap çarşıya uymadı hazirana kaldi yani bugün yeri belli olacak bekliyoruz bakalım neresi çıkacak içim dolu ağlamamam gerek bebeğimi dusunmeliyim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?