2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cumhurbaşkanı açıklama yaptı idari izinler iptalmiş :O hamilelere de iptal mi ki?

Teşekkür ederim canım, yaşadığımız sorunları bir kenara koyup yeni sorunlarla karşılaşmayalım, bebişlerimizde bizlerde sağlıklı olup gününde kucağımıza alalım

Şekeri pek önemsemiyorum artık, diyetle kontrol altına alınabiliyor. Tek sıkıntısı günde 10 kez ölçüm yapmak dakika hesabı olunca hep tetenek oluyorsun ama ona da alıştım. Bebeğin sağlığı gayet iyi , suyu fazla sadece; oda kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Mr çıksın sonuç güzelse paylaşırım tabikide :)
Olumsuzluklardan değil güzel şeylerden konuşalım istiyorum :) geçen ay bebişe pek bir şey almamıştım şu süreçte kafam dağılsın diye tüm kıyafetlerini tamamladım Bir sürü kargo da yolda tüm eksikler toplu bir şekilde tamamlanıyor, iplerim gelince makromelere başlayacağım :) kendimi eksiklerim tamamlamaya verdim resmen.

Canım biz gruplaşma falan bilmeyiz. Gruplaşan da, arada bi gelip takılan da aynı güzel dileklerle desteklediğimiz anne adayları. Ve de paylaşımlarını tekrar görmek isteriz açıkçası

Ne zamandir mochiyi merak ediyordum, kullanimi kolay geliyordu. Dün siparisini verdim :) bakalim nasil olacak. Memnun kalamazsam yada calismaya basladigimda yetmezse elektrikli gogus pompasi alirim, diyorum. Bu pompa secimi kafami en cok karistiranlardandi, birde bebek arabasi ☺

hepsiburada da uygulamaya özel en fazla 75 tl ye kadar indirim alabiliosunuz siz zaten çoktan keşfetmişsinizdir de ben de yazayım dedim :)

M Mirune çok geçmiş olsun.şeker konusunu halledebilirsin,allah bebeklerimize zeval vermesin,zaten şeker hamilelerde gelip geçici bir durum,yemene dikkat ederek atlatabilirsin kafaya takma.senin dikkat edeceğini düşüniyorum.blackcat arkadaşımıza çok geçmiş olsun.rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. allahın mucizeleri hepsi.her anımıza şükredelim,sonra bu zamanlar gelip geçiyor.unutuyoruz.ne doğum acısı ne hamilelik sıkıntıları evlatla birlikte hepsi silinip gidiyor.her anın tadını çıkarın.Çünkü insan tüm hayatı boyunca kaç kez hamile oluyor.şu yaşananları yaşamak için milyarlar harcayan insanlar var.tam bir hafta önce teyze olacağım haberini aldım.kardeşim 7 senelik evli ,bebeği olmuyordu.tedavi olmadı.oralar çok uzun hikaye anlatmak uzun olur.Allah tarafından mucize hamile kaldı.Şimdi bize önemli gelen şeyler değersiz.kıyafet olmasın bir çarşafada sararım diyordu ,keşke olsa diyordu.kardeşimin bebeğiyle 6 ay olacak arada.kaderde ablamla bebeğimi büyütmekte varmış.o yüzden üzülmeyelim hiç her günümüz güzel geçsin.tüm rahatsız arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum.

Kızlar birşey soracagım. Aramızda demir ilacı kullanmayan varmı ? Benim doktorum hiç vermedi, tam kan sayımına bakıyor ve ihtiyacın yok diyor. Acaba sadece benmiyim demir ilacı kullanmayan sormak istedim :) demir eksikliği için kan sayımındaki hangi degere bakılıyor ?

K kelebek1979 ferritine bir de hemoglobine bakılır ama sağlık bakanlığı tüm gebelere doğumdan sonra 3 aydı sanırım o zamana kadar demir takviyesi tavsiye ediyor.

ayy benim de bir ürünüm gelmedi trendyolda, hastane çıkışım
şimdi bari onu iptal edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…