2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Yaa ne güzel bir mucize olmuş, Allah ona da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benim ablam da hamile, 4 ay var aramızda çok değişik bir durummuş gerçekten

Ah ah ne planlar yapıyor neleri dert ediyoruz, bazen şımarıklık gibi geliyor yapılanlar, bu telaş hazırlık.. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim hep birlikte

Bende kullanmıyorum. Hgb ,ferritin ,demir bunlar belirleyici galiba

evet canım çok değişik gerçekten.amin canım nerde varsa inşallah kucağına alır.bizde dahil.iyi dileklerin için teşekkür ederim.

ay canım yaa ne kadar güzel bir haber olmuştur sizin için gerçekten çok sevindim böyle hikayeleri okuyunca ne kadar nankörlük ediyorum diyorum. İnşallah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına.

Pzrtesi işe başlıyorum anam anaamm ben nerelere gidem pijamalarimdan ayrılmak çok zor gelecek
Aynı şekilde ben de virüs konusu beni endişelendiren bir de evim iş yerime çok uzak

anamm ben de full zamanlı 1 haziranda işe başlıyorum, zaten ara ara gidiyordum da. biraz fazla dikkat edersek bence sıkıntınolmaz, özellikle MC06 canım toplu taşıma kullanacaksan biraz daha özen göstermen lazım. Ya da 37. haftayı beklemeden de çıkabilirsin belki.

ay canım yaa ne kadar güzel bir haber olmuştur sizin için gerçekten çok sevindim böyle hikayeleri okuyunca ne kadar nankörlük ediyorum diyorum. İnşallah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına.
sağol kuzum çok teşekkür ederim.hepimiz olur olmadık herşeyi takıyoruz bazen.hamilelik olarak kötü bir dönem ve bazen buda bizi piskolojik olarak etkiliyor.64 günümüz kaldı.ikimizde aynıyız senin normal doğummu olacak canım

Günaydınlaar

Sahi çalışan anneler, doğum sonrası planlarınız nasıl? Bizim şirket tarihi boyunca 1 kişi doğum yaptı, 2 sene önce. zavallı kız 16 haftalık doğum izninde bile günde 1-2 saat gidip çalışıyordu. Benden de o performans beklenirse kötü olacak. 37'de ayrılıp hiç değilse 2 ay da ücretsiz izin alıp bebişi 6 aylık edeyim diyorum da bakalım.

2 ay daha var ve ben artık uyuyamıyorum.. yanlarımda çok ağrıyor yan yatmaktan sıkıldım artık..çarçabuk geçsede zaman sağlıcakla kurtulsak artık

Bana dogumdan once 4 hafta izin veriyolar ki bebekle daha cok zaman gecirebilmek icin son anda almak istedim. Dediler kanunen 4 hafta oncesinde almak zorundasin dogum yapman planlanan tarihin (17 Agustos). Ardindan da 3 bucuk ay kaliyor kullanabilecegim. Son 4 haftasi hukumet veriyor kullanmayi tercih edersen. Sirket para vermiyor. Tabi ki kullanmayi tercih ediyorum. Bununla bile 3 bucuk ay anca ediyor. Sonra ise donmek zorundayim. Sonrasinda ucretsiz izin var ama 2 ay mi ne ve parca parca kullanabiliyosun cocuk 2 yasina gelene kadar. Hepsini bir anda alamiyosun. Esimin annesi gelip bakar diye umut ediyoruz. 3 bucuk aylik bebegi birakip calismak zorunda olmanin dusuncesi bile kotu.

Benle ablam arasında da 4 ay var. Kızım yiğenimden 4 ay büyük

Benzer durumlardayız aslında, benim özelimde. Çünkü ben de 37. haftada ayrılmak durumundayım ve sonrasında 16 hafta kalıyor geriye. 32de de ayrılabilirim ama bebekle geçecek zamanımdan çalmış olacağım.. Bebiş 40 haftaları bekletirse onunla geçecek vakit daha da azalıyor.
Bizim firmada ücretsiz izin örneği de yok, butik bir ofis zaten aşırı kurumsal değiliz. Bakalım 2 3 ay almama ne derler.
Bir de patronum 60lı yaşlarında hiç evlenmemiş bir kadın, çok da halden anlamayacaktır diye düşünüyorum

Yaa ne tatlı :) Ablamın 7 yaşında da bir kızı var, şu an bebişlerimizin ikiz gibi olacaklarını hayal edip duruyor happy momdan açıp açıp kardeşime bak diye gösterip, sonra bizimkine bakıyor :)

Benim de ablam hamile şuan aramızda bir haftacik var üç aşağı beş yukarı aynı zamanlarda doguracagiz insallah,aynı zamanda erkek kardeşimin eşi de hamile o bizden beş hafta önce doğuracak nasip olursa

Benim de ablam hamile şuan aramızda bir haftacik var üç aşağı beş yukarı aynı zamanlarda doguracagiz insallah,aynı zamanda erkek kardeşimin eşi de hamile o bizden beş hafta önce doğuracak nasip olursa
Ohh maşallah ,Allah annenize sabır versin demek geldi içimden Yalnız biraz büyüdüklerinde süper olacak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…