2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Blackkcat dualarımdasın canım benim ..Sana ve bebeğine bol şifalar diliyorum. Her şey düzelecek buna inanıyorum. Doktorlar elinden geleni yapıyordur sen güçlü ol,moralini yüksek tut birtanem.
M Mirune yapacağın diyetle değerlerin düzelecek canım..Moralini yüksek tut .Moral her şeyden önemli toparlayacaksın canım

Cok tesekkur ederim. Biraz agladim biraz uyudum simdi iyiyim. Ne gerekiyorsa yapicaz. En azindan tani koydular diyorum. Hic haberim olmayabilirdi. Umarim 4 Haziran'da sonuclarin iyi gelir. Cok cok gecmis olsun sana da. Su son aylarimizin huzur icinde gecmesini bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi diliyorum.

Dikkat edildiğinde sorun olmayacaktır cnm içini ferah tut.

Ayrıca ulasimiz missvanilya Zeybltaslan lila6 Ankee iilay yaren92 Mtad çok ama çok teşekkür ederim sağ olun.

Woodys bana çok kilo almışsın, bebek de önden gidiyor dediklerinden beri çok dikkat ediyordum halbuki. gerçkten bu sonucu beklemiyordum. hamile kalmadan önce son 1 yılda 15 kilo almıştım. Ya bu gebelikte çıkan tiroid ya da şeker bence daha öncesinde başlamış olmalı. En azından artık takip edebilirler.
tatlicincap Anladım, inşallah dikkat ediyorum desem de sorun benim beslenmemdir de hastane yemeğiyle düzelir. 1 kase yogurt / sut / kefir kesinlikle her gün yiyorum ve yatmadan önce muhakkak süt içiyorum. bir ara süt mü kilo yapıyordur diye skimmed süt aldım, diyet süt. Her şeyden şüphelenir olmaya başladım.

Tsh ve serbest T4 ters orantı olduğu zaman genelde ilaç başlanıyor,senin normal olduğu için onemsenmemis,benim de tsh dusukken serbest T4 normal olduğu için takip denmişti.

Şeker çoğu gebe de cikiyor,bence korkulacak bir şey değil,sadece biraz beslenmene dikkat etmen lazım,bebeklerimiz için herşeye katlaniyoruz,mesela ben beş haftadır yemeklerimi tuzsuz yaoiyorum ve ekmek yemiyorum,senin en azından tuzu kesmene gerek yok

içini ferah tut, geçecek inşallah. bende de şeker çıktı. diyetisyen diyet listesi hazırladı. her gün ölçüm yapıp yazıyorum. doktor takip edecekmiş. başta çok moralim bozulmuştu. şimdi daha sakinim, fark edildi ve düzelticez diye moral veriyorum kendime. inşallah atlatıcaz olumsuzlukları :)

Güzel hanımlar, annelik biraz da “kafaya takmama sanatı” galiba. Biraz gamsız olmak lazım. Bi yerde okudum, bebek saatte 10 kez hareket etmezse doktora haber verin falan yazıyordu. Yahu her saat zikirmatikle hareket mi sayıcaz? “İyidir iyi” deyip geçmek lazım. Doktor kontrollerini aylık olarak aksatmamak lazım. Genel durumu iyi tutmak lazım. Kalanını da Allah’a bırakmak lazım

Canım sanada çok geçmiş olsun..Tabi ki birbirimizi üzmekte istemiyoruz ama birbirimize destek için de burdayız.
Hepimizin ufak tefek sorunları oluyor burdan paylaşıp moral bulmak, tecrübeleri okumakta bize iyi gelir..
Dilerim tüm sıkıntıların/ sıkıntılarımız geçer. Sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

canım tabi ki anlatmak eğer seni rahatlatıyorsa anlat, eğer ki bunları tekrar tekrar konuşmak, aklıma getimek istemiyorum dersen anlatma ama inşallah sonuçların çok güzel çıkar.
bir kere şeker çok normal, çoğu gebede çıkıyor, onu düşünme bile. benim bir arkadaşımda şeker vardı ki kendisi çooook pimpiriklidir ama o günde 5 kere ölçüyordu diye hatırlıyorum. 10 kere biraz can sıkıcı uğraştırıcı olabilir. doktor bence illaki sonrasında düşürür bunu. Bebekte de sıkıntı yokmuş bu da çok iyi.

Diğeri için de çok alakasız bir şey bile olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Öyle düşünme demekle olmuyor ama elinden geldiğince düşünmemeye çalış. 4 gün zaten, 4 günün sonunca çok iyi sonuçlarla gelirsin inşallah ama buraya da yaz sonucu olur mu?

ay yok artık yaaa
o kadar çok şey yazıyorlar ki programları okuyunca herhalde her hamilelik başarısız içinden 3-4 tanesi ancak normal bir doğum oluyor diye düşünmeye başlıyorsun, peki bu nüfus bu kadar nasıl artıyor o zaman saçmalık resmen yaa bazı yazılanlar

Çok geçmiş olsun İnşallah sağlıkla tutunacak bebiş ve bugünler sadece birer anı olarak kalacak. Dualarım sizinle

Merhabalar otri bebe yenında serum fizyolojik almak gerekiyor aynı zamanda ve pahalı başlık sayısı az ben kozumda tonimer lab diye bir markanın serum fizyolojiktiniz almıştım içinden başlıklarla aspiratörde çıkıyor damla olan tabi ki tavsiye ederim. Ateş ölçer medisana almıştık biz çok memnunuz temassız ve ortam ısısı da ölçebiliyor.

Duzelecek canim icine hic golge dusurme. Tuz, seker ve karbonhidrat kesilince musahade altindayken her sey normale dusecek. Esasinda diyet urunlerin bir cogu tavsiye edilmiyor. Bu surecte icmeyecegin icin onu da tecrube etmis olursun.

Yeter ki moralin yuksek olsun.

Ay bu ben ilk hamileliktede öyleydim. Hiç detay öğrenmek istemem mesela dr da sormam kendimi ona teslim ettim ne derse aksatmıyorum ve çokça dua...

Kızlar şu pompalardan illa da almak lazım mı kenarda dursun mu yoksa bekleyeyim mi? Yani hastanede sezaryen sonrası gelmezse zaten orda getiriyorlar pompa, sonrası için lazım olmamıştı bana ama her bebek farklı. Siz ne yaptınız. Ve önereceğiniz pompa varmı? Ebebekte korbell çöp kovası da indirimdeymiş bi gözüm gidiyor onuda alsammı kafamda deli sorular.

Pompa konusunda hiç fikrim yok, henüz almayı düşünmüyorum. Çok gerekli olduğunda hastane tipi kiralanmasının da çok faydalı olduğu söyleniyor.

Korbell'i ise daha 3 aylık hamileyken aldım sanırım, ilk aldığımız şey bile olabilir Hayat kurtardığı söyleniyor :)

Ayy ben de bu aralar pompa ve çöp kovası bakıyordum manuel pompa hazır indirimdeyken alayım diyordum ama elektrikliler pilliler pahalı geldi.

Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşmak nasip olsun inş.

A April wind her ne oldu ne yaşandı bilmiyorum ama burda güzel paylaşımların vardı.. senden gaza geliyodum açıkçası ayrılmasaydın iyidi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…