tam da onu düşünüyordum ben işe gidersem kargoları kim alacak...
siparişler önceden yapacak bişi yokannem çok yakın ben de annemin adresini verdim kargolar için
ya da işin adresini mi versen acaba?
M Mirune çok geçmiş olsun.şeker konusunu halledebilirsin,allah bebeklerimize zeval vermesin,zaten şeker hamilelerde gelip geçici bir durum,yemene dikkat ederek atlatabilirsin kafaya takma.senin dikkat edeceğini düşüniyorum.blackcat arkadaşımıza çok geçmiş olsun.rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. allahın mucizeleri hepsi.her anımıza şükredelim,sonra bu zamanlar gelip geçiyor.unutuyoruz.ne doğum acısı ne hamilelik sıkıntıları evlatla birlikte hepsi silinip gidiyor.her anın tadını çıkarın.Çünkü insan tüm hayatı boyunca kaç kez hamile oluyor.şu yaşananları yaşamak için milyarlar harcayan insanlar var.tam bir hafta önce teyze olacağım haberini aldım.kardeşim 7 senelik evli ,bebeği olmuyordu.tedavi olmadı.oralar çok uzun hikaye anlatmak uzun olur.Allah tarafından mucize hamile kaldı.Şimdi bize önemli gelen şeyler değersiz.kıyafet olmasın bir çarşafada sararım diyordu ,keşke olsa diyordu.kardeşimin bebeğiyle 6 ay olacak arada.kaderde ablamla bebeğimi büyütmekte varmış.o yüzden üzülmeyelim hiç her günümüz güzel geçsin.tüm rahatsız arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum.
Kızlar birşey soracagım. Aramızda demir ilacı kullanmayan varmı ? Benim doktorum hiç vermedi, tam kan sayımına bakıyor ve ihtiyacın yok diyor. Acaba sadece benmiyim demir ilacı kullanmayan sormak istedim :) demir eksikliği için kan sayımındaki hangi degere bakılıyor ?
evet canım çok değişik gerçekten.amin canım nerde varsa inşallah kucağına alır.bizde dahil.iyi dileklerin için teşekkür ederim.Yaa ne güzel bir mucize olmuş, Allah ona da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benim ablam da hamile, 4 ay var aramızda çok değişik bir durummuş gerçekten
Ah ah ne planlar yapıyor neleri dert ediyoruz, bazen şımarıklık gibi geliyor yapılanlar, bu telaş hazırlık.. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim hep birlikte
Aynı şekilde ben dePzrtesi işe başlıyorum anam anaamm ben nerelere gidempijamalarimdan ayrılmak çok zor gelecek
32 de zaten doğum izni başlıyor az kalmış sizin deCumhurbaşkanı açıklama yaptı idari izinler iptalmiş :O hamilelere de iptal mi ki?
M Mirune çok geçmiş olsun.şeker konusunu halledebilirsin,allah bebeklerimize zeval vermesin,zaten şeker hamilelerde gelip geçici bir durum,yemene dikkat ederek atlatabilirsin kafaya takma.senin dikkat edeceğini düşüniyorum.blackcat arkadaşımıza çok geçmiş olsun.rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. allahın mucizeleri hepsi.her anımıza şükredelim,sonra bu zamanlar gelip geçiyor.unutuyoruz.ne doğum acısı ne hamilelik sıkıntıları evlatla birlikte hepsi silinip gidiyor.her anın tadını çıkarın.Çünkü insan tüm hayatı boyunca kaç kez hamile oluyor.şu yaşananları yaşamak için milyarlar harcayan insanlar var.tam bir hafta önce teyze olacağım haberini aldım.kardeşim 7 senelik evli ,bebeği olmuyordu.tedavi olmadı.oralar çok uzun hikaye anlatmak uzun olur.Allah tarafından mucize hamile kaldı.Şimdi bize önemli gelen şeyler değersiz.kıyafet olmasın bir çarşafada sararım diyordu ,keşke olsa diyordu.kardeşimin bebeğiyle 6 ay olacak arada.kaderde ablamla bebeğimi büyütmekte varmış.o yüzden üzülmeyelim hiç her günümüz güzel geçsin.tüm rahatsız arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum.
Pzrtesi işe başlıyorum anam anaamm ben nerelere gidempijamalarimdan ayrılmak çok zor gelecek
Aynı şekilde ben devirüs konusu beni endişelendiren bir de evim iş yerime çok uzak
O kadar erken ayrilabiliyo musunuz? Ben 37de ayrilabiliyorumbenim 1 hafta 32 de ayrılırsam :)
sağol kuzum çok teşekkür ederim.hepimiz olur olmadık herşeyi takıyoruz bazen.hamilelik olarak kötü bir dönem ve bazen buda bizi piskolojik olarak etkiliyor.64 günümüz kaldı.ay canım yaa ne kadar güzel bir haber olmuştur sizin içingerçekten çok sevindim böyle hikayeleri okuyunca ne kadar nankörlük ediyorum diyorum. İnşallah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına.
Günaydınlaar
Sahi çalışan anneler, doğum sonrası planlarınız nasıl? Bizim şirket tarihi boyunca 1 kişi doğum yaptı, 2 sene önce. zavallı kız 16 haftalık doğum izninde bile günde 1-2 saat gidip çalışıyordu. Benden de o performans beklenirse kötü olacak. 37'de ayrılıp hiç değilse 2 ay da ücretsiz izin alıp bebişi 6 aylık edeyim diyorum da bakalım.
Benle ablam arasında da 4 ay var. Kızım yiğenimden 4 ay büyükYaa ne güzel bir mucize olmuş, Allah ona da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benim ablam da hamile, 4 ay var aramızda çok değişik bir durummuş gerçekten
Ah ah ne planlar yapıyor neleri dert ediyoruz, bazen şımarıklık gibi geliyor yapılanlar, bu telaş hazırlık.. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim hep birlikte
Benzer durumlardayız aslında, benim özelimde. Çünkü ben de 37. haftada ayrılmak durumundayım ve sonrasında 16 hafta kalıyor geriye. 32de de ayrılabilirim ama bebekle geçecek zamanımdan çalmış olacağım.. Bebiş 40 haftaları bekletirse onunla geçecek vakit daha da azalıyor.Bana dogumdan once 4 hafta izin veriyolar ki bebekle daha cok zaman gecirebilmek icin son anda almak istedim. Dediler kanunen 4 hafta oncesinde almak zorundasin dogum yapman planlanan tarihin (17 Agustos). Ardindan da 3 bucuk ay kaliyor kullanabilecegim. Son 4 haftasi hukumet veriyor kullanmayi tercih edersen. Sirket para vermiyor. Tabi ki kullanmayi tercih ediyorum. Bununla bile 3 bucuk ay anca ediyor. Sonra ise donmek zorundayim. Sonrasinda ucretsiz izin var ama 2 ay mi ne ve parca parca kullanabiliyosun cocuk 2 yasina gelene kadar. Hepsini bir anda alamiyosun. Esimin annesi gelip bakar diye umut ediyoruz. 3 bucuk aylik bebegi birakip calismak zorunda olmanin dusuncesi bile kotu.
Yaa ne tatlı :) Ablamın 7 yaşında da bir kızı var, şu an bebişlerimizin ikiz gibi olacaklarını hayal edip duruyorBenle ablam arasında da 4 ay var. Kızım yiğenimden 4 ay büyük
Benim de ablam hamile şuan aramızda bir haftacik varBenle ablam arasında da 4 ay var. Kızım yiğenimden 4 ay büyük
Ohh maşallah ,Allah annenize sabır versin demek geldi içimdenBenim de ablam hamile şuan aramızda bir haftacik varüç aşağı beş yukarı aynı zamanlarda doguracagiz insallah,aynı zamanda erkek kardeşimin eşi de hamile o bizden beş hafta önce doğuracak nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?