2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ohh maşallah ,Allah annenize sabır versin demek geldi içimden Yalnız biraz büyüdüklerinde süper olacak işte.
Zaten kadın ha bire örgü oruyor,alışveriş yapıyor,zevkle yapıyorum diyor,ablam ve gelinimizin hemen oldu,hatta ablamın üçüncü bebeği,benim beş yıldan sonra ve tüp bebekle olduğu icin bana torpil geçiyor

Kızlar merhaba izinle ilgili süt izinleriniz var yasal olarak. Onu da araştırmanızı öneririm. İlk sene süt izniniz var. Benim şirketim toplu kullanıma izin veriyor. O yönden tahminim 6 ay gibi bir süre bebişle olabileceğim. Bir de yıllık iznim vardı birikmiş. Onu kullanacağım.

ayy benim de bir ürünüm gelmedi trendyolda, hastane çıkışım
şimdi bari onu iptal edeyim.
Canım ben nisan sonunda trendyoldan 2 adet gecelik almistim kendime pentiden, daha dün geldi yoğunluktan geç geliyor, iptal etmeyip bekleyebilirsin eğer çok beğendiğin bi ürünse, bu arada ben 1 tane bile hastane çıkışı almadım yeni doğan altüst zıbın takımları var diye gerek duymadim illa almam lazım mı acaba ?

Herkese günaydın öncelikle
Canim ben son gune kadar doktorun izin verdigi sureye kadar çalismayi düşünuyorum. Zaten işim masabaşi evde oturacagima orda otururum. Tüm izni doğumdan sonraya birakirim 2 yil biriken yillik iznimin bir kismini kullanmayi dusunuyorum. Tabi bu planim benim ve bebegin sagliginda bir sorun yoksa gecerli, aksi sekilde isten cikarim bir sure kendim buyuturum diye planliyorum. Patronum hayatta ucretsiz izin vermez oyle de biri işte.

Epey benzer durumlardayız demek. Benim biriken iznim de yok, itinayla bitiririm her sene izinleri :) 2 3 ay ücretsiz izin de benim planım tabi, verirler de muhtemelen ama bi surat çekerim kesin.
Ya benim de masabaşı işim, mesaim uzun gerçi 8.30-18.30 ama o en erken 19.00 olur. Yalnız şöyle bir avantajım var ben evden de çalışabiliyorum, onu bilmek rahatlatıyor.

Ve tabii her şeyden önce sağlık diliyorum, dilerim tek düşüncemiz bunlar olsun

Canım ben yaklaşık 2 ayı geçik demir ilacı kullanıyorum. Kan tahlilinde de sonucum gayet iyiyydi yanlış hatırlamıyorsam 70-80 aralığındaydı. normalde kullanmaya gerek yok ama kullanalım biz zararı yok demişti. Hemde günde 1 defa değil sabah akşam 2 defa kullanıyorum.

Ben de kullanmiyorum. Test yaptilar, kullanmana gerek yok dediler. Ama benim folik asitim icerisinde demir de barındırıyor. Ondan gerek kalmamis da olabilir.

Ben de kullanmiyorum. Test yaptilar, kullanmana gerek yok dediler. Ama benim folik asitim icerisinde demir de barındırıyor. Ondan gerek kalmamis da olabilir.
teşekkür ederim, folik asit halen kullanıyormusunuz ? ben 12.haftada bırakmıştım. vitamin ilacı mı demek istediniz acaba ?

bugün gidiyorum kontorle
sanırım ben normal yapamıycam ya
çünkü 1 aydır gitmedim kontrole ve şimdi aşırı heyecandan kalbim güm güm atıyor başıma da ağrı girdi, kesin tansiyonum çıktı yine

işte ben de ediyim mi etmiyim mi bilemedim hala bekletiyorum aman kalsın daha 2 ay var doğuma

teşekkür ederim, vitamin ilacı alıyomusunuz demir içeren?

Ocean mummy kullanıyorum onda var. Ama doğumda kan kaybetme riskine karşı aslında veriliyor. Benim kontroller hep aksadı hastane durumlarından en son şubatta kan tahlili yapılmıştı. Yani durumu da bilmiyorum

Bende 5li yenidoğan takımlardan aldım sadece.

Ben hiç bişey almadım daha Temmuz gibi gidip alayım diyorum inşallah ortalık biraz daha düzelirde ama burda herkes maşallah tamamladı bile

Bende sadece onlari aldım. 3 tane 5 li takım, çorap, 5 tane de citcitli 1 ay daha bekleyecektim aslında gidip beğenip almak istiyordum . Kasılma olunca en azından ilk giyim alayim kenarda dursun dedim. Totoya bezde alırsam günü kurtarırız ya gidince aslında tek sefer de altından kalkılır yıka kısmı 1 gün bitti

Ay valla hemcinslerimiz ama kadın amirler daha beter davranıyo kendi hemcinslerine malesef

Oh oh maşallah evet 1 günlük iş bakalım.. ama nasıl hevesleniyorum o ayrı tabi sağlıkla gelsinlerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…